הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות בין 2 חדרי כושר

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
יש לי התלבטות כרגע בין 2 חדרי כושר ולחולונים שמביניכם אני בטוח שיותר יבינו.

אני כרגע רוצה להירשם למכון ויש לי 2 אופציות: הראשונה - ספייס חולון ששם התאמנתי בשנתיים, שלוש האחרונות.

המחיר שם הורד ל-200 שקל בחודש(בגלל שהוקמו בעיר 2 חדרי כושר חדשים), יש שם 3 ספות בנץ' נייטרלי וכלוב שלא הרבה משתמשים בו(אין לי מושג מה הולך להיות בשעות הלחץ שאני מתכוון להתאמן בהם שזה 6,7 בערב)

אחד המכונים שהולך להיפתח ב-1.3 הוא אייקון שהוא מותג לואו קוסט של הולמס פלייס.

כרגע המכון מתומחר ב-130-150 תלוי באיזה מסלול בוחרים ובהמשך יועלה ל-150 ו-180 לפי אותם מסלולים.

אתמול ביקרתי שם : הולך להיות כלוב ו-2 ספות בנץ' נייטרליות. טיפה בעייתי כי זה בקלות יכול להפוך למכון מאוד מאוד לחוץ ולליפטרים שבינינו

שכמה מהתרגילים עושים בכלוב ונמצאים בו הרבה זמן זה יכול ליצור לחץ וטיפה בעייתי במיוחד בימים שארצה לעשות דדליפט כבד.

אגב משהו שבחיים שלי לא שמעתי עליו זאת האופציה להקפיא מנוי לתקופה מסוימת ששאלתי את המנהל המקצועי של האייקון שהם לא מוכנים לאפשר - מישהו מכיר שלא נותנים להקפיא מנוי ? כי אני בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה.

כרגע אני ממש מתלבט אם להירשם במכון הקודם שלי ו"להודות בהפסד" כי לא רציתי להירשם במחיר הזה או לתת צ'אנס למכון החדש.

אני לא חולוני ולא מכיר אבל לפי התיאור שלך המכון הראשון עדיף בהרבה... אם תלך למכון שהוא מפוצץ (ולאו קוסט סביר להניח שיהיה מפוצץ) אם 2 בנצ' וכלוב 1 בלבד אתה תצטרך לקחת מספר בכניסה

כדאי לראות מה איכות הציוד, אני יכול לומר שלדוגמה בפרופיט באשדוד יש ספות בנץ' הכי גרועות שאני מכיר, כ"כ גרועות שפרט לריפוד שלא היה מתאים לשום מטרה אף פעם בשום מקום, חלק מהם אפילו לא מאוזנות ונוטות הצידה ברמה שיכולה לפצוע בנאדם בקלות.

בנוסף למרות שאני רגיל לסטנדרט של מוט גנרי הסטנדרט שם היה פשוט גוש ברזל עם צורה של מוט, המוטות שהתעקמו לדוגמה אפילו לא התעקמו באמצע, קטסטרופה.

מצד שני היה כלוב אחד טוב ואחד שאפשר להתאמן בו והכי חשוב פלטות בשפע וזה הפלוס הגדול.

אחרי שעבדתי בכמה חדרי כושר והתאמנתי בעשרות אני מעריך היום ציוד טוב.
ה30 שקל והלחץ בכלוב הם לא שיקול לדעתי(אלא אם כן המצב חריג- יש ספת לחיצה אחת ותור ארוך כל הזמן).
אם צריך ויש תור סביר לכלוב נניח מתאמנים יחד עם מי שבגובה שלך, זה מרגיז אבל הציוד יותר חשוב מהכל.

• פותח/ת השרשור
הציוד במכון החדש הוא של Techno Gym ו-Pure Strengh

הספות בנץ' במכון הישן שלי אם אני לא טועה הם של חברת Matrix. יש בהם חלק של הגשה של המוט מה שאין באייקון.

איך אתם מגדירים כלוב כ"רע" או "טוב" ? ע"פ אלו קריטריונים ?

המוטות במכון הישן שלי הם סבירים, לא יותר. עוד לא הגעתי למשקלים שבאמת יוכלו לעקם מוט.

אני לא יכול לדעת מה הלחץ במכון החדש כי הוא עוד לא נפתח, אין לי מושג כמה אנשים נרשמו אליו.

גם בפרופיט אשלים בראשל"צ יש 2 ספות באנצ' נטרליות ועוד 1 בשיפוע
נדיר שנתקלתי בהמתנה גדולה אליהם

הציוד במכון החדש הוא של Techno Gym ו-Pure Strengh

הספות בנץ' במכון הישן שלי אם אני לא טועה הם של חברת Matrix. יש בהם חלק של הגשה של המוט מה שאין באייקון.

איך אתם מגדירים כלוב כ"רע" או "טוב" ? ע"פ אלו קריטריונים ?

המוטות במכון הישן שלי הם סבירים, לא יותר. עוד לא הגעתי למשקלים שבאמת יוכלו לעקם מוט.

אני לא יכול לדעת מה הלחץ במכון החדש כי הוא עוד לא נפתח, אין לי מושג כמה אנשים נרשמו אליו.
בקשר לספות לא מכיר את החברה, צריך שהווים של הספה(ובכלל בכל מתקן, גם בכלוב) יהיו נמוכים(שלא תצטרך ממש להרים אל המוט בהגזמה כדי להוציא אותו אלא רק משיכה קלה תספיק) וכמובן שהספה עצמה תהיה מספיק רחבה כדי להקשית עליה את הגב.

בקשר לכלוב, כדאי שיהיה power rack או rack- סגור משני הצדדים, עם הרבה חורים להתאמה של הגובה(ולא חצי כלוב כמו אלו הקוריאניים שיש היום בכל חדר כושר כמעט, זה חצי כלוב מצ'וקמק כזה שבפועל כבר עדיף שהיו שמים במקומו 2 עמודים וזהו.

בנוסף כדאי שהמוטות בטחון יהיו יחידות אגרסיביות או ממתכת מגלוונת ובקיצור יתנו לך שקט שאם תיפול עם משקל הם יעצרו אותך, אבל זה פחות קריטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית