508 כולל משלוח ומס?אומנם לא סטיק, אבל שמת לב להמלצה על שני הבלנדים בעמוד קודם? בתקציב של 150 ש"ח לזול יותר ו- 650 ש"ח ליקר יותר.
בתקציב נוח בינהם, יש גם את גרסת ה- Mini של ה- Nutri Ninja Pro אשר עולה עד הבית כ- 508 ש"ח.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
508 כולל משלוח ומס?אומנם לא סטיק, אבל שמת לב להמלצה על שני הבלנדים בעמוד קודם? בתקציב של 150 ש"ח לזול יותר ו- 650 ש"ח ליקר יותר.
בתקציב נוח בינהם, יש גם את גרסת ה- Mini של ה- Nutri Ninja Pro אשר עולה עד הבית כ- 508 ש"ח.
כל השייקרים ככה, גם אצלנו אם אני עושה שייקר בבוקר אני מעיר את השכנים, אבל ככה זה כשאתה רוצה לגרוס קרח וגושי פירות קפואים בצורה חלקהרק רציתי לעדכן שקיבלתי מהעבודה את הבלנדר נינג'ה שלי וכרגע אני שותה שייק שעשיתי איתו.
מגיע עם 2 כוסות - 500 מ"ל(כוס קטנה) ו-650 מ"ל(כוס גדולה), מכסה עם סכיני בלנדר ועוד 2 מכסים עם פתח לשתייה כמו שייקרים רגילים.
מה שכן החיה הזאת עושה לא מעט רעש והיא יכולה לגרום לבניין שלם לשמוע אותה ככה שמי שקם מוקדם בבוקר כמוני ועושה לעצמו שייק - לא יכול לסמוך עליה.