הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכון לweightlifting

• פותח/ת השרשור Pitria
  • פורסם בתאריך

Pitria

משתמש מתחיל
56
1
נק' מוניטין:
4
56
1
אני לא יודע על שום מכון של הנפת משקולות אולימפי בארץ, שמעתי שיש משהו בבת ים אבל אני לא סגור על זה, בכ"מ אני ממש מעוניין ורציני, קצת עלי בגיל צעיר יותר עבדתי הרבה על אימוני כוח ss משקלים כבדים מגיל 14 והפסקתי בגיל 16 בגלל פציעה לא קשורה ולימודים, מאז התאמנתי בעיקר על ריצות בשביל הצבא קצת פיתוח גוף ובקיצור התנדנדתי, מאז ומתמיד היה לי רצון אדיר להיכנס לתחום הweightlifting

כן אבל זה אותו דבר? קרוספיט זה בכלל תחום שונה לא ? הבנתי שבוייטליפטינג יש לך מאמן צמוד, תוכנית מיוחדת וכו
זה בכלל לא אותו דבר אבל יש אופן ג'ים ואתה יכול להתאמן לבד. מאמן צמוד לא יהיה לך בשום מקום אם לא תשלם על אימון אישי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה בכלל לא אותו דבר אבל יש אופן ג'ים ואתה יכול להתאמן לבד. מאמן צמוד לא יהיה לך בשום מקום אם לא תשלם על אימון אישי
ומה לגבי העבודה על טכניקות הרמה סקואט דדליפט נכןנות וכו וכו? אני נורא חלוד, לא יודע ממה להתחיל ומה לעשות או איזו תוכנית..אני ממש רוצה מישהו שיכוון אותי

ומה לגבי העבודה על טכניקות הרמה סקואט דדליפט נכןנות וכו וכו? אני נורא חלוד, לא יודע ממה להתחיל ומה לעשות או איזו תוכנית..אני ממש רוצה מישהו שיכוון אותי
שוב כמו שנאמר קודם אני לא מכיר שום מכון שייתן לך מאמן צמוד בחינם. אם יש לך חברים שמרימים הייתי ממליץ יותר ללכת אליהם כי בדרך כלל מדריכים בחדר כושר הם לא כאלה מבינים. אבל תתחיל לעשות חקירה על הנושא בעצמך תקרא תראה סרטונים ותעמיק את הידע שלך. אף אחד לא יבוא להחזיק לך את היד בחינם אלא אם כן אתה בנבחרת האולימפית. אל תפחד לעשות טעויות ואל תפחד לשאול אנשים ככה כולם מתחילים.

בנוסף למה ש @Asquats אמר, אימון אישי עולה כסף והנפות זה מסובך יותר מפאוורליפטינג. לגבי המאמנים במקום, במכןני קרוספיט בדרכ המאמנים שם יודעים תרגילי בסיס בצורה לא רעה בכלל (הייתי מסתמך על מאמן כזה יותר ממאמן בחדכ), אבל שוב, הם יכולים לתקן אותך פה ושם אבל אף אחד לא ידריך אותך בחינם

תקשיב לדניאל הוא עלה מ70 הנפה ל95 בחודשיים...
וברצינות יש לך מכונים , תכתוב איפה אתה גר ואשלח אותך.

• פותח/ת השרשור
תקשיב לדניאל הוא עלה מ70 הנפה ל95 בחודשיים...
וברצינות יש לך מכונים , תכתוב איפה אתה גר ואשלח אותך.
אני גר בראשון לציון.
וכנראנ שאצטרך לחזור למאמרים ולספר של ריפטו יהיה טוב

אני גר בראשון לציון.
וכנראנ שאצטרך לחזור למאמרים ולספר של ריפטו יהיה טוב
אתה רוצה ללמוד מריפטו וויטליפטינג?
אם אתה גר בראשון ונייד לך תתאמן בהדר יוסף במכבי תא הרמת משקולות.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה ללמוד מריפטו וויטליפטינג?
אם אתה גר בראשון ונייד לך תתאמן בהדר יוסף במכבי תא הרמת משקולות.

ריפטו בשביל לרענן לסקואטים ודדליפט קצת למרות שאני כמעט בטוח שהטכניקות שלי פיקס, אבל אני פשוט בנאדם נורא פרנואיד בכל הקשור לטכניקה בריאות וכו
ובהדר יוסף יוכלו ללמד אותי את כל הטכניקות של ההנפה? אך זה הולך כמו חוג שאתה נכנס לקבוצה מסוימת ומלמדים מ0 עד שנותנים תוכניות אישיות או משהו בסגנון? אני לא יודע פשוט נראה לי שללמוד הנפות אולימפיות מורכבות דרך מאמרים וסרטונים זה קצת מפחיד

ריפטו בשביל לרענן לסקואטים ודדליפט קצת למרות שאני כמעט בטוח שהטכניקות שלי פיקס, אבל אני פשוט בנאדם נורא פרנואיד בכל הקשור לטכניקה בריאות וכו
ובהדר יוסף יוכלו ללמד אותי את כל הטכניקות של ההנפה? אך זה הולך כמו חוג שאתה נכנס לקבוצה מסוימת ומלמדים מ0 עד שנותנים תוכניות אישיות או משהו בסגנון? אני לא יודע פשוט נראה לי שללמוד הנפות אולימפיות מורכבות דרך מאמרים וסרטונים זה קצת מפחיד

זה לא חוג אבל אתה צריך לבקש מאחד המאמנים שילמד אותך או אימונים אישיים כמו שנאמר פה כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית