1) אז,האם הזכייה באליפות הלאומית היתה כל מה שחשבת, או פשוט זכייה מוערכת יתר על המידה, מאחר וכולם המשיכו באווירת החג אחרי הזכייה שלך?
ת) ובכן, זה היה שקט מבחינתי אך אני חושב שכולם מחוץ לעבודה נחים. אני מנחש שהיתי צריך להאט ולהירגע בגלל שכבר רעשתי וגעשתי!! חשבתי שהכל חייב להיות חלק מההצגה!! ... אך זה לא היה כך.
2) למה אנו יכולים לצפות שנראה השנה, ביחס למה שראינו ב-2009?
ת) חח, כולם יכולים לצפות לראות אותי אוכל אותה!! עדיין לא נאלצתי להתמודד עם זה, אך זה יגיע. חוץ מזה, הפרוייקט החדש שלי הוא הידיים והכתפיים. כולי תקווה שהם יהיו גדולים יותר ועבים יותר, כך שלא אראה כמו שחקן כדורסל ביחס שלאר החבר'ה.
3) מהן הציפיות שלך מהעופעה הראשונה שלך כמקצוען?
ת) אין לי ציפיות. אני מקווה להיות גדול יותר, תוך שמירה על סימטריות והתפתחות כדי להיות מקצוען טוב. אף אחד לא חייב לי כלום. אני רוצה להציג את מה שהשופטים והמעריצים רואים כייצוג טוב של הספורט.
4) אם תוכשר להתחרות באולימפיה השנה, האם תעשה זאת? למה, או למה לא?
ת) אני לא חושב שיש לי כרגע את מה שצריך כדי להחשב מתחרה אולימפי. אני מתייחס אל הנושא ברצינות, והזדמנות זו אינה נושא שיש לקחת בקלות. הבמה הזו היא לא המקום שעליו צריך ללכת עקב-לצד-אגודל, רק כדי לומר שהיית שם. אני לא רוצה להגיע לשם בחצאי צעדים. אני לא רוצה לבזות את המוסד, ואת כל העבודה הקשה שעשו המתחרים לפני.
5) תוכל לבחור את שורת המתחרים על במת האולימפיה, לצד מי היית רוצה לעמוד? תבחר ארבעה מתחרים.
ת) אפשרות אחת, שוורצנגר, סרג'יו אוליבה, הייני וייטס. אפשרות שנייה: פלקס וילר, שון ריי, לברוני ופול דילט. אופצייה שלישית: אמא שלי, אשתי ושני הבנים שלי.
והאפשרות הרביעית: אני בשנת 2003, אני בשנת 2007 (זכה ב-,S.C. State ), אני בשנת 2008 (זכה -Jr. USA), ואני בשנת 2009.
והאפשרות הרביעית: אני בשנת 2003, אני בשנת 2007 (זכה ב-,S.C. State ), אני בשנת 2008 (זכה -Jr. USA), ואני בשנת 2009.
תודה,
שון ריי