הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע הילד הזה פשוט מטורף!

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך

tal_s

משתמש פעיל
964
1
נק' מוניטין:
3,398
964
1
בן 19 300 קילו סקוואט ל6 חזרות בלי חגורה בלי רצועות ברכיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חושב שזה נועד כדי שהתחרות תיתן פידבק לגבי היכולת (הגנטית והטכנית) של המתאמן ולא של הפרמקולוג שלו. זה מכניס עוד משתנה מאוד משמעותי ומדלל לכאורה את את החשיבות של הגנטיקה האישית או שיטות האימון.
אני לא חושב שבדיקות אי פעם יוכלו לנטרל את הבעיה הזאת. זה סתם יוצר מרוץ חימוש ונותן יתרון לאנשים שיש להם גישה לפרמקולוגיה יותר חדשנית. ביטול גמור של הבדיקות יוצר את אותה הבעיה מהכיוון השני. צריך כנראה להשלים עם זה שבין אם יש בדיקות או אין בדיקות ספורט תחרותי היום משלב גם מרכיב של סמים וזה עוד דבר שמתחרה צריך להיות בו הכי טוב כדי לנצח.

אז אולי גם נבטל את היכולת של התזונאים של הספורטאי? או המסאז'יסט? או המאמן?

אגב,נניח שאני שאני מתחרה בריצה,ואת השבועיים שלפני התחרות אני מבלה בהרים שבהם האוויר דליל יותר והגוף שלי ייצר יותר אריתרופויטין, מה שיביא לתוצאה טובה יותר בתחרות.
זה לגיטימי? השהייה באיזור עם אוויר דליל או זריקה של אריתרופוטין תוביל בדיוק לאותה תוצאה.
(לא הצלחתי לחשוב על דוג' מקבילה מתחום הרמת המשקולות)

יש הרבה בעיות עם בדיקות הסמים האלה אבל מה שלא ברור לי זה למה לעזעזל קנאביס נחשב לסם משפר ביצועים:98sf: (ע"ע נוריק ורדניאן שנתפס על קנאביס ב Pan American Games) וקיבל השהיה לשנה ועכשיו האיגוד האמריקאי דורש ממנו לשלם את הקנס (5000&) כדי שהוא יוכל לחזור להתחרות.

מוזר,אם אני זוכר נכון THC גורם לירידה בטונוס השרירי.אולי יש פה מישהו עם ידע בפרמקולוגיה שיכוון אותנו?

אז אולי גם נבטל את היכולת של התזונאים של הספורטאי? או המסאז'יסט? או המאמן?

אולי. יש בזה בדיוק את אותו ההגיון. אני חושב שזה ההיגיון שעומד מאחורי האיסור. לא אמרתי שאני חושב שזה היגיון בריא.
בסופו של דבר ינצח זה שיש לו את השילוב הטוב ביותר של אופי, גנטיקה, מאמן, מסאז'יסט, תזונאית ורוקח. בין אם יבדקו או לא.

עוד אופצה היא שההגיון הוא שהחומרים האלה מעלים בצורה משמעותית את הסיכון הבריאותי. ברור שלהיות מתחרה זה לא בריא באופן כללי, אבל לעשות על עצמך ניסויים בחומרים האלה זה עוד יותר מסוכן. בטח אם אתה לא יודע מה אתה עושה. אולי הם לא רוצים שאנשים יהרסו לעצמם את הבריאות עוד יותר על חשבון התחרות. שוב, זה לא ההיגיון שלי. זה רק מה שאני חושב שיכול להיות ההצדקה לבדיקות.

נערך לאחרונה:
אגב,נניח שאני שאני מתחרה בריצה,ואת השבועיים שלפני התחרות אני מבלה בהרים שבהם האוויר דליל יותר והגוף שלי ייצר יותר אריתרופויטין, מה שיביא לתוצאה טובה יותר בתחרות.
זה לגיטימי? השהייה באיזור עם אוויר דליל או זריקה של אריתרופוטין תוביל בדיוק לאותה תוצאה.
(לא הצלחתי לחשוב על דוג' מקבילה מתחום הרמת המשקולות)

מחנה אימונים על הכוכב צדק.

אולי. יש בזה בדיוק את אותו ההגיון. אני חושב שזה ההיגיון שעומד מאחורי האיסור. לא אמרתי שאני חושב שזה היגיון בריא.
בסופו של דבר ינצח זה שיש לו את השילוב הטוב ביותר של אופי, גנטיקה, מאמן, מסאז'יסט, תזונאית ורוקח. בין אם יבדקו או לא.

עוד אופצה היא שההגיון הוא שהחומרים האלה מעלים בצורה משמעותית את הסיכון הבריאותי. ברור שלהיות מתחרה זה לא בריא באופן כללי, אבל לעשות על עצמך ניסויים בחומרים האלה זה עוד יותר מסוכן. בטח אם אתה לא יודע מה אתה עושה. אולי הם לא רוצים שאנשים יהרסו לעצמם את הבריאות עוד יותר על חשבון התחרות. שוב, זה לא ההיגיון שלי. זה רק מה שאני חושב שיכול להיות ההצדקה לבדיקות.

כן, זה ידוע, רק שזה לא הגיוני. גם הקטע לגבי הסיכון הבריאותי.

מבלי להביע דיעה לגבי הלוגיקה הכללית, ההבדל האחד שאני כן מוצא בין שימוש בחומרים אסורים ובין שהייה באוויר פסגות או שימוש בתזונאי/מאמן/פיזיו' מצויינים, הוא שהחומרים האלו שאותם לרוב מזריקים לגוף הינם תרכובות שלא נמצאות בטבע באופן זמין לצריכה, כלומר לרוב לא ניתן לקבל אותן ממזונות שעל מדפי הסופרמרקט.
לא יודע אם זה 'מספיק' הבדל בכדי להצדיק את הגישה הנוכחית.

לא הם לא .
בפווארליפטינג הם חשובים בדיוק כמו בכל ספורט אחר .
BB בלי סטרואידים היה סתם תחרות דוגמנות רגילה לקהילה הגאה .

ואני חושב שהמשפט השני שלך מתאים יותר בדיוק להיפך

מבלי להביע דיעה לגבי הלוגיקה הכללית, ההבדל האחד שאני כן מוצא בין שימוש בחומרים אסורים ובין שהייה באוויר פסגות או שימוש בתזונאי/מאמן/פיזיו' מצויינים, הוא שהחומרים האלו שאותם לרוב מזריקים לגוף הינם תרכובות שלא נמצאות בטבע באופן זמין לצריכה, כלומר לרוב לא ניתן לקבל אותן ממזונות שעל מדפי הסופרמרקט.
לא יודע אם זה 'מספיק' הבדל בכדי להצדיק את הגישה הנוכחית.

גם מוטות ופלטות של Eleiko זה לא בדיוק משהו שאתה יכול לקבל בטבע. גם לא נעלי הרמת משקולות. ומה עם אקמול? אקמול אתה יכול לקבל בטבע או שלספורטאים אסור לקחת אקמול?

גם מוטות ופלטות של Eleiko זה לא בדיוק משהו שאתה יכול לקבל בטבע. גם לא נעלי הרמת משקולות. ומה עם אקמול? אקמול אתה יכול לקבל בטבע או שלספורטאים אסור לקחת אקמול?

יש פה אחד, קוראים לו Eleiko, עושה אותך אתה רואה ראי !!

בטח בדיחה ישנה מאוד אצל המשקולנים, אבל רק עכשיו זה קפץ לי. צטערת. 😆
מי שלא מבין נולד אחרי שנות השמונים או ברוסיה.

יכל ליהיות שהאיסור על סטרואידים בספורט מגיע מהאיסור הכללי (ברב המדינות) על סמים?
הגיעו למסקנה (אל תישאלו אותי איך) שסטרואידים הם סם ואסרו אותו על כלל האוכלוסיה-
והם לא ממש יכולים לאסור משהו על כולם ולאפשר לספורטאים.
זה גם מסביר את העובדה שהשעו מתחריות מישהו על שימוש במריחואנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית