הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הילד הזה פשוט מטורף!

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך

tal_s

משתמש פעיל
964
1
נק' מוניטין:
3,398
964
1
בן 19 300 קילו סקוואט ל6 חזרות בלי חגורה בלי רצועות ברכיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עכשיו זה הדבר שעומד מאחורי המושג

AMERICAN MUSCLE ולא קטלר או קולמן חחחח הבחור פסיכי ברמות.
ממש מקנא בכוח שלו.

שינו את כל קטגוריות המשקל (הכל זז בכמה ק"ג פשוט) גם של הסופר כבד - במקום שהחל מ110 קילו יחשב SHW הקטגוריה מתחילה מ105 היום ובאותה הזדמנות איפסו גם את כל השיאים, שממילא לא היו נשברים אף פעם הודות לבדיקות סמים קצת יותר קפדניות.

צריך to level the playing field. או לעשות בדיקות רציניות, עם כל הקושי הכרוך בכך (כולל שמירת דגימות דם של מנצחים ושלילת מדליות רטרואקטיבית אחרי שכשמה שנים מאוחר יותר מצליחים לגלות דברים וכו') או לרדת בכלל מכל העניין של הבדיקות.

באופן אישי קשה לי להחליט מה הייתי מעדיף. מצד אחד הייתי שמח לבדיקות אמיתיות שהיו מאפשרות לי לראות באופן קצת יותר הוגן מה אני יכול לעשות בהשוואה לרמה העולמית (כמעט כלום, ככה או ככה) אבל מצד שני הייתי רוצה לראות גם את התוצאות המטורפות שברור שאי אפשר לעשות נקי וגם סביר להניח שממילא אף פעם לא הייתי נותן 100% אמון בבדיקות.

הייתי מעדיף שירדו מהעניין של הבדיקות. במילא אי אפשר למנוע את זה ב 100%.

אני חושב שעם נכונות מספקת להפעיל כוח וענישה כלפי מי שמשתמש וכלפי מדינות שמאפשרות/מעודדות שימוש אפשר תוך 2-3 אולימפיאדות להפוך את העניין של שימוש בסטרואידים ליחסית לא משמעותי. אני פשוט לא בטוח אם הענף יכול לשרוד את הפעלת הכוח הזאת 🙄

אני חושב שעם נכונות מספקת להפעיל כוח וענישה כלפי מי שמשתמש וכלפי מדינות שמאפשרות/מעודדות שימוש אפשר תוך 2-3 אולימפיאדות להפוך את העניין של שימוש בסטרואידים ליחסית לא משמעותי. אני פשוט לא בטוח אם הענף יכול לשרוד את הפעלת הכוח הזאת 🙄

אתה דווקא תהפוך אותו ליותר משמעותי, כי הכמות האפסית של האנשים שיצליחו להתחמק מהבדיקות, יהיו בעלי יתרון עצום.

ובלי קשר, לא מבין את החוק הזה. למה צריך חוק נגד סטרואידים?

אתה דווקא תהפוך אותו ליותר משמעותי, כי הכמות האפסית של האנשים שיצליחו להתחמק מהבדיקות, יהיו בעלי יתרון עצום.

יכול להיות, לא חשבתי על זה ככה. מצד שני, אולי כן יהיה אפשר להשיג הרתעה מספקת בעניין הזה. לצורך העניין, אם למשל סין היתה רוצה לוודא שכל הספורטאים שלה יהיו נקיים (הכוונה באמת 😃) אני חושב שזה לא היה קשה לה. ברור שמדובר בהפעלת אמצעים די אלימים פה, בגלל זה אמרתי שיכול להיות שהענף לא ישרוד דבר כזה.

שאלה טובה. אני יודע מה באופן אישי מפריע לי בשימוש, אבל אני לא יודע מה המקור לאיסור הזה (הרי פעם היה מותר) ואיך קובעים מה מותר ומה אסור. נראה לי שאני אחפש קצת מידע על זה.

• פותח/ת השרשור
תכלס!!!!!! אני רוצה לראות מפלצותתתתתתתת על הבמה עם בייייייייספסססס והפרדות ונחשיםםםםםםםם

325223924.jpg

?

אני חושב שזה נועד כדי שהתחרות תיתן פידבק לגבי היכולת (הגנטית והטכנית) של המתאמן ולא של הפרמקולוג שלו. זה מכניס עוד משתנה מאוד משמעותי ומדלל לכאורה את את החשיבות של הגנטיקה האישית או שיטות האימון.
אני לא חושב שבדיקות אי פעם יוכלו לנטרל את הבעיה הזאת. זה סתם יוצר מרוץ חימוש ונותן יתרון לאנשים שיש להם גישה לפרמקולוגיה יותר חדשנית. ביטול גמור של הבדיקות יוצר את אותה הבעיה מהכיוון השני. צריך כנראה להשלים עם זה שבין אם יש בדיקות או אין בדיקות ספורט תחרותי היום משלב גם מרכיב של סמים וזה עוד דבר שמתחרה צריך להיות בו הכי טוב כדי לנצח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית