עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי שהחמרת קצת יותר מידי..לא לגעת בכל מה שקשור ל SQS או וורמודג'ה חברות לא אמינות בכלל
אם ולא מפריע לך גושים כואבים בזריקות אז לך על זה יש אנשים שלא מסוגלים להזריק חומר לא נקינראה לי שהחמרת קצת יותר מידי..
כבר ראיתי מספיק דיווחים טובים על SQS.
פח אשפה של חומר! השאיר אנשים עם גושי בטון בתחת וחלק גם עם זיהוםנראה לי שהחמרת קצת יותר מידי..
כבר ראיתי מספיק דיווחים טובים על SQS.
ברור שכל מה שמגיע מהדרום לא אמין בשיט,אני הייתי מרוצה רק מאמריקן,מזנקו,ומהחברה הזאת עם התמנוןלא לגעת בכל מה שקשור ל SQS או וורמודג'ה חברות לא אמינות בכלל
כן מכירים זה של אותו יצרן מנוול מהדרום שמכין חומרים בתוך לול של תרנגולותמתעלק אם כבר.
KATANA יש להם כמה סוגי חומרים, גם טורינבול שלהם הציעו לי ולא לקחתי כי נשמע לי חשוד מדי.
מישהו מכיר?
מבין קצת את כעסך, אך מעתה התבטא באופן מכובד ומתון יותר.כן מכירים זה של אותו יצרן מנוול מהדרום שמכין חומרים בתוך לול של תרנגולות
גם katana הוא ברנד של אותו יצרן. היזהרמתעלק אם כבר.
KATANA יש להם כמה סוגי חומרים, גם טורינבול שלהם הציעו לי ולא לקחתי כי נשמע לי חשוד מדי.
מישהו מכיר?
מצטער על הטון דיבור אבל זה באמת נכון אחי,זה מיוצר באורווה בודאות וכדאי שאנשים יחשבו 10 פעמים לפני שהם מחדירים מחט לשרירמבין קצת את כעסך, אך מעתה התבטא באופן מכובד ומתון יותר.