SSing

אממ אולי אני אתן לפרונט סקוואט באמצע השבוע ניסיון. אני קצת מהסס לגבי לעבור לתוכנית intermediate כי אני חושב שאולי היה לי חודש רע מבחינת התאוששות, אבל זה יהיה דבילי לעשות עוד חודש של 0 התקדמות כמעט. אני אתן לזה שבוע ונראה מה יצא. בכל מקרה מבחינת ההרמות האחרות אני מרגיש שיש לי עוד לתת, בטח שבפרס ובבנצ'.

לא נתקעתי על 95 רן, בעיקרון עשיתי ריסט על 115, סגרתי 117.5 אחרי הריסט, נפצעתי קצת שעשיתי 120 והיום עשיתי 117.5 וחצי 5-5-4. אני עכשיו שבועיים אחרי סוף הריסט הראשון ומאז עליתי 5 קילו בסקוואט. ה-95 היה הסקוואט הקל שלי באמצע השבוע.

נערך לאחרונה:
לא HST, זה לא יתאים לך לדעתי. אתה תשתגע מה-15 ומה-10 חזרות.

---------- התגובה התווספה ב 00:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:26 ----------

הוא לא נתקע על 95, הוא על 120

אני מניח שזה לא ימשך הרבה, אבל שלשום עשיתי פרס ל-60 שהרגיש לי לא כבד בצורה מיוחדת, והיום בנצ' ל-75 שהרגיש קל יחסית. אם אני אצליח למשוך אותם לשבוע-שבועיים זה יהיה טוב.

אם היה לך חודש לא טוב
אז אין לך בעיה ולא נתקעת

תחזור להתאמן ולאכול, הכל יסתדר

הוא לא מתקדם בסקוואט ואתה ממליץ על קיצוץ באוכל? למה?

הוא לא מתקדם בסקוואט כי הוא תקוע (במובן של שקילת שינוי תוכנית, לא במובן של עוד ריסט. ככה לפחות זה נראה), והוא צריך לשקול קיצוץ באוכל מסיבות שלא קשורות להתקדמות בסקוואט.

חחח זה בסדר, אני בעצמי חושב שאני צריך לשקול קיצוץ באוכל. אני שוקל עכשיו אם לנצל את כל הסיפור הזה ללהתחיל חיטוב או למשוך חודשיים עם מדקאו ואז להתחיל.

הוא לא מתקדם בסקוואט כי הוא תקוע (במובן של שקילת שינוי תוכנית, לא במובן של עוד ריסט. ככה לפחות זה נראה), והוא צריך לשקול קיצוץ באוכל מסיבות שלא קשורות להתקדמות בסקוואט.

שוב,לא סביר שהוא נתקע בסקוואט ומתקדם בלחיצות, במובן של בחלפת תכנית, גם לא במובן של ריסט.
איזה סיבות יש לקיצוץ באוכל? עליית המחירים בזמן האחרון לא כל כך משמעותית:P
דניאל עזוב אותך חיטוב, תגיע לשלוש פלטות קודם.

עד שהוא לא אוכל כמוני בסרטונים המפורסמים (להגיע גם ל 6K קלוריות ביום)
ישן כל יום 8 שעות שינה

הוא לא נתקע מהסיבה הנכונה

רן, לא כולם יכולים להשקיע את מה שאתה משקיע באימונים.

שוב,לא סביר שהוא נתקע בסקוואט ומתקדם בלחיצות, במובן של בחלפת תכנית, גם לא במובן של ריסט.
איזה סיבות יש לקיצוץ באוכל? עליית המחירים בזמן האחרון לא כל כך משמעותית:P
דניאל עזוב אותך חיטוב, תגיע לשלוש פלטות קודם.

יש סיבות שיכולות להביא למצב הזה - טכניקה לקויה בלחיצות שהשתפרה היא אחת מהן. כך שזה רחוק מלהיות "לא סביר". ועוד התקדמות של 2.5 קילו בבנץ' ובפרס לא שווה את המאמץ הרב (מאוד) שהוא משקיע בלנסות ולהעלות את המשקלים של הסקוואט מבלי להחליף תוכנית.
אבל זו רק דעתי האישית, זה מה שאני הייתי עושה (ואעשה) במצבו.

אין לי מושג, אני לא חושב שאני אוכל להעריך נכון גם אם הייתי יודע איך, אני דיי נפוח כל הזמן מהאוכל.

אני מעריך שהוא קרוב ל-19-20, אם כי באמת קשה להעריך כי הוא נפוח מאוכל (כמו כולנו בתוכנית הנהדרת הזאת).

לפי לייל אתה משהו כמו 80% שומן, והסקוואט שלך כנראה חלקי, ואתה אפס.

שיט, הלכתי להתאבד מבושה.
אגב לייל אמר שאתה אפססססס.

לייל מסר שהוא טעה, אבל שזה לא מונע ממנו להיות צודק.

בגללכם אני עכשיו חלוק בין חיטוב למאסהההההההההההה.
אני מקווה שאתם מרוצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית