הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה k- pro שק חלבון 25 קילו של חברת בעמק

liran310

משתמש מתחיל
70
2
נק' מוניטין:
2
70
2
היי חברים אני מעוניין לקנות שק עם עוד בנאדם ולחלק חצי חצי ( כרגע אין לי צורך בשק שלם )

אני משתמש באבקה כבר שנים ומרוצה

יש לי ספק שמוכר לי שק חדש ב 1700 שקל ( יוצא 850 לכל אחד )

מישהו מעוניין ?
שם המוצר: k-pro של חברת בעמק

מחיר: 1700 לשק

מקום מגורים: מרכז

נייד:
כן

יצירת קשר: בפרטי
אמצעי תשלום: מזומן

אהלן אני עובד במפעל שמייצרים בו אבקת חלבון,יש מצב שאפשר להשיג יותר זול
אתה מתכוון חשק הזה?

קבצים מצורפים

• 1575352434121.jpg
    1575352434121.jpg
    KB 20.3 · צפיות: 270
קשה לי לדעת כי עדיין לא התחלנו לייצר להזמנה הבאה
אני מעריך בפחות מ 1000

תהיו בריאים למה צריך כמיות כאלה של חלבון מה אתם מתכננים לתפס על האוורסט?

משתמש עם 36000 מוניטין מגיב למשתמש עם מינוס 12 מוניטין

איך מגיעים שם למינוס בעוד משתמש אחר מגיע לפאקינ 36000 האתר הזה מסתורי או שזה דרך לסימון טרולים

איך מגיעים שם למינוס בעוד משתמש אחר מגיע לפאקינ 36000 האתר הזה מסתורי או שזה דרך לסימון טרולים
כמעט 37000 😃
איך מגיעים למינוס? כשמשתמש מקבל מוניטין שלילי יורד לו נקודות.
היה איפשהו הסבר מפורט על הנקודות מוניטין, מסובך אבל לא מסתורי
עם המבצעים שהיו באייהרב לא מזמן קניתי 9 פאונד חלבון (4 קילו) ב 240 שקלים, כלומר 60 שקל לקילו, וזה עם טעמים, כיף לשתות את זה. שק של 25 קילו ב 1700 יוצא 68 שקל לקילו, גם יותר יקר וגם חסר טעם (אולי מישהו יראה את זה כיתרון כי אין חומרי טעם וריח וצבעי מאכל). במחיר הזה אני לא רואה סיבה לקנות את השק. ב1000 או פחות זה כן, בהחלט משתלם.

כמעט 37000 😃
איך מגיעים למינוס? כשמשתמש מקבל מוניטין שלילי יורד לו נקודות.
היה איפשהו הסבר מפורט על הנקודות מוניטין, מסובך אבל לא מסתורי
עם המבצעים שהיו באייהרב לא מזמן קניתי 9 פאונד חלבון (4 קילו) ב 240 שקלים, כלומר 60 שקל לקילו, וזה עם טעמים, כיף לשתות את זה. שק של 25 קילו ב 1700 יוצא 68 שקל לקילו, גם יותר יקר וגם חסר טעם (אולי מישהו יראה את זה כיתרון כי אין חומרי טעם וריח וצבעי מאכל). במחיר הזה אני לא רואה סיבה לקנות את השק. ב1000 או פחות זה כן, בהחלט משתלם.
50₪ לק"ג הכי הרבה שמוכן לשים על חלבון, לפעמים ב myprotein יש קופונים ובלגנים כנראה בעוד שבועיים ככה כי יהיה חגים

זה שיש לו יותר נקודות מונטין זה אומר שהדעה שלך פחות טובה משלו?
תעבוד טיפה על הדמוי העצמי שלך גבר ותפסיק לרדת לבחורות

Back
למעלה תחתית