SSing

זאת לא הייתה הבעיה אפילו רן. אני הייתי במנוחות בין פרסים ואמרתי לו שהוא יכול להיכנס בכיף בין הסטים שלי, הוא פשוט החליט שלא בזין שלו להעלות ולהוריד את הווים או את המשקל על המוט, ולכן הדבר הכי הגיוני לעשות זה להגיד לי "לטקטק את הסטים מהר" כדי שאני אפסיק להפריע לאדון. אם היה שם מכות זה רק בגלל שהוא הגיע ברויד רייג' מטורף עוד לפני זה.

מה אתה חי בסרט ?
להתחיל מכות בגלל זה ?
שיעשה את הסט שלו ויעוף
איפה אמרתי להתחיל מכות?
אמרתי הגנה עצמית במקרה שהדביל יחליט שהדם עלה לו לראש.
פשוט לא חושב שיש סיבה להענות להפחדות של אהבלים כאלה זה הכל

זאת לא הייתה הבעיה אפילו רן. אני הייתי במנוחות בין פרסים ואמרתי לו שהוא יכול להיכנס בכיף בין הסטים שלי, הוא פשוט החליט שלא בזין שלו להעלות ולהוריד את הווים או את המשקל על המוט, ולכן הדבר הכי הגיוני לעשות זה להגיד לי "לטקטק את הסטים מהר" כדי שאני אפסיק להפריע לאדון. אם היה שם מכות זה רק בגלל שהוא הגיע ברויד רייג' מטורף עוד לפני זה.

מה הבעיה שכל אחד יוריד ויעלה צד ?

הוא לא היה מעוניין כ"כ. הוא טען שאנחנו גמדים ושלא מתאים לו לעלות ולהוריד את זה.

אתה יכול להיות בטוח שזה היה בכוונה. כשהתאמנתי איתו בטרגט, המנוול כמעט נתן לי להדקר. למשך כל ההתרחשות, הוא עמד בצד והסתכל.
כשחושבים על זה, אי אפשר לסמוך עליו. פעם הוא הוריד אותי אחרי 1 בלילה באיזו שכונת מצוקה, שנמצאת מעל לחצי שעה הליכה מהבית שלי(אגב, הוא היה יכול לנסוע דרכי במקום בדרך בה הוא בחר,אך דרך זו ארוכה יותר ב2-3 קילומטר, זה הכל) .
בנוסף לכך, ועל כך באמת אין מחילה, כבר 8 חודשים הוא חייב לי 4 המבורגרים וליטר בירה. כל פעם שהיתה לו הזדמנות לשלם את החוב נתקלתי בתירוצים: אין עלי מספיק כסף, שכחתי את הארנק ברכב, זונה ממין זכר בתל ברוך כייסה אותי (אמיתי לחלוטין) וכו'.
אגב, מדובר על אלכס, למי שלא הבין.
בנוסף לכך, שכחתי לציין שאחד מההבורגרים שהוא חייב לי צריך לשקול קילו.

טרול, אתה תמיד מעוות את המציאות? אולי בגלל זה אתה לא מבין מה זה יעקוביאנים, פונקציות, העתקות וכו'.

טרול, אתה תמיד מעוות את המציאות? אולי בגלל זה אתה לא מבין מה זה יעקוביאנים, פונקציות, העתקות וכו'.
אתה שוב טוען שהעתקה היא לא פונקציה? אלכס, פונקציה היא קבוצה של זוגות סדורים כך שכל איבר באלמנט הראשון מופיע רק בזוג סדור אחד. במילים אחרות, יחס חד ערכי.
בנוגע ליעקוביאנים, דוגמה הישר מויקיפדיה(ומתחתיה רשום
This example shows that the Jacobian need not be a square matrix.)
:
b464b96f57cb3228b1c48e61be7f3d8d.png

כבר דיברנו על מה קורה כשלומדים מתמטיקה מוויקיפדיה. איך בדיוק הקשקוש שהדבקת פה מראה משהו, פרט לקשקוש?

כן, אני יכול להגדיר מטריצות יעקבי תלת מימדיות גם. זה לא אומר שיש לזה משמעות כלשהי.

אז אתה טוען שליעקוביאנים לא ריבועיים אין שום משמעות? אני שולח את האשכול הזה למנחה שלך, bye bye scholarship.

אני מודע אליו, טורי טיילור. בכל אופן, מה שמשנה זה שאתה מודה שיש שימוש ליעקוביאנים כאלו, כלומר אתה מודה בכך שאתה טועה.

coldfire:
אגב, יש לזה משמעות, אני סתם מושך אותך בלשון
asdasd:
איזו משמעות?

Squat 95kg 3x5
BP 77.5 5-4-4
PC 60kg 5x3 (יכולתי לפחות 65 אבל וויתרתי לעצמי)
chin ups 3x5

סוף תוכנית, מיום ראשון חיטוב עם 5x5.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית