הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB למסה

• פותח/ת השרשור Quattro
  • פורסם בתאריך

Quattro

משתמש מתחיל
84
11
נק' מוניטין:
14
84
11
שלום לכולם.
חייב לציין, אני מתאמן רק פעמיים בשבוע (יודע שזה מעט מאוד וכמעט ולא משפיע על שום דבר...) וזה מה שאני יכול להתאמן רק מפאת לוח זמנים עמוס...

אני מתאמן לפי AB ככה ש:
XAXBXXX

אני יודע שזה לא טוב, אבל בכל מקרה אשמח לשמוע הערות וייעוצים בהקשר לתוכנית הזו. אני ממש רוצה להעלות מסה.

שוקל 67. גובה 1.70.
רוצה להגיע למסה של 75. עד מאי.

A:
- [ ] כפיפות בטן | 4 סטים | 10 חזרות.
- [ ] סקוואט | 4 סטים | 6-8 חזרות | 30 ק״ג סה״כ.
- [ ] לחיצת רגליים | 4 סטים | 8-10 חזרות | 60 ק״ג סה״כ.
- [ ] תאומים בסמית׳ | 3 סטים | 10-12 חזרות | 60 ק״ג.
- [ ] לחיצת חזה כנגד מוט | 4 סטים | 6-8 חזרות | 20 קג.
- [ ] לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות | 3 סטים | 8-10 חזרות | 10 ק״ג בכל יד.
- [ ] פרפר | 2 סטים | 10-12 חזרות | 30-40 ק״ג סה״כ.
- [ ] לחיצת חזה צמודה | 2 סטים | 10 חזרות | 30 ק״ג.

B:
- [ ] כפיפות בטן | 4 סטים | 10 חזרות.
- [ ] מתח | 3 סטים | 8-10 חזרות.
- [ ] דדליפט | 3 סטים | 6-8 חזרות | 20 ק״ג סה״כ.
- [ ] משיכת פולי עליון | 4 סטים | 10-12 חזרות | 40 ק״ג.
- [ ] חתירה בטי-באר | 3 סטים | 10-12 חזרות | 30 ק״ג.
- [ ] פרס | 3 סטים | 6-8 חזרות | 7.5 ק״ג בכל צד.
- [ ] הרחקה לצדדים | 2 סטים | 10-12 חזרות | 6 ק״ג ביד.
- [ ] כפיפת מרפקים כנגד מוט | 3 סטים | 6-8 חזרות | 20 ק״ג סה״כ.

שאלה בנוגע להחלפת תוכנית מab ל-fbw האם זה בסדר שלוש פעמיים בשבוע לאמן את הגוף בכל אימון זה נותן איזשהו אפקטיביות מאשר התוכנית של ab שמה כל קבוצת שריר מקבל מנוחה ??
אני מרגיש תקוע במשקלי עבודה אוכל כמו שצריך יושן בין 6 ל6 וחצי שעות לפעמיים יוצא יותר לפעמיים יוצא פחות אני בצבא וצריך לקום מוקדם כל בוקר השאלה עם אימון של שלוש פעמיים בשבוע יכול לעזור יותר להתקדם במשקלים ..

שאלה בנוגע להחלפת תוכנית מab ל-fbw האם זה בסדר שלוש פעמיים בשבוע לאמן את הגוף בכל אימון זה נותן איזשהו אפקטיביות מאשר התוכנית של ab שמה כל קבוצת שריר מקבל מנוחה ??
אני מרגיש תקוע במשקלי עבודה אוכל כמו שצריך יושן בין 6 ל6 וחצי שעות לפעמיים יוצא יותר לפעמיים יוצא פחות אני בצבא וצריך לקום מוקדם כל בוקר השאלה עם אימון של שלוש פעמיים בשבוע יכול לעזור יותר להתקדם במשקלים ..
הכל עניין של עומס הדרגתי והתקדמות, לא משנה במה.
(חזרות\סטים\משקל עבודה)

ככה תקבע האם אתה מצליח להתקדם, או לא.

FBW שלוש פעמים בשבוע זה בסדר גמור.
בתוכנית שלך יש יותר מדי נפח לא מועיל וסטים מיותרים, זה למה אתה מרגיש תקוע.
תתחיל FBW ממוקדת על תרגילים מורכבים (3X5-6) ורוטציות ביניהם, תוסיף נפח משלים, תאכל נכון, תישן טוב, ותראה תוצאות.

אני עכשיו בab זה בסדר לסיים את השבוע ביום חמישי עם האימון האחרון לתוכנית זו ואז מיום ראשון להתחיל את הfbw??

תודה על התגובה,
אני אעלה במסה טוב יותר עם fbw מאשר ab?
ומתי עדיף לעבור לab? כשאני מתאמן3 ימים בשבוע?

ככל שאתה מתחיל יותר עדיף תכנית בסיסית עם נפח נמוך יותר ובעלת תדירות גבוהה יותר זאת אומרת- fbw במקרה שלך.
עוברים תכנית אם אתה לא מצליח להתקדם בה יותר (במידה ואתה עושה הכל פיקס).
וכן עושים AB לפחות שלוש פעמים בשבוע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית