SSing

Squat - 100kg 3x5 דילואד. היה עדיין קשה וכואב. הגעתי למסקנה שאני לא אוכל וישן מספיק.
Press - 57.5 3-5-4 לא מספיק מנוחה אחרי החימום בסט הראשון ואחרי הסט השני כנראה.
Deadlift - 115kg 1x5 היה ממש קשה, הרבה יותר מיום חמישי, מה שגורם לי לחשוב שפשוט הגעתי לא טוב מכל בחינה לאימון הזה.

מסקנות: להתחיל לאכול כמו שצריך ולישון כמו שצריך שוב.

אני מתחיל לתהות אם הכאבים שהיו לי הם לא איזשהי תוצאה עקיפה של זה באמת. אם אני זוכר נכון גם פעם שעברה שהיה לי כשל בסקוואט הארבע-ראשי שלי כאב ממש כמה אימונים אחרי זה. סה"כ זה לא היה הכשל האמיתי הראשון שלי, אז זה לא שאני "מפחד" מזה.

גם אני מהאימון שהיה אתמול עם הסקוואט קמתי היום בבוקר עם דומס עצבני, זה רק מוטיבציה לאכול יותר ולישון יותר טוב בשביל לקום מחר כמו בן אדם חחחחחח

זה לא דומס, זה כאב חד שגורם לי לרעוד כל פעם בחלק של הנעילה של הסקוואט ומוציא ממני מלא אנרגיה.

4000 קלוריות לא מספיקות לך?
מה אתה עושה עוד?
הוא חולה במחלת ה"אני אוכל 4000 קלוריות".
זו מחלה מאוד שכיחה אצל אוכלוסיית המתאמנים, היא ידועה גם בשם ה"אני אוכל מלא" בשפה העממית.
תופעות לוואי של המחלה הן: בלבול וחרדה, עייפות, לחץ, כאבי ראש, בחילות, שלשולים וכו'

זה הקטע, אני חושב שפשוט הפסקתי להגיע ל-4000 קלוריות. אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שבשבוע האחרון אכלתי באיזור ה-3000, אולי טיפה יותר, וישנתי ממוצע של 7-6.5 שעות בלילה. יכול להיות שאני מרגיש את זה עכשיו.

Squat 102.5kg 3x5 היה קל יחסית, הדבר היחידי שהגביל אותי זה הכאב בארבע-ראשי.
BP 72.5 4-4-4 מעצבן.
chin-up 3x5 BW
Hang Cleans 40kg 3x3 טכניקה עדיין לא משהו.

Squat 105kg 3x5 היה קל מאוד יחסית. לא היו כאבים בארבע-ראשי, כנראה שבאמת היה חסר לי אוכל ומנוחה, אבל עשיתי תנועה לא נכונה בסט הראשון עם הברך השמאלית אז היא טיפה הציקה לי.
Press 57.5kg 5-5-4 אני חושב שאני אסגור את זה אימון הבא.
Deadlift 120kg 1x5, ארבע חזרות סבירות, אחרונה מכוערת.

חוץ מזה, גירשתי מישהו שרצה להיכנס לעשות curls בכלוב אחרי שהבנתי מה הוא זומם.

באופן מפתיע, לא. הלכתי מוקדם בדיוק בגלל זה, בדיוק סיימתי שיעור וגם ככה הסקוואטים היו קלים יחסית אז לא הרגשתי שאני צריך עוד מישהו איתי היום. הכלוב היה ריק כרגיל, אבל גם שאר המכון היה דיי שומם, כולל החדר של המשקולנים. פבל היה שם שהגעתי אבל הוא כ"כ נבהל מהנוכחות המרשימה שלי שהוא ברח אחרי כמה דקות.

שקלתי את עצמי היום בבוקר - 83.5.
20 קילו עלייה מאז שהתחלתי לפני 10 שבועות בערך 🤪

קורן תזהר לא לאבד משקל
אני כבר לא מאכיל אותך

באמת תתארגן על אוכל כמו שאמרתי לך במסנ' (וחלבון)

חולה שמולה, אין לך סיכוי מולי. אתמול שתיתי ליטר חלב בכמה דקות לפני השינה רק בשביל למלא קלוריות 🤪

תכלס אני כבר 3 ימים לא ישן בלילות, לא נרדם. אני חושב שיש לזה קשר גם

אולי. בכל מקרה גם כשאני אעקוף אותך זה לא יהיה להרבה זמן, אתה מתכנן לעלות יותר מה שאני מתכנן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית