הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Lesmills

רועי1987

משתמש מתחיל
257
1
נק' מוניטין:
6
257
1
http://www.lesmills.com/

אני לא מבין כל כך מה זה
אם משהו יוכל להסביר לי אני אשמח

פשוט אני מתחיל לעבוד בחדר כושר חדש שהולך לעשות שיעורים כאלה ואני לא מבין כל כך מה זה ומה מיוחד שם....

תודה

2683510031_5f463191f2.jpg

?

אני דווקא מסכים איתו, וכל אחד שיצא מהבועה של הפורום שהיה בקרב מתאמנים ומכיר מתאמנים בחדר כושר חוץ מההארדקור, יודע שלאנשים אין מטרות מוגדרות, המטרות שלהם לפעמים מאוד מצחיקות והמטרה של חלקם לפעמים זה "לברוח מהאישה בבית" או דברים הזויים כאלו ואחרים.
צריך באמת להתבגר ולדעת שלא כולם רוצים להיות חזקים, חסונים עם קוביות וחיתוכים באמה, יש אנשים שסתם באים להעביר את הזמן (יותר מדי אנשים כאלו), יש כאלו שבאים סתם להוריד מעט או הרבה משקל (אולי חצי מהאוכלוסיה), והנתח הגדול השני הוא זקנים ואנשים מבוגרים שבאים לשמר על מסת העצם, לעשות קצת מתיחות ולהרגיש שהם שייכים לאנשהו בעולם הזה.

הכל נכון, אבל ברגע שאתה מראה להם שהם יכולים לקבל תוצאות די מהר, בלי לבזבז זמן בקרקס, הם ישנו את דעתם כנראה.

• פותח/ת השרשור
זה כולל גם נשים מבוגרות שבאות כי גם החברות שלהם נרשמו??
וזה כולל גם גברים שבאים סתם לחדר כושר לעשות צחוקים ולא מעניין אותם כל כך אם הם ירזו או יפתחו שרירים?

כל ה SS ושאר התוכניות האלו הן טובות למי שהמטרה שלו היא להיות גדול וחזק וזה בערך 15% מהאוכלוסיה לדעתי....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית