הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חולי במהלך סייקל

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם.
התחלתי סייקל בידיוק מלפני שבוע של טסט אנטט (200 מפוצל פעמיים בשבוע), בולד ודיבול 50 מ״ג ליום.
לאחר שלושה ימים מההזרקה הראשונה, התקררתי מאד. שיעול כבד, המון ליחה, צינון, חולשה ועוד ..
שמתי לב שאני מאד מאד מאד עייף (חושב בגלל הדיבול), אבל מצד שני אני לא ישן טוב בכלל במשך השלושה ימים האחרונים בכלל. שלא נדבר על זה שכל חצי שעה אני קם לשירותים כאילו לא השתנתי חודש (הגיוני הדבר, זה לגיטימי?). כאבי ראש ומעט סחרחורות.
צורך מולטי ויטמין, ועכשיו גם התחלתי עם פראמול שיעול ואף לצינון ולהתקררות. האם התופעה של העייפות הכבדה, והחוסר שינה (קם באמת כל רבע שעה, חצי שעה בממוצע להשתין) זה נובע מהספיחת נוזלים של הדיבול, כי ידוע לי שהטסט עוד לא נכנס לפעולה (אתמול הייתה זריקה שלישית כולה). מה אתם ממליצים לעשות בכזה מצב?
מרגיש פשוט על הפנים ..
תודה והמשך יום טוב ונעים.

• פותח/ת השרשור
ללא חום. אתמול עשיתי הפסקה. שוקל גם לעשות היום, עקב החוסר שינה, החולשה והעייפות ..
למזלי זה בא ממש בהתחלה ולא באמצע הסייקל.
לא מבאס שכל הנוזלים שמצטברים מהדיבול עכשיו יוצאים מהגוף?

יכול להיות פשוט הבחור חלה קצת לא מחייב בגלל הטסט מה שכן יכול להיות הדיבול פגע קצת המערכת החיסונית גם עכשיו תקופה כזאת שמור אל עצמך תבריא מהר ואז תחזור לשגרה קורה לכולם

לדעתי אין קשר לחומרים.
חורף, תקופה קשה.. גם אני הייתי חולה לא מזמן, היה לי תופעות שאתה מתאר מלבד השתן המרובה.
תנוח מאימונים, שב בבית צבור כוחות ותן לגוף להתחזק ולהבריא.
עוד כמה ימים יעבור לך אני מאמין..
תהיה בריא

• פותח/ת השרשור
לא נראה לכם שהשתן המרובה הוא כתוצאה מההצטברות הנוזלים של הקריאטין (מונוהיידרט) והדיבול יחד?
דווקא הבנתי בעבר שהשתן יכול לנבוע מההצטברות נוזלים מהירה יחסית. השאלה אם לא, אז ממה זה כן נובע?
לא מפסיק לרוץ לשירותים להשתין (ובכמויות).
\=

יתכן מאד אפילו עם אתה צורך הרבה קריאטין כתוסף תבין כשאתה חולה זה ליגיטימי לרוץ לשירותים הגוף מחפש להתנקות וטוב שכך
לדעתי כדאי שתוריד את המתאן עד שתתחיל להבריא ותחזור לאימונים

לא נראה לכם שהשתן המרובה הוא כתוצאה מההצטברות הנוזלים של הקריאטין (מונוהיידרט) והדיבול יחד?
דווקא הבנתי בעבר שהשתן יכול לנבוע מההצטברות נוזלים מהירה יחסית. השאלה אם לא, אז ממה זה כן נובע?
\=
לפעמים כשאני חולה, הגוף שלי מוציא המון נוזלים (צואה נוזלית, שתן, זיעה). יורד בדרך כלל כמה קג של מים כל פעם שאני חולה.
יש מצב שזה מה שקורה אצלך.. אולי בצורה יותר דרסטית בגלל שאתה מחזיק המון נוזלים (בגלל הדיבול,קריאטין,פחמימה).
בכל מקרה אל תתרגש.. תנוח תתחזק ואל תתפתה ללכת להתאמן..

סימפטומים אופיינים מאד לטסט פלו, מה גם שזה התחיל ימים ספורים אחרי הזריקה הראשונה מה שמחזק את זה, לדעתי אין טעם להוריד כלום, פשוט להמשיך בסייקל בדיוק כמו שהוא ותוך כמה ימים אתה אמור לראות שיפור, זה פשוט הדרך של הגוף להתגונן כי הוא חושב שהוא "מותקף".

\=
אתה לוקח תוסף קפאין או סוג של ממריצים ? אתה יודע שתיסוף קפאין או ממריצים זה סוג של משתנים

ממה שאני מבין אתה או במצב של test flu או שאתה חולה באופן כללי ולכן הסימפטומים. קריאטין וספיחת נוזלים מחומרים עשויה לגרום לריבוי מתן שתן. תנוח מאימונים, אך המשך כרגיל את הסייקל מבחינת זריקות ואוראלים. כשתבריא תחזור לאט לשגרת אימונים ומשםתתקדם

• פותח/ת השרשור
ותגידו נדודי שינה זה גם יכול לגרום?
שמתי לה שאני גם לא ישן טוב. ישן בהמשכים ולא ברציפות. כל כמה שעות מתעורר, מנסה לחזור לישון ושוב לא מצליח. הייתכן וכם זה קשור לאחד מהחומרים? או שזה כבר סתם חרדות ולחצים? תודה שוב.

שמתי לה שאני גם לא ישן טוב. ישן בהמשכים ולא ברציפות. כל כמה שעות מתעורר, מנסה לחזור לישון ושוב לא מצליח. הייתכן וכם זה קשור לאחד מהחומרים? או שזה כבר סתם חרדות ולחצים? תודה שוב.

סייקל ראשון שלך?
חרדות ולחצים רוב הסיכויים פשוט תרגע...
עם לא אז תבדוק טוב שהדיבול שקיבלת זה לא דיבול ויני וקלן ביחד (וכן יש כאלה פה בארץ)

יכול לגרום כן בגלל עלייה באסטרוגן ובקשר לדיבול וויני וקלן ביחד ? ממש ממש לא נראה לי . למה שחברה תכין גם וויני דיבול וקלן ותשווק דיבול בעלות של דיבול , חח לא הגיוני על מה שאתה מדבר חבר

יכול לגרום כן בגלל עלייה באסטרוגן ובקשר לדיבול וויני וקלן ביחד ? ממש ממש לא נראה לי . למה שחברה תכין גם וויני דיבול וקלן ותשווק דיבול בעלות של דיבול , חח לא הגיוני על מה שאתה מדבר חבר
כדי שזה יפוצץ לך תצורה ותרוץ לספר לחברה .. עם זכור לי היה פה פעם בחור שקיבל דיבול מעורבב

כדי שזה יפוצץ לך תצורה ותרוץ לספר לחברה .. עם זכור לי היה פה פעם בחור שקיבל דיבול מעורבב
וואלה ???? תביא תביא אני יקנה בכמויות את הדיבול הזה , אחי תעשה לי טובה נשמה יום ראשון תן לפתוח את השבוע בסבבה מספיק עם השטויות והמיתוסים האלה , שבוע טוב !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית