אנוכי המאושר באדם!

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך
הוא בחור גדול ואיש נחמד ואני חושב שהוא יגיע מהר חזרה לשיא שלו בהנחה ויהיה לו את הזמן להשקיע בזה. אגב ממה שהוא אמר לי הוא לא אוהב להתאמן בספייס בגלל שהמוטות עבים מדי (מה שנכון)

• פותח/ת השרשור
דרך אגב, הוא הודיע שהוא מוכן לעשות כל בדיקה אפשרית כדי להוכיח שהוא טבעי, אבל הוא רוצה התערבות על כסף P:

מרשים אבל לא בשביל פווארליפטר שמתאמן שנים..

עקב זה שאני בן אדם שמכיר את שי אישית ואוהב ומעריך את האיש המקסים הזה מאוד אני אשים דברים במקומם כדי שלא יהיו פה כל מיני אי הבנות למה השטויות שנירשמו פה עולות לי קצת על העצבים.

1.שי מעולם מעולםםםםםםםםםם לא טען שהוא פאוורליפטר או רוצה להתחרות בפאוורליפטינג.
2.שי מעולם לא שם עליו את הקונדומים של אינזר או של ראג'אקס כמו פאוורליפטרים אחרים מהגו אקטיב בת"א.
3.שי בניגוד אותם מתאמנים (שאני מאוד מעריך) בגו אקטיב בת"א מעולם לא נגע באמפולה או בכדור ואני יודע את זה מהכרות אישית וארוכה אם הבן אדם הזה,בלי קשר שאני לא חושב שהכרתי בחיים שלי מאז שנכנסתי לתחום הזה של הפיתוח גוף בן אדם כנה ואמין וטוב לב כמוהו.בניגוד לכל הזונות והשרמוטות מהמר ישראל שמשחקים אותה "חברים שלך ואח שלי וגבר וכפרה" בישביל לעקוץ איזה קטין מסריח שמתלהב להם מהקוביות ומהבייספס עוד 200 שקל על דברים שהם בכלל לא צריכים.
4.שי גולטמן מתאמן מגיל 15 וכיום הוא בן 37 יש המון המון המון שאפשר ללמוד מהבן אדם הזה שי לא מתיימר להיות פאוורליפטר או בודיבילדר המטרה שלו זה להיות חזק,לשמור על כושר ועל טכניקה נכונה בכל תרגיל אפשרי.הסרטון שצולם ישן ולא מעודכן כיום שי מרים משקלים פחות כבדים אך הוא ניראה הרבה יותר טוב ועדין מתאמן קשה אם טכניקה נכונה פשוט המטרה שלו יותר עכשיו זה להראות טוב!
5.תוכלי לבדוק ולראות שפרסמתי בעבר את הסרטון הזה.אני מאחל לרוב חברי הפורום כולל לעצמי להגיע למשקלי עבודה ולהשגים שהוא הגיע בספורט.

שיהיה לכולם שבוע טוב.

נערך לאחרונה:
דרך אגב, הוא הודיע שהוא מוכן לעשות כל בדיקה אפשרית כדי להוכיח שהוא טבעי, אבל הוא רוצה התערבות על כסף P:

חחחחחחחחחחחח אני נכנס להתערבות..ומי שמתערב ויפסיד ולא ישלם אני דואג שהוא ילך הבייתה אם חור חדש לנשימה או אם כמה קעקועים חדשים על הפרצוף שאני יעשה לו בעצמי.

עקב זה שאני בן אדם שמכיר את שי אישית ואוהב ומעריך את האיש המקסים הזה מאוד אני אשים דברים במקומם כדי שלא יהיו פה כל מיני אי הבנות למה השטויות שנירשמו פה עולות לי קצת על העצבים.

1.שי מעולם מעולםםםםםםםםםם לא טען שהוא פאוורליפטר או רוצה להתחרות בפאוורליפטינג.
2.שי מעולם לא שם עליו את הקונדומים של אינזר או של ראג'אקס כמו פאוורליפטרים אחרים מהגו אקטיב בת"א.(למה הזלזול? כל אחד והמטרה שלו והספורט שהוא עוסק בו
3.שי בניגוד אותם מתאמנים (שאני מאוד מעריך) בגו אקטיב בת"א מעולם לא נגע באמפולה או בכדור ואני יודע את זה מהכרות אישית וארוכה אם הבן אדם הזה,בלי קשר שאני לא חושב שהכרתי בחיים שלי מאז שנכנסתי לתחום הזה של הפיתוח גוף בן אדם כנה ואמין וטוב לב כמוהו.בניגוד לכל הזונות והשרמוטות מהמר ישראל שמשחקים אותה "חברים שלך ואח שלי וגבר וכפרה" בישביל לעקוץ איזה קטין מסריח שמתלהב להם מהקוביות ומהבייספס עוד 200 שקל על דברים שהם בכלל לא צריכים.
4.שי גולטמן מתאמן מגיל 15 וכיום הוא בן 37 יש המון המון המון שאפשר ללמוד מהבן אדם הזה שי לא מתיימר להיות פאוורליפטר או בודיבילדר המטרה שלו זה להיות חזק,לשמור על כושר ועל טכניקה נכונה בכל תרגיל אפשרי.הסרטון שצולם ישן ולא מעודכן כיום שי מרים משקלים פחות כבדים אך הוא ניראה הרבה יותר טוב ועדין מתאמן קשה אם טכניקה נכונה פשוט המטרה שלו יותר עכשיו זה להראות טוב!
5.תוכלי לבדוק ולראות שפרסמתי בעבר את הסרטון הזה.אני מאחל לרוב חברי הפורום כולל לעצמי להגיע למשקלי עבודה ולהשגים שהוא הגיע בספורט.

שיהיה לכולם שבוע טוב.
חשבתי שהוא פאוורליפטר.. בכל מקרה אני לא מכיר את הבנאדם אישית אז אני לא העברתי ולא העביר עליו בקורת בתחום האישי כמו כן לא מעניי אם הוא מזריק או לא. שבנאדם מעלה סרטון ליוטיוב הוא חשוף לביקורת על המשקלים ועל הטכניקה ולא על האופי שלו
אין ספק שהבנאדם חזק וממה שהבנתי מכמה אנשים שהתאמנו אתו פעם בקניון ג'ים הוא גם בנאדם משכמו ומעלה בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית