הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדריכי חדר כושר באינטרנט

JonBiryon

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן, אני מתכנן עד תחילת שנת הלימודים הבאה לעשות קורס מדריכי חדר כושר, ובגלל שאני מטייל כרגע אני מחפש אופציה גמישה מבחינת התאריכים.
מצאתי את NASM, שמוכרת בארהב ובעוד הרבה מדינות בעולם. אפילו שלחתי להם מייל, והם ענו כי ישראל מכירה ותומכת את התעודה שמסיימים בסוף ההכשרה.
פרקטית רציתי לשאול, האם כשאגיע לחדר כושר בארץ וארצה לעבוד בו ואראה את התעודה של NASM - האם יכירו בכך?

זה הקישור לאתר שלהם:
National Academy of Sports Medicine

תודה לעוזרים,
יונתן

לא יודע מה התהליך לקבל הכרה בישראל, אבל אני יכול להניח שמבחינת חדרי כושר זה יתחלק לשלושה מקרים.
א.אלה שיבינו שזה מוכר בישראל ולא תהיה להם בעיה.
ב.אלה שיהיו מספיק טמבלים כדי לא לקבל מישהו עם תעודה ממוסד שהם לא מכירים.
ג.אלה שלא יהיה איכפת להם, וכל עוד יראו תעודה, יקבלו.
מאמין שהרוב יכנסו תחת א'.

אהלן, אני מתכנן עד תחילת שנת הלימודים הבאה לעשות קורס מדריכי חדר כושר, ובגלל שאני מטייל כרגע אני מחפש אופציה גמישה מבחינת התאריכים.
מצאתי את NASM, שמוכרת בארהב ובעוד הרבה מדינות בעולם. אפילו שלחתי להם מייל, והם ענו כי ישראל מכירה ותומכת את התעודה שמסיימים בסוף ההכשרה.
פרקטית רציתי לשאול, האם כשאגיע לחדר כושר בארץ וארצה לעבוד בו ואראה את התעודה של NASM - האם יכירו בכך?

זה הקישור לאתר שלהם:
National Academy of Sports Medicine

תודה לעוזרים,
יונתן
כמה עולה ?
אשמח אם תעדכן לגבי הקבילות בישראל אחרי בירור

בלי להיכנס לזה יותר מידי
אבל כל כך לא הייתי רוצה להתאמן אצל מישהו או לקבל ייעוץ מגורם "מקצוע" שכל הכשרתו נרכשה דרך המחשב..
מאמן כושר צריך ללמוד דברים "דרך הרגלים"

בלי להיכנס לזה יותר מידי
אבל כל כך לא הייתי רוצה להתאמן אצל מישהו או לקבל ייעוץ מגורם "מקצוע" שכל הכשרתו נרכשה דרך המחשב..
מאמן כושר צריך ללמוד דברים "דרך הרגלים"
מי אמר שאדם שרכש הכשרה על ידי מחשב בעל פחות ניסיון "דרך הרגליים" ממאמן ממוצע בישראל ?

הסתכלתי קצת, לא ראיתי הרבה חומר מקצועי, בולט הצד השיווקי והכספי (חידוש רשיון כל שנה או משהו כזה).
אם יש אישרור בהתאם לחוק הספורט אולי יש על מה לדבר.

מי אמר שאדם שרכש הכשרה על ידי מחשב בעל פחות ניסיון "דרך הרגליים" ממאמן ממוצע בישראל ?
לדעתי מאמן כושר מעבר לזה שאולי מדובר גם ביועץ תזונה שמטרתו לבנות תכנית אכילה תומכת לאימונים, אמור להסביר לך אילו תרגילים הכרחיים עבורך וגם מהי הטכניקה הנכונה לבצע אותם. אני חושב שטכניקה קצת קשה ללמוד מתוך סרטונים לימודיים טובים ככל שיהיו.

לדעתי מאמן כושר מעבר לזה שאולי מדובר גם ביועץ תזונה שמטרתו לבנות תכנית אכילה תומכת לאימונים, אמור להסביר לך אילו תרגילים הכרחיים עבורך וגם מהי הטכניקה הנכונה לבצע אותם. אני חושב שטכניקה קצת קשה ללמוד מתוך סרטונים לימודיים טובים ככל שיהיו.
אתה חושב שמלמדים טכניקות משמעותיות בקורס מדריכים? לא... כל מה שמלמדים שם אפשר ללמוד גם מקורס אינטרנטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית