הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לייצנות !!!

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך
אמנם נחמד לראות אנשים מפרסמים דברים כאן בפורום, אבל אין קשר בין הדיחה שבכל סרטון, לבין הפורום עצמו. הועבר!!

חחחחחחח איזה ילד מפגר בסרטון השני..
חחח זה מה שקורה למי שמפמפם כל היום יד קדמית!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איזה טאץ' יש למייקל לואיס הזה, רק אני שמתי לב שהוא מלטף לבחורות השוות את הצוואר?

לא יודע סתם ילד שראיתי באינטרנט וקרע אותי.. סוג של ליצן לא?

😃
במקרה של הנער המדובר זה די נכון. הוא היה יכול לשים לב מה שהוא עושה, ובמקום זה הוא תרם לסטסטיסטיקת המתים בקרב דגי הנוי.

באשר להגדרת ה"ליצנות", בקרב רוב חברי LBS, ליצן מוגדר כל מי שלא מקבל את תורת ה-SS על בורייה. מדובר באוכלוסייה די גדולה. כנראה שכל העולם קרקס ... 😉

איזה טאץ' יש למייקל לואיס הזה, רק אני שמתי לב שהוא מלטף לבחורות השוות את הצוואר?

הבחור אוהב לגעת ... כנראה שהוא יודע שאם ייגע באיזורים ה"דרומיים" לצוואר, הוא בעצמו יהיה חשוף ... לתביעות על הטרדה מינית !!

😃
במקרה של הנער המדובר זה די נכון. הוא היה יכול לשים לב מה שהוא עושה, ובמקום זה הוא תרם לסטסטיסטיקת המתים בקרב דגי הנוי.

באשר להגדרת ה"ליצנות", בקרב רוב חברי LBS, ליצן מוגדר כל מי שלא מקבל את תורת ה-SS על בורייה. מדובר באוכלוסייה די גדולה. כנראה שכל העולם קרקס ... 😉

תורת ה-SS? אתה בטוח שהכל בסדר? מה זה תורת ה-SS?

😃

😈🤘🤘🤘😈😈👹👹

• פותח/ת השרשור
נוסיף עוד כמה לייצנים

וזה 8 שבועות לפני תחרות חחחחח XD

מי עושה בטן בימנו ???

מכריים לשלטון !!!

הבחור פה לימד אותי שסקוואט ודדליפט הם תרגילים חסרי תועלת XDDDDDDDDDDDD

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואי ואי איזה מאמן סוס השימשי הזה
אגב הבחור בסרט האחרון לא שם לב שהגופייה קטנה עליו?

תורת ה-SS? אתה בטוח שהכל בסדר? מה זה תורת ה-SS?

בתור הכוהן הגדול (לא ידעתי אם להוסיף מרכאות, אבל יש לביטוי משמעויות מספר, תבחרו מה שבא לכם) והקנאי של אותה "תורה" (וכאן אין בעיה להוסיף מרכאות), אתה אמור לדעת ...

בתור הכוהן הגדול (לא ידעתי אם להוסיף מרכאות, אבל יש לביטוי משמעויות מספר, תבחרו מה שבא לכם) והקנאי של אותה "תורה" (וכאן אין בעיה להוסיף מרכאות), אתה אמור לדעת ...
הוא? הוא בכלל עושה ABCDEFG כמו Gay Cutler

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית