הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מים סטריליים הזרקה/ אנלציה

• פותח/ת השרשור Baraky
  • פורסם בתאריך

Baraky

משתמש פעיל
543
260
נק' מוניטין:
589
543
260
צהריים טובים,

חיפוש בםורום מעלה מספר תוצאות, אך התשובה איננה חד משמעית.
בסופר פארם לא ניתן לרכוש מים סטריליים להזרקה, אל ניתן לרכוש מים סטריליים לאנלציה.

האם ניתן להזריק בבטחה את המים לאנלציה?

תודה רבה!

האין להזריק כי זה כסתח שרק באישור רופא ולא רוקח. תכלס זה מים לאינהלציה וזה מה שמשתמשים

היי. תאכלס בשביל שניתן יהיה להזריק מים נדרש מהם שיהיו סטריליים ונדרשת איזוטוניות. איזוטוניות מתקבלת כאשר המים מכילים 0.9 אחוז מלח בישול שזה נתרן כלורי. אם רשום מים פיזיולוגים אז זה אומר שהם איזוטונים ואם הם גם סטריליים אז שני התנאים מתקיימים. ולמרות מה שאמרתי אם הייתי צריך להזריק לעצמי מים הייתי בוחר במים שהוגדרו כמים להזרקה
אה וחשוב שלא יכילו חומרים משמרים. רק מים ונתרן כלורי 0.9 אחוז

• פותח/ת השרשור
כן. אם הם סטריליים ללא חומר משמר ומכילים רק מים ו0.9 אחוז מלח אז כן. ניתן להזריק אותם
תודה רבה על התגובה המפורטת...
אבל עצם השאלה שלי היא האם ה"מים הסטריליים" שנמכרים בסופר פארם כ"מים לאינהלציה", באופן ספציפי, שמישים להכנת מים בקטריוסטטיים להכנת פרגניל?
לפי דניאל, אני מבין שכן.

אכן יש
אומנם חדש
אבל מחוסר זמן הוא אינו פעיל אינטנסיבי
אדם בעל ידע נרחב מאוד
זה בסדר ואפילו מבורך
אני הייתי קצת ציני, כי פותח אשכול התעקש לא להאמין שמים לאינהלציה אלו מים סטריליים סודיום כלוריד

מבירור שביצעתי
מיי סליין
מים לאנלציה
מים סטריליים להזרקה

כולם אותו דבר.
צריך לוודא שריכוז המלח הוא 0.9 ושהמים סטריליים.
שיהיה לרווייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית