V vitali02 משתמש קבוע 1,188 21 נק' מוניטין: 861 0 1,188 21 6/1/17 #1 חיפשתי בפורום לא מצאתי אני צריך שתמליצו לי על אוזניות IN EAR בלוטות' איכותיות אטומות מרעשים והכי חשוב שיהיו בשביל ריצות חדר כושר שלא יפלו לי כל שנייה תקציב מקסימום עד 500 שקל למרות שזה יקר בשבילי תודה לעוזרים נערך לאחרונה: 6/1/17
חיפשתי בפורום לא מצאתי אני צריך שתמליצו לי על אוזניות IN EAR בלוטות' איכותיות אטומות מרעשים והכי חשוב שיהיו בשביל ריצות חדר כושר שלא יפלו לי כל שנייה תקציב מקסימום עד 500 שקל למרות שזה יקר בשבילי תודה לעוזרים
shahar18 משתמש משקיע 5,839 1,872 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 4,150 0 5,839 1,872 6/1/17 #2 monster isport
vithano משתמש משקיע 3,369 1,193 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 4,263 0 3,369 1,193 6/1/17 #3 לא הייתי ממליץ להשקיע כסף באוזניות לחדר כושר. אם הן איכותיות,הן יעלו יקר וגם יהיו פחות טובות מאוזניות שלא בנויות לאימונים. אם הן יהיו טובות וזולות,הן כנראה יהרסו מהר בגלל הזיעה. עוד לא נתקלתי באוזניות ששווה להשקיע בשבילן לאימונים. אולי איזה משהו כמו בלודיו יתאים לך. משהו כזה נגיד Amazon.com: Rovking Over Ear In Ear Noise Isolating Sweatproof Sport Headphones Earbuds Earphones with Remote and Mic Earhook Wired Stereo Workout Earpods for Running Jogging Gym for iPhone iPod Samsung (Blue): Cell Phones & Accessories
לא הייתי ממליץ להשקיע כסף באוזניות לחדר כושר. אם הן איכותיות,הן יעלו יקר וגם יהיו פחות טובות מאוזניות שלא בנויות לאימונים. אם הן יהיו טובות וזולות,הן כנראה יהרסו מהר בגלל הזיעה. עוד לא נתקלתי באוזניות ששווה להשקיע בשבילן לאימונים. אולי איזה משהו כמו בלודיו יתאים לך. משהו כזה נגיד Amazon.com: Rovking Over Ear In Ear Noise Isolating Sweatproof Sport Headphones Earbuds Earphones with Remote and Mic Earhook Wired Stereo Workout Earpods for Running Jogging Gym for iPhone iPod Samsung (Blue): Cell Phones & Accessories