הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SSing

זה באמת הרבה, אבל אם נעשה את החישוב הקלורי הקר, כל מה שצריך לעשות זה לאכול כ-2500 קלוריות מעל מאזן התחזוקה בכל יום. זה נשמע המון, אבל זה אפשרי בהחלט.

אני מקפיץ את המוט על השומן שלי בשביל להרים אותו, כמו בסרט פלבר.
אין לי מושג כמה השמנתי, כי לא עניין אותי אף פעם לבדוק אחוזי שומן לפני או אחרי, ואני לא יודע כ"כ איך זה יכול להיות מוגזם אם אכלתי עוד הרבה פחות ממה שהייתי אמור. וכמו שאמרתי קודם, המטרה שלי מעבר להתחזק זה להגיע למשקל יעד, ברגע שאני אגיע אליו אני גם ככה אתחיל לשנות את התזונה שלי בשביל להוריד חלק מהשומן שצברתי בדרך.
ועד לפני שבועיים - שלושה אכלתי בערך 3000 קלוריות ליום, עכשיו אני אוכל 4000 אחרי שהתחלתי להאט קצת.
תהנה אני על 4000-4500 עולה בקושי 3 קילו בחודש...

וקורן אני צחקתי אני לא מאמין שמתאמן מתחיל יכול לעלות גג קילו שריר בחודש, אבל שעולים 9-10 בחודש מעניין אותי כמה מתוך זה =שומן אבל לא משנה.
בהצלחה להגיע לADULT MALE.

אם אנחנו הולכים לפי המספרים שהמתאמנים של ריפטו בדרך כלל מספקים, מדובר בעלייה של קילו וחצי מאסה רזה בשבוע בממוצע בהנחה ואנחנו הולכים לפי הספר מבחינת אימונים, אוכלים מספיק חלבון וכו'. נניח שזה המצב, 1.5~ * 8 = 12. 18 קילו עלייה - 60% (שני שליש) מאסה רזה שזה בדיוק המספרים שאמורים להיות. אז כל הכבוד, נראה כאילו אתה בדרך הנכונה

אני בעיקר משווה את עצמי לתוצאות של אנשים שרשומות בדיון בפורום אימונים. אני אוכל פחות מהם ועולה בקצב כמעט זהה, אז הנחתי שהעלייה בשומן שלי לא נוראית כ"כ. 40% עלייה בשומן זה מאוד נסבל מבחינתי.

לא רק שזה נסבל, אתה גם לא יכול לצפות להרבה פחות מזה בטח בעלייה דו ספרתית של משקל בתקופה קצרה כזו. אגב 5-6 קילו שהרוב מים יורדים בחודש אז אל תהיה לחוץ

כן זה לא מפריע לי במיוחד ככה או ככה. גם לא חושב כ"כ על חיטוב או משהו בעתיד הנראה לעין, אני רוצה להגיע למצות את ההתקדמות הליניארית עם SS קודם.

כמובן, יש זמן עד הקיץ בו תוכל להשוויץ בAdductors שלך (זה שרירי החוף של הריפטואיסטים)

BW - 81kg, התבלבלתי מקודם וחשבתי שאני 81 שהייתי 80, אז אני עדיין עומד בקצב.
אימון עייף:
Squat 115kg 5-5-4, אני עדיין אעלה משקל אימון הבא, נראה לי שזה סתם בגלל שהייתי גמור ולא היה מי שיצעק עליי.
Press 57.5kg 4-4-4, מעצבן. הגמדה תפסה את החצאי קילו והם במילא "לא מרשים" להוציא אותם מהאיזור של הבמות.
Deadlift 115kg 1x5, הרגשתי את הגב מתעגל קצת, ביום שלישי אני אבדוק שוב פעם עם קורן.

פעם הבאה תגיד לי כשאתה מתאמן והמטבחון בישיבה, אני אבוא לצעוק עליך.
כנראה פספסתי אותך באיזה חצי שעה, הגעתי בשמונה וחצי.

אה איך לא חשבתי על זה. תשלח לי את המסנג'ר שלך בפרטי אם יש לטיסימוס.

עריכה: אה ושכחתי לציין שאולי העברתי עוד מישהו לצד האפל. היה מישהו שם שעשה חצי סקוואטים והתחיל לדבר איתי על מה שאני עושה אז סיפרתי לו על SS והפורום ונראה אם הוא יצוץ פה מתישהו.

נערך לאחרונה:
קצת עייף (יום ראשון) ולא הצלחתי לאכול כמו שצריך אתמול. אני תוהה אם לנסות לעלות משקל בכל זאת, כי ביום חמישי ושישי אכלתי טוב, או להישאר על אותו משקל היום.

לא ממש, אין לי סיכוי באמת להגיע למכון בסופ"שים בלי לסבול מנחת זרועה של החברה.

יש הסבר למשקלים הזהים בסקוואט ודדליפט?
(אגב, סחתיין על העליות, עברתי קצת על הבלוג- 18 קילו בחודשיים- מטורף!!)

כן, מההתחלה לא עבדתי בטכניקה נכונה עם הדדליפט, אז עבדתי כמה אימונים על טכניקה לפני שהתקדמתי. בקרוב הדדליפט יעקוף.

ותודה!

מזל שלא עליתי בסוף ל-117.5 🤡
Squat 115kg 5-5-4F, יהיה יותר טוב פעם הבאה.
BP 70kg - סוף סוף סגרתי, היה קל אפילו. כנראה שפעם שעברה הבחילה שהייתה לי מאוד הגבילה אותי.
Chin ups - 3x5
Hang Cleans 40kg 4x3 אני עדיין מרגיש שאני מושך עם הידיים, אבל נראה לי שזה משתפר לאט לאט.

פעם באמצע סט בהדר יוסף צעקתי על מישהו "סתוווווווווווווווווום ת'פההההההההההההההה" כי הוא זיין משהו על זה שהגב שלי ישבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית