הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סרטן הערמונית/גדילת הפרוסטטה!!!

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
קראתי הרבה תגובות בפורום כאן על הדברים הנ"ל, עדיין לא הצלחתי לגבש תגובה מהותית, האם סייקליסטים חשופים יותר לסרטן הערמונית או גדילת הערמונית?

לגבי סרטן הערמונית הבנתי שאפשר לעשות בדיקת דם PSA, תקנו אותי אם אני טועה? מה אפשר לבדוק אם הפרוסטטה גדלה?

בנוסף, קראתי גם שפרופסיה גם יש אחוזים קטנים שגורמת לכך, האם זה נכון? והאם פרופסיה יכולה בכלל לפגוע באימונים עצמם אם היא מונעת DHT מהקרקפת?

קראתי הרבה תגובות בפורום כאן על הדברים הנ"ל, עדיין לא הצלחתי לגבש תגובה מהותית, האם סייקליסטים חשופים יותר לסרטן הערמונית או גדילת הערמונית?

לגבי סרטן הערמונית הבנתי שאפשר לעשות בדיקת דם PSA, תקנו אותי אם אני טועה? מה אפשר לבדוק אם הפרוסטטה גדלה?

בנוסף, קראתי גם שפרופסיה גם יש אחוזים קטנים שגורמת לכך, האם זה נכון? והאם פרופסיה יכולה בכלל לפגוע באימונים עצמם אם היא מונעת DHT מהקרקפת?

תשמע , ניתן למצוא תשובות לכל מה ששאלת אם תריץ חיפוש בגוגל ותתעמק במה שאתה מחפש. אני לא מתכוון להרחיב כי זה נושא בפני עצמו ויש מקורות באינטרנט.
לגבי השאלה הראשונה : כן , שימוש בסטרואידים אנאבולים והשפעתם באופן עקיף על גדילת הערמונית יכול להגביר את הסיכוי ללקות בסרטן הערמונית.

למי שאין סוג גידול קיים PSA יצא שלילי
זה לא אומר שאתה בדרך לשם חס וחלילה או כל מי שמשתמש בAAS
אבל תמיד טוב לבצע אולטרסאונד לאיזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית