הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מייואשת

• פותח/ת השרשור Dana_s
  • פורסם בתאריך

Dana_s

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
1
27
2
גו אקטיב
היי,
אני בדיאטה רגילה, כלומר אני לא בניתי תפריט חיטוב, אלא סתם דיאטה רגילה עם מאכלים בריאים, שומרת על תזונה ונמנעת ממאכלים מתוקים וכו׳ ורציתי לשאול אם אחזור לאימונים עם משוקולות (בעבר הייתי עושה עכשיו כבר לא) שכוללים סקוואט מוט חופשי דדליפט וכו׳ זה בכלל יועיל במשהו חוץ מהאצת שריפת השומן? כי אני נמצאת בגירעון שלילי ולא תהיה מספיק אנרגיה בכדי לפתח שריר. אם זה יועיל, במה? מה יהיו התוצאות? אני אעבוד לחינם?
אני כבר מייואשת ולא יודעת מה לעשות, אני לא מוצאת את עצמי.. אני לא רוצה סתם להשקיע לחינם אבל מצד שני זה נראה לי דל מדי לעשות רק דיאטה בלי שום אימונים. תודה לעונים.

אתה חושב שזה הכרחי האימונים או שאפשר לוותר על זה?
זה מאוד מומלץ. בגרעון קלורי את מאבדת לא רק שומן אלא גם מסת שריר אם את לא מתאמנת. אימוני כוח יעזרו כאמור לשמר מסת שריר מה שיתרום למראה החטוב יותר

• פותח/ת השרשור
זה מאוד מומלץ. בגרעון קלורי את מאבדת לא רק שומן אלא גם מסת שריר אם את לא מתאמנת. אימוני כוח יעזרו כאמור לשמר מסת שריר מה שיתרום למראה החטוב יותר
אוקיי תודה על המענה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית