בזיון 2.0

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Matty

מושעה
16,280
8,127
נק' מוניטין:
15,109
16,280
8,127
הטכניון
אז מסתבר שלא מגיע לי תשובה על שאלה לגטימית. לוקח לי רק איזה רבע שעה להגיע לפורום לכתוב את הפוסט הזה, אז אני אשמח לקצת יותר התייחסות מאשר מחיקה של השאלה שלי.

מעתיק:
אני כבר שבוע עם בעיות בפורום, אף אחד לא רוצה להגיד לי מה הבעיה, למה המצב שלי ככה, כלום. בגלל שהבנתי שהחלטתם לסמן אנשים בלי ליידע אותם אין לי עניין להמשיך להיות פה. או שמישהו פה יהיה כנה ויסביר לי למה המצב כמו שהוא או שתתנו לי באן. גם ככה אני לא מסוגל לגלוש בפורום בלי למרוט שערות.

תודה ובהצלחה לפורום.

אז מסתבר שלא מגיע לי תשובה על שאלה לגטימית. לוקח לי רק איזה רבע שעה להגיע לפורום לכתוב את הפוסט הזה, אז אני אשמח לקצת יותר התייחסות מאשר מחיקה של השאלה שלי.

מעתיק:
אני כבר שבוע עם בעיות בפורום, אף אחד לא רוצה להגיד לי מה הבעיה, למה המצב שלי ככה, כלום. בגלל שהבנתי שהחלטתם לסמן אנשים בלי ליידע אותם אין לי עניין להמשיך להיות פה. או שמישהו פה יהיה כנה ויסביר לי למה המצב כמו שהוא או שתתנו לי באן. גם ככה אני לא מסוגל לגלוש בפורום בלי למרוט שערות.

תודה ובהצלחה לפורום.
ניסית להתחבר ממכשירים אחרים? מהפון?

• פותח/ת השרשור
ה"בעיה" היא לא אצלי.
נכנסתי ממספר מכשירים, דפדפנים, משתמשים.
הבעיה היא רק כשאני מחובר למשתמש שלי.

ה"בעיה" היא לא אצלי.
נכנסתי ממספר מכשירים, דפדפנים, משתמשים.
הבעיה היא רק כשאני מחובר למשתמש שלי.
מוזר מאוד.. זה לא שאתה או הייזנברג עשיתם משהו למישהו בפורום..

אני לא איזה גאון במחשבים [בניסוח עדין שיא הזיקה היה בcs1.6 בגיל 18], אבל בהכרח לדעתך זה משהו שיכול לבוא אך ורק מתוך הפורום ולא בגלל חבלה של מישהו מבחוץ?

להייזנברג הייתה בעיה והיא טופלה.
בינתיים לא מצאתי שום בעיה במשתמש הזה, תפתח בינתיים משתמש חדש ונראה אם נצליח לקשר אותך ללוג שלך בחזרה.

• פותח/ת השרשור
לא צריך להיות גאון מחשבים לדעת שזה בהחלטת הנהלה מה שהולך פה ולא אני.

אתה יכול לעשות משתמש חדש ונתן לך גישה ללוג שלך, ואתה יכול להמשיך להתלונן.

מצד שני לא צריך להיות גאון במחשבים כדי להבין שזה סתם כאב ראש להאט לאנשים את קצב הגלישה באתר מאשר פשוט לתת להם באן

להייזנברג הייתה בעיה והיא טופלה.
בינתיים לא מצאתי שום בעיה במשתמש הזה, תפתח בינתיים משתמש חדש ונראה אם נצליח לקשר אותך ללוג שלך בחזרה.
כולם יודעים כבר for a fact שיש רשימה כזו וש @Matty שם. שני מנהלים שהיו פה אישרו את זה. אתה לא מרגיש קצת מגוחך לשקר ככה?

• פותח/ת השרשור
זה מאוד ברור למה הם עושים את זה, כי זה נורא נוח להגיד שאני אשם פה בסיפור. למרות שזה נורא ברור שזו קביעה שנעשתה עלי.
אם הבעיה הייתה אצלי הבעיה לא הייתה מתקיימת במספר מכשירים, אלא רק באחד.

אני לא בא פה עם אצבע מאשימה אני נתתי הזדמנות להתוודות. ברור שאני יודע שאני ברשימה אחרי שקיבלתי אישור מלא פחות מ3 מנהלים. פשוט רציתי לבוא לראות אם מנהלים פה מוכנים להיות כנים או לא.

אני לא מבין,
קבעת קביעה מסויימת.. הגעת לכאן כדי לנסות "ללבן" דברים וגם כשקיבלת תשובה אתה עדיין ממשיך?
"נתת הזדמנות להתוודות" ?

נראה לי שהתבלבלתם קצת, הפורום היה בית זונות יותר מידיי שנים בשביל כל מיני ילדים כמוכם שהתרומה הכי גדולה שלהם לכאן הייתה לפרסם דדליפט וסקוואט ב PL ולהתדיין בפורום אוף טופיק\לוגים בכל שאר הזמן.

נראה לי שלא הבנתם נכון את המצב, אז הנה המצב - הפורום הזה לא צריך אותכם אלא אתם צריכים אותו. וכל ההתחברויות ממשתמשים כפולים כדי לייצר ספאם רק מוכיחים את זה.

@Matty
אני ממש לא מתכוון לדבר איתך כמו לקיר, בחרת להמשיך להתעלם מהפיתרון שהצענו לך?
אתה מוזמן להישאר מחוץ לפורום.

@Rhino
אתה מרשה לעצמך לדבר יותר מידיי בחופשיות, מוחקים לך תגובות כמו לקרוא למנהלים קוקסינלים ומחלקים לך אזהרות ואתה ממשיך לבלבל לנו כאן את המוח ובמקום לתרום או להווה ערך מוסף כלשהו לפורום, מה שבחרת לעשות זה להמשיך בספאם ובהתססות שלך.
גם אתה מוזמן להישאר מחוץ לפורום.

אם יש עוד מישהו שחושב שהפורום הזה לא יכול להתקיים בלעדיו, שיגיד משהו.
אני לא חושב שחילקנו מספיק באנים להיום.

ואל תדאגו, הפורום ימשיך להתקיים ולשגשג וכמה משתמשים בעייתים שלא איתנו עוד לא ישנו לכמה אלפי גולשים יומיים.

למען הסר ספק: הבעיה אצלי לא טופלה. היוזר ההוא עדיין דפוק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית