הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Lesmills

רועי1987

משתמש מתחיל
257
1
נק' מוניטין:
6
257
1
http://www.lesmills.com/

אני לא מבין כל כך מה זה
אם משהו יוכל להסביר לי אני אשמח

פשוט אני מתחיל לעבוד בחדר כושר חדש שהולך לעשות שיעורים כאלה ואני לא מבין כל כך מה זה ומה מיוחד שם....

תודה

יש לי תחושה שתטחן מים:
יש לי את זה במכון(גו אקטיב),בזבוז כסף,זה חוגים מפגרים,עם תוכן מפגר,נותנים לך לעשות CURLS עם מוט של 5 קילו למשך 45 דק' עם מוזיקת מועדונים זולה,"קיקבוקסינג" מדובר בדברים מזעזעים אגרופים באוויר ובעיטות בגובה 5 ס"מ.
זה פשוט LAME
😵

• פותח/ת השרשור
אז איפה שאני הולך לעבוד זה ממש לא ככה
כל אחד יעבוד עם המשקל שהוא רוצה
וזה כולל המון תרגילים מורכבים וזה נראה לי ממש נחמד לאנשים נורמטיביים שרוצים קצת להזיז את הגוף 😃

• פותח/ת השרשור
אחי יש המון אנשים שנרשמים חדר כושר ופשוט נמאס להם אחרי חודש
לא לכל אחד יש את הכוח רצון להתמיד ולבוא לחדר כושר על בסיס קבוע
וזאת שיטה שלפי דעתי תמשוך יותר אנשים כי כל אימון הוא שונה יש מוזיקה אנשים בצפון לא מכירים את זה

אחי יש המון אנשים שנרשמים חדר כושר ופשוט נמאס להם אחרי חודש
לא לכל אחד יש את הכוח רצון להתמיד ולבוא לחדר כושר על בסיס קבוע
וזאת שיטה שלפי דעתי תמשוך יותר אנשים כי כל אימון הוא שונה יש מוזיקה אנשים בצפון לא מכירים את זה
אם אין להם כוח רצון למה הם נרשמים לחדר כושר?

• פותח/ת השרשור
יש כל כך הרבה סיבות רוב האנשים שנרשמים לחדר כושר לא מתמידים יותר מידי זמן וזאת בסך הכל עוד דרך למשוך את האנשים זה הכל...

יש כל כך הרבה סיבות רוב האנשים שנרשמים לחדר כושר לא מתמידים יותר מידי זמן וזאת בסך הכל עוד דרך למשוך את האנשים זה הכל...

אז אם מדובר בדרך למשוך אנשים,למה אתה חושב שזה שווה משהו? סה"כ גימיק

• פותח/ת השרשור
זאת עוד דרך
אבל היא מעולה לפי דעתי

זה שבפורום הזה כולם עושים סקוואטים ודדליפט ושותים חלב לא אומר שכל האוכלוסיה צריכה לעשות את זה גם

יש אנשים שמגיעים לחדר כושר בשביל להינות ובשביל הסטטוס שהם הולכים לחדר כושר ובסך הכל רוצים לרזות קצת.

לא כולם רוצים להיות גדולים וחזקים והדרך הזאת מביאה גיוון נוסף לאנשים האלו...

*שלא תבין לא נכון אני גם שתיתי 2 - 3 ליטר חלב ביום ועשיתי SS אבל אל כולם רוצים את זה!!

זאת עוד דרך
אבל היא מעולה לפי דעתי

זה שבפורום הזה כולם עושים סקוואטים ודדליפט ושותים חלב לא אומר שכל האוכלוסיה צריכה לעשות את זה גם

יש אנשים שמגיעים לחדר כושר בשביל להינות ובשביל הסטטוס שהם הולכים לחדר כושר ובסך הכל רוצים לרזות קצת.

*שלא תבין לא נכון אני גם שתיתי 2 - 3 ליטר חלב ביום ועשיתי SS אבל אל כולם רוצים את זה!!

א)אתה מודה שאתה טיפש?
ב)בשביל להנות שילכו לדיסקוטק או מועדון ליווי,לחדר כושר באים בשביל להתאמן(=הרזייה/עלייה במשקל/חשיפת קוביות או WHAT EVER המטרה)

זאת עוד דרך
אבל היא מעולה לפי דעתי

אני דווקא מסכים איתו, וכל אחד שיצא מהבועה של הפורום שהיה בקרב מתאמנים ומכיר מתאמנים בחדר כושר חוץ מההארדקור, יודע שלאנשים אין מטרות מוגדרות, המטרות שלהם לפעמים מאוד מצחיקות והמטרה של חלקם לפעמים זה "לברוח מהאישה בבית" או דברים הזויים כאלו ואחרים.
צריך באמת להתבגר ולדעת שלא כולם רוצים להיות חזקים, חסונים עם קוביות וחיתוכים באמה, יש אנשים שסתם באים להעביר את הזמן (יותר מדי אנשים כאלו), יש כאלו שבאים סתם להוריד מעט או הרבה משקל (אולי חצי מהאוכלוסיה), והנתח הגדול השני הוא זקנים ואנשים מבוגרים שבאים לשמר על מסת העצם, לעשות קצת מתיחות ולהרגיש שהם שייכים לאנשהו בעולם הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית