ייעוץ mad cow

nizan518

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי, אני רוצה להתחיל את התוכנית mad cow ויש לי כמה שאלות-
1. אפשר להחליף את ה barbell row במתח? אם כן (הבנתי שאפשר ושהרבה עושים את זה) אז איך עובדת העלאת המשקל במתח (אני לא יוכל להעלות ב1.25 קילו כל אימון..אני יתקע מתישהו)
2.אני לא עושה סקוואטים (עשיתי בשנה שעברה ומאז התחילה לכאוב לי הברך, אז הפסקתי) איזה תרגיל מומלץ במקומו?

תודה לעונים!

אין דבר כזה לעשות מדקאו בלי סקוואט, או כל תוכנית (בכל התוכנית "כוח" הסקוואט זה התרגיל העיקרי בכולן). הבעיות ברכיים שלך כנראה נובעות מטכניקה לא טובה, צלם את הטכניקה שלך ותעלה אותה בשביל חוות דעת.

כמובן שיכול להיות לך כאבים בגלל בעיה באמת חמורה וכדאי שתלך לרופא בנוגע לזה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה בגלל הטכניקה, עבדתי עליה הרבה זמן ולא משנה מה אני עושה זה לא משתפר וזה ממשיך לכאוב. קיצר אני עם סקוואטים סיימתי. יש הצעות לתרגילים חלופיים?

אני יודע שזה בגלל הטכניקה, עבדתי עליה הרבה זמן ולא משנה מה אני עושה זה לא משתפר וזה ממשיך לכאוב. קיצר אני עם סקוואטים סיימתי. יש הצעות לתרגילים חלופיים?
אין תרגילים חלופיים (יש תרגילים כמו לג פרס אבל זה לא משתווה לסקוואט בשום צורה).
אף אחד בפורום לא הצליח לעשות סקוואט טוב על ההתחלה ולכמה זה ממש קשה בהתחלה, תקבע פגישה עם אחד שמבין בטכניקה והוא יעזור לך.

לך למאמן. אין לך מה לחפש במדקאו בלי סקוואטים. הנפח הכולל בנוי על התרגיל הזה.
ושוב, חפש מאמן ותשלם לו קצת, זה יתן לך יותר ממה שתוכל לדמיין.(מאמן טוב!! עם ניסיון בליפטינג, לא ליצן ווינגייט)

מה שאמרו כאן, אין מה לעשות עם מדקאו בלי סקוואטים. או שתלך למאמן אישי שיודע ללמד סקוואט שילמד אותך (האפשרות העדיפה) או שתעשה תכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
אוקיי... תודה רבה!

Back
למעלה תחתית