הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SSing

זה לא קשור. אתה יודע שאתה קרוב לשלב שעדיף לחטב בו, ונראה שגם התוכנית הולכת להסתיים באופן דיי טבעי.
חוצמזה, כשתתחיל לחטב נפעיל לחץ על כל הקבוצה, ובסוף גם לאלכס יהיו ריבועים!

האמת שהדבר הכי מפתה זה שאני לא אצטרך לשתות חלב יותר למשך חודשיים, זה נשמע נפלא.

Squat 92.5 3x5
Press 62.5 4-4-3
Deadlift 145 1x2
Chin ups 3x5

היה אימון לא משהו והתאוששות לא משהו לפניו.

---------- התגובה התווספה ב 23:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:06 ----------

אה, וכמובן שגם יצא לי לראות Roid rage מתפרץ פעם ראשונה.
אזהרה: אנשים עלולים להתעצבן אם תנוח יותר מדי בין סטים.

אתה צריך להבין אותו. זה בעיה כשיש לך חלון הזדמנויות של בדיוק 34 דקות עד שההשפעה של הסטרואידים שהזרקת בתחת פגה. גם אני הייתי צריך לחשוב על זה לפני שנכנסתי איתו לוויכוח. זה לא יקרה שוב.

Quarter squats is seriouz businezz

---------- התגובה התווספה ב 00:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:03 ----------

אה אגב, שמתם לב שהוא קרא לכם גמדים גם נכון? 🤡

היה שם איזה סוס על סטרואידים שצעק על דניאל להיכנס לסט כבר. אני בטיפשותי התחלתי להתווכח איתו שאנשים נחים בין סט לסט עד לנקודה שהייתה כנראה נגמרת באגרוף לפרצוף שלי אילולי איזה בחור משך אותי אחורה.
אח"כ הוא נרגע קצת, אבל לא הסכים להיכנס איתנו לסט כי אנחנו גמדים מדי בשבילו.

היה שם איזה סוס על סטרואידים שצעק על דניאל להיכנס לסט כבר. אני בטיפשותי התחלתי להתווכח איתו שאנשים נחים בין סט לסט עד לנקודה שהייתה כנראה נגמרת באגרוף לפרצוף שלי אילולי איזה בחור משך אותי אחורה.
אח"כ הוא נרגע קצת, אבל לא הסכים להיכנס איתנו לסט כי אנחנו גמדים מדי בשבילו.

מיזה ?
איזה תרגיל הוא עשה ועם איזה משקלים ?

מיזה ?
איזה תרגיל הוא עשה ועם איזה משקלים ?

זה בחור בן 50 בערך, בסביבות ה-1.90 שרצה לעשות חצאי סקוואט מושלמים (בדיוק חצי, לא רבע ולא שלם) עם 150 קילו לשמיניות (נדמה לי). הוא היה ברייג' מטורף.

זה בחור בן 50 בערך, בסביבות ה-1.90 שרצה לעשות חצאי סקוואט מושלמים (בדיוק חצי, לא רבע ולא שלם) עם 150 קילו לשמיניות (נדמה לי). הוא היה ברייג' מטורף.
היופי הוא שאתם 2 והוא 1. בחדר מלא איבזרים מעניינים כגון דאמבלים במשקלים מגוונים כל עוד אחד מכם מצליח לעכב אותו, גם אם הוא מזריק קריפטונייט זה לא באמת יעזור לו 😆

עזוב, מי רוצה ללכת מכות בחדר כושר?
ואנחנו בדרך כלל שלושה או ארבעה, אחד פשוט היה במצב קטטוני ונשאר בבית והאחר משום מה היה בצד השני של החדר.

לא אמרתי שרוצים, אבל in case duty calls אין ברירה כל כך, זו לא הייתה בחירה שלך אם הוא היה מרביץ לך נכון? XD

אם הוא היה עושה משהו באמת אז סביר להניח שלא הייתי עומד שם בשלווה ומסתכל, אבל לדעתי הוא סתם כלב גדול ומוזרק שרק נובח.

עזוב, מי רוצה ללכת מכות בחדר כושר?
ואנחנו בדרך כלל שלושה או ארבעה, אחד פשוט היה במצב קטטוני ונשאר בבית והאחר משום מה היה בצד השני של החדר.

אתה יכול להיות בטוח שזה היה בכוונה. כשהתאמנתי איתו בטרגט, המנוול כמעט נתן לי להדקר. למשך כל ההתרחשות, הוא עמד בצד והסתכל.
כשחושבים על זה, אי אפשר לסמוך עליו. פעם הוא הוריד אותי אחרי 1 בלילה באיזו שכונת מצוקה, שנמצאת מעל לחצי שעה הליכה מהבית שלי(אגב, הוא היה יכול לנסוע דרכי במקום בדרך בה הוא בחר,אך דרך זו ארוכה יותר ב2-3 קילומטר, זה הכל) .
בנוסף לכך, ועל כך באמת אין מחילה, כבר 8 חודשים הוא חייב לי 4 המבורגרים וליטר בירה. כל פעם שהיתה לו הזדמנות לשלם את החוב נתקלתי בתירוצים: אין עלי מספיק כסף, שכחתי את הארנק ברכב, זונה ממין זכר בתל ברוך כייסה אותי (אמיתי לחלוטין) וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית