הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SSing

חולה שמולה, אין לך סיכוי מולי. אתמול שתיתי ליטר חלב בכמה דקות לפני השינה רק בשביל למלא קלוריות 🤪
זה נקרא guilt milk.. כשאתה מרגיש אשם על זה שלא אכלת מספיק באמצע היום, אז אתה מפרק איזה קרטון כדי להשקיט את המצפון שלך LOL

Squat 107.5kg 3x5 קל.
BP 72.5kg 5-4-4 כמעט הייתה לי את החמישית בסט השני, השלישי כבר לא הצלחתי לעלות כמעט.
Chin ups 3x5 חזרות מכוערות, האחרונה גם הייתה שלילית כי לא הייתי מסוגל יותר.
PC 45kg 5x3, קל יחסית, אני חושב שהטכניקה שלי יחסית השתפרה כי לא הרגשתי שאני מושך עם הידיים. צילמתי סירטון, רק אין לי מושג איך להוציא את זה מהפלאפון 🤡

Squat 107.5kg 3x5 קל.
BP 72.5kg 5-4-4 כמעט הייתה לי את החמישית בסט השני, השלישי כבר לא הצלחתי לעלות כמעט.
Chin ups 3x5 חזרות מכוערות, האחרונה גם הייתה שלילית כי לא הייתי מסוגל יותר.
PC 45kg 5x3, קל יחסית, אני חושב שהטכניקה שלי יחסית השתפרה כי לא הרגשתי שאני מושך עם הידיים. צילמתי סירטון, רק אין לי מושג איך להוציא את זה מהפלאפון 🤡

למה אתה עושה סקוואט קל?
נתקעת?

בערך, הפסקתי לאכול ולישון כמו שצריך שהגעתי ל-115 ונתקעתי פעמיים, ובנוסף היו לי כאבים חדים בארבע-ראשי כל פעם שסגרתי חזרה, אז עשיתי ריסט קטן. שבוע הבא אני כבר חוזר לעשות PRים.

Squat 110kg 3x5, המשקל היה קל, אבל כאב לי שוב קצת בארבע-ראשי. לפחות יש את הסוף שבוע לנוח.
Press 57.5kg 3x5 היה קל, במיוחד בהתחשב בעובדה שהמוט כל הזמן הסתובב לי ביד וגרם לי להתנדד קדימה ואחורה והייתי צריך להחזיק אותו למעלה.
Deadlift 125kg 1x5 היה קשה, חזרה אחרונה בקושי עלתה והטכניקה לא הייתה משהו.
Chin ups BW 3x3

לא יודע ממה זה, כי זה התחיל רק לפני כמה שעות ובאופן כללי לא היו לי בעיות אף פעם עם הברך הזאת, אבל ברך שמאל שלי התחילה לכאוב כל פעם שאני יורד במדרגות או שם יותר משקל על קצות האצבעות. אני מקווה שזה יעבור עד יום ראשון, ובנתיים אני אנסה להשאיר אותה מחוממת.

בערך כי ככה אני יכול, זה גם התרגיל הכי חלש שלי וגם היה אחרי הדדליפט בלי מספיק מנוחה בניהם. אני מנסה עכשיו לעשות את הchin ups כל אימון בתקווה שהוא ישתפר יותר מהר.

כן, זה תרגיל חלש עבור הרבה אנשים.
אבל תוך חודשיים מקס' אתה על 18 חזרות : ))

Squat 115kg 3x5PR 🤪
BP 72.5kg 4-4-4 גרררר
PC 50kg 5x3 הטכניקה השתפרה לדעתי, הracking לפחות נהיה יותר טוב ואני גם מרגיש יותר יציב.
Chin ups BW 5-5-4

למי שזה מעניין אותו, לפי אחד המשקולנים שהיה שם (שיער ארוך בקוקו, לא זה עם הסקוואט עם רגליים צמודות כמעט) פבל נפצע (בכתף אם אני לא טועה) והוא כנראה יצטרך לעבור ניתוח ולא יתחרה בזמן הקרוב.

אה, ואני וקורן שוקלים אותו דבר (או שאני שוקל קצת יותר ממנו כבר) L0LZ 🤘

גם אני שמעתי על פבל. מעכשיו זה המשרד שלי באופן קבוע.

מזל טוב אפ0ון

אני אבקש מקורן לצלם. בנתיים אני מתלבט אם להתחיל לשלב סקוואטים קלים באמצע השבוע או לא.

BW 85.
Squat 92.5kg 3x5 החלטתי להתחיל לעשות סקוואטים קלים באמצע שבוע, ומזל שעשיתי את זה כי עדיין היה לי קשה וכאב לי, כנראה כי לא עברתי את ה-3500 קלוריות ביומיים האחרונים ולא ישנתי טוב היום.
Press 60kg 5-5-3, זה כ"כ הפתיע אותי שלא הצלחתי לסיים את הסט השלישי שאני שוקל ברצינות פשוט לעלות משקל אימון הבא. זה כאילו שמישהו שאב לי את הכוח באמצע הסט.
Deadlift 130kg 1x5
Chin ups 3x5, המספר חזרות לא משתפר עדיין אבל החזרות שאני כן עושה נראות הרבה יותר מלאות וטובות מקודם.

Squat 117.5 3x5 יחסית למה שחשבתי שיקרה, היה סבבה.
BP 72.5kg 3x5 🤪
PC 60kg 5x3 אלכס אמר שהטכניקה בסדר, חוץ מהראקינג שצריך להיות יותר מהיר.
Chin ups BW 3x5

meh לא מספיק שינה + סדר אימונים שנדפק מאז שבוע שעבר.
Squat 120kg 5-3-1 מתחתי שריר עוד בחימום, אז זה סוג של הישג בשביל שסיימתי את הסט הראשון, ואחרי הסט השני נחתי הרבה יותר מדי זמן והתקררתי.
Press 60kg 3x4 התנדנדתי כמו מפגר וזה לא עזר.
Chin ups BW 2x5 עשיתי שני סטים כי אחרי השני התפנתה במה ולא התחשק לי לחכות עוד 20 דקות.
Deadlift 135kg 1x5.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית