הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל

• פותח/ת השרשור DEKA300
  • פורסם בתאריך

DEKA300

משתמש מתחיל
151
5
נק' מוניטין:
9
151
5
חבר'ה בקשר לשם מישתמש DEKA300 מישתמשים בוא כמה אנשים אני אומר את כי כמה פעמים פתחו אם השם מישתמש הזה אשכול ורשמו דברים שלא קשורים למה שאני אומר פה עכשיו ... תודה מראש

אני מתכננן לעשות סייקל נקי בישביל להוריד אחוז שומן ולעלות מסה
בקשר לתזנוא חשבתי 2500 קלוריות
מחולק ל1500 קלוריות רק חלבון וכל השאר פחממה וקצת שומן טבעי
אימונים 5 בשבוע ABCDE

חשבתי אל
500מג טוסטנון לשבוע
100מג ווינסטול ביום בכדורים
300מג טרן קצר100 בשבוע
וחשבתי גם אולי לתנת פוש אם קלן0.5
למשך 8 שבועות
PCT - נולבדקס 10 יום 40מג - ו20 יום 20מג \

חוריגון5000 (HCG) שבוע לפני הסוף של הסייקל זריקה ראשונה ואז אחרי 4 יום עוד אחת ואחרי 4 יום עוד אחת בקיצור 3 זריקות כל 4 יום
ו10 כדורים של כלומיד לבמשך 10 יום

נתונים 94 קילו 18% שומן מיתמן 4 שנים עשיתי סייקלים בעבר אבל טרן זה פעם ראשונה

נערך לאחרונה:
* מבחינת האנאבולים - טסטונון זה טסט אננתת, לא כדאי לך להשתמש בטסט פרופ? כי גם ככה שאר החומרים הם עם אסטרים קצרים, אם יש לך בעיה עם תדירות הזריקות - אז תישאר עם הטסטונון.
* 100 מ"ג וינסטרול, יותר מדיי לחץ על הכבד, כדאי לשקול להזריק וינסטרול ולא בכדורים, בכל 1 מ"ל יש 50 מ"ג וינסטרול וזה עדיף לך, גם מאזן חנקתי גבוה יותר וגם פחות רעילות לכבד (נספג יותר טוב מאשר בכדורים).
אני לקחתי את הוינסטרול דיפו של DESMA והוא אחד הטובים שלקחתי.
* טרן ממליץ לקחת 100 מ"ג יום כן יום לא, ככה שיוצא פעם 300 מ"ג פעם 400 מ"ג.

* כוריגון - ממליץ לך לעשות את הפרוטוקול שנמצא באתר www.kilogram.co.il ולא מה שאתה מתכנן לעשות.
* 10 כדור כלומיד לא יעזרו לך, אם אתה לוקח כלומיד זה למשך חודש בסגנון של 100/100/50/50 עם הנולבדקס.

• פותח/ת השרשור
בקשר לHCG אני רואה שיש חידושים אבל לא הבנתי מה צריך לעשות אתה יכול להסביר לי יותר כי זה בישבילי הכי חשוב..

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאומרים שם צריך לכחת את החוריגון במהלך הסייקל

אבל פעם אחרונה שקניתי חוריגון זה בא בקופה כזות של 6 המפולות 3 אם מים ו3 אם חומר לבן

והיה רשום אל קופה 5000- ניראה לי זה היה****
איך איפשר לחלק את זה לכל הסייקל בקיצר לא ממש הבנתי חחח תעזורר לי [ =

ובקשר לחברת *** היא חברה טובה לכל סוגי הסדרואדים לא ?

** לא מפרסמים מקורות **

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה בא בהמפולות נכון אתה לוקח את המים ושם בHCG ואז אתה מכניס הכל למזרק וזהו

ומזריק את זה איך אפשר לישמור את זה? לא ממבין

• פותח/ת השרשור
חשבתי לכחת T3 וקלן ביחד

קלן לכחתי וגם אפרדין לא הססתי אבל

אבל בקשר לT3 יש ממה לפחד או אם לוקחים אותו כמו שצריך אז הכל בסדר

התשובה של BACK-MAN נכונה, אתה צריך להשיג מים בקטריוסטטים ולערבב את הכוריגון, בשביל להעביר את התמיסה הזו אתה צריך ויאל קטן כמו של ה GH BLUE TOPS.

למה לא לעשות חיטוב בלי חומרים ?
מאזן קלורי שלילי אימוני כח
תראה איך אתה מתקדם

דרך אגב עשית שוב בדיקות דם ?

• פותח/ת השרשור
למה לא לעשות חיטוב בלי חומרים ?
מאזן קלורי שלילי אימוני כח
תראה איך אתה מתקדם

דרך אגב עשית שוב בדיקות דם ?

כי אם אתה עושה חיטוב בלי חומרים אני מוריד 15 קילו ואם אתה עושה אם חומרים אתה מוריד אולי 7 קילו כי בדרך אתה שרוף יותר שומן ועולה בשריר יבש

לשאלתך, קנה כוריגון של אורגנון, אולי קצת יותר יקר מאחרים אבל הכי טוב שיש..

דבר שני תבין שאין דבר כזה לעלות במסת שריר ולשרוף שומן ביחד, גם בזמן סייקל או שמחטבים ושורפים מעט שריר או שמעלים מסה וגם עולים באחוזי שומן. יתכן מצב שבו נעלה במסת שריר במידה רבה וגם כמות השומן תעלה אך היחס בין השריר לשומן ישתנה במידה כזו שלמרות עלייה בכמות השומן אתה בעצם יורד באחוזי השומן בגוף וזה מצב שקורה בדרך כלל רק אם יש לך גנטיקה עילאית...

• פותח/ת השרשור
לשאלתך, קנה כוריגון של אורגנון, אולי קצת יותר יקר מאחרים אבל הכי טוב שיש..

דבר שני תבין שאין דבר כזה לעלות במסת שריר ולשרוף שומן ביחד, גם בזמן סייקל או שמחטבים ושורפים מעט שריר או שמעלים מסה וגם עולים באחוזי שומן. יתכן מצב שבו נעלה במסת שריר במידה רבה וגם כמות השומן תעלה אך היחס בין השריר לשומן ישתנה במידה כזו שלמרות עלייה בכמות השומן אתה בעצם יורד באחוזי השומן בגוף וזה מצב שקורה בדרך כלל רק אם יש לך גנטיקה עילאית...

רוב הסייקלים שעשיתי הייתי שוקל נגיד 95 קילו 20% שומן ונוזלים בסוף הסייקל הייתי שוקל 90 אל 10 אחוז שומן איך זה? 5 קילו זה לא 10% שומן ... אולי זה הגנטקיה שלי

וגם פעם עשיתי סייקל מסה רציני הגעתי ל105 קילו אל 18אחוז שומן אחרי זה ישאר עשיתי סייקל חיטוב אמרתי להצמאי טוב בטח אני הולך להוריד הרבה משיקל חודש ראשון רק 5 קילו ירד חודש שני אולי עוד 3 קילו וכבר חודש שלישי אותו מישקל אבל אחוז שומן יריד והגוף התחטתב אם אתה רוצה תמונות של חודש אחרי חודש יש לי חחח

אם זה DEKA300 האמיתי, זה סייקל חמישי שלך בערך ואתה עדיין לא יודע איך עושים PCT?

אכן הוא לא יודע איך עושים סייקל
והלואי וזה היה הסייקל החמישי שלו...המאמן הדפקט הקודם שלו ז**** הביא לו איזה 3 סייקלים בלי טסט בכלל חחח
ועוד הבן אדם נחשב אחד מהדמויות המוכרות במר ישראל,לצערי שוב גליתי שרוב האנשים בספורט הזה סתומים שלא מבינים כלום.
אורי...חלאס לז*** ת'מוח אתה חופר על זה כבר למעלה משנתיים ושמציעים לך סייקל אתה אומר "קודם כל שיחזור לי הטסט לתפקוד נורמלי ואז אני אתחיל" חחחח אחרי מה שהמאמן לשעבר שלך עשה אני לא חושב שזה יקרה איי פעם.
מצטער אחי שאני מאניק וכותב לך ככה פשוט....פשוט...בא לי כי זה נימאס כבר כל פעם אותו נושא מחדש.

רוב הסייקלים שעשיתי הייתי שוקל נגיד 95 קילו 20% שומן ונוזלים בסוף הסייקל הייתי שוקל 90 אל 10 אחוז שומן איך זה? 5 קילו זה לא 10% שומן ... אולי זה הגנטקיה שלי

וגם פעם עשיתי סייקל מסה רציני הגעתי ל105 קילו אל 18אחוז שומן אחרי זה ישאר עשיתי סייקל חיטוב אמרתי להצמאי טוב בטח אני הולך להוריד הרבה משיקל חודש ראשון רק 5 קילו ירד חודש שני אולי עוד 3 קילו וכבר חודש שלישי אותו מישקל אבל אחוז שומן יריד והגוף התחטתב אם אתה רוצה תמונות של חודש אחרי חודש יש לי חחח

מבחינה פיזיולוגית גוף האדם לא יודע ולא יכול לבנות מסת שריר ויחד עם זאת לפרק שומן, אתה יכול להגיד עד מחר מה שתרצה ולא יעזור שום חומר/ים, אם אתה הומו ספיאנס ולא איזה זן חדש של בן אדם אז זו המציאות, בטוח שלא אני המצאתי את זה וזה שירדת מ20% ל10% והורדת רק 5 קילו זה כי סביר להניח שלא נמדדת בשקילה תת מימית או בבוד פוד שהם האמצעים היחידים לביצוע מדידה מדוייקת ואמיתית של % שומן, אם אתה נמדד בקליפר אז הבדיקה שווה ל*** יכול להיות שסחבת הרבה נוזלים וכביכול היית 20% כשלמעשה חטוב יותר, 5 קילו נוזלים זה ממש לא בשמים, יכול להיות שבתחילת הסייקל כשרק התחלת בנית שריר ורק אח"כ התחלת להתחטב או הפוך אבל שני המצבים בטוח לא התרחשו בו זמנית...

מבחינה פיזיולוגית גוף האדם לא יודע ולא יכול לבנות מסת שריר ויחד עם זאת לפרק שומן, אתה יכול להגיד עד מחר מה שתרצה ולא יעזור שום חומר/ים, אם אתה הומו ספיאנס ולא איזה זן חדש של בן אדם אז זו המציאות, בטוח שלא אני המצאתי את זה וזה שירדת מ20% ל10% והורדת רק 5 קילו זה כי סביר להניח שלא נמדדת בשקילה תת מימית או בבוד פוד שהם האמצעים היחידים לביצוע מדידה מדוייקת ואמיתית של % שומן, אם אתה נמדד בקליפר אז הבדיקה שווה ל*** יכול להיות שסחבת הרבה נוזלים וכביכול היית 20% כשלמעשה חטוב יותר, 5 קילו נוזלים זה ממש לא בשמים, יכול להיות שבתחילת הסייקל כשרק התחלת בנית שריר ורק אח"כ התחלת להתחטב או הפוך אבל שני המצבים בטוח לא התרחשו בו זמנית...
יש לך מחקרים שמגבים את ההצהרות האלה?? אני יכול להגיד לך שאני אישית בזמן סייקל
תמיד אבל תמיד מגיע שלב שהמשקל גוף נשאר סטטי אבל כל המראה של הגוף משתנה הכל נהייה קשה ואתה מתחיל להיראות מחוטב אז מה זה עם לא להוריד אחוזי שומן ולהעלות מסת שריר?
אני מזכיר לך המשקל גוף נשאר יציב

יש לך מחקרים שמגבים את ההצהרות האלה?? אני יכול להגיד לך שאני אישית בזמן סייקל
תמיד אבל תמיד מגיע שלב שהמשקל גוף נשאר סטטי אבל כל המראה של הגוף משתנה הכל נהייה קשה ואתה מתחיל להיראות מחוטב אז מה זה עם לא להוריד אחוזי שומן ולהעלות מסת שריר?
אני מזכיר לך המשקל גוף נשאר יציב

ולך יש מחקר למה שרשמת ?

כל זה טוב ויפה עד שGH או TREN נכנסים לתמונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית