הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ BJJ ואירובי

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
כחלק מהאומנויות לחימה שאני מתרגל, יש לי BJJ פעם בשבוע.
עם הזמן אני סובל פחות מהעצימות הזאת, אבל עדיין אני מרגיש שיש עוד המון מקום להשתפר (בקרבות BJJ נגמר לי האוויר הכי מהר).
עד עכשיו עשיתי אירובי בעצימות נמוכה, אני רוצה to level up my game ולהיכנס לרוטינת אירובי שתתרום לי יותר בקרבות.

רעיונות?

כחלק מהאומנויות לחימה שאני מתרגל, יש לי BJJ פעם בשבוע.
עם הזמן אני סובל פחות מהעצימות הזאת, אבל עדיין אני מרגיש שיש עוד המון מקום להשתפר (בקרבות BJJ נגמר לי האוויר הכי מהר).
עד עכשיו עשיתי אירובי בעצימות נמוכה, אני רוצה to level up my game ולהיכנס לרוטינת אירובי שתתרום לי יותר בקרבות.

רעיונות?

budypump

חטאתי מעט ב mma בעבר (לוטה ליברה). מה ששיפר לי בעיקר את הכושר בגרפלינג היה להתגלגל על הקרקע בסוף האימון, סבבים של חמש דקות קרב, דקה מנוחה, החלפת יריב וחוזר חלילה במשך 45 דקות. בנוסף הייתי נוהג בבקרים לבצע אימון על השק, גם כן סיבובים של חמש דקות עם דקה מנוחה למשך 45 דקות. כמובן שקפיצות בחבל חייבות להיכנס לך גם כן ברוטינה.

חטאתי מעט ב mma בעבר (לוטה ליברה). מה ששיפר לי בעיקר את הכושר בגרפלינג היה להתגלגל על הקרקע בסוף האימון, סבבים של חמש דקות קרב, דקה מנוחה, החלפת יריב וחוזר חלילה במשך 45 דקות. בנוסף הייתי נוהג בבקרים לבצע אימון על השק, גם כן סיבובים של חמש דקות עם דקה מנוחה למשך 45 דקות. כמובן שקפיצות בחבל חייבות להיכנס לך גם כן ברוטינה.
לוטה ליברה זה לא כמו bjj ?

@DDT אני לא מבין בתחום אומנויות לחימה, אבל שאלתי פעם את מולי אפשטיין לגבי אימונים לשיפור הסבולת של נבחרת הג׳ודו הוא אמר לי שהם לא רצים בכלל אלא מבצעים אימונים ייעודיים לשיפור הסבולת כחל מאימון הג׳ודו

• אהבתי
Reactions: DDT
HIIT הכי עזר לי.
לא ספרינטים, כן מזחלת וכדומה (אני נהגתי לצאת לכביש צדדי בפרדסים ולדחוף את המכונית באינטרוולים. היה מעולה).

מה כוונה דגש על רגלים? נעילות ובריחים או בעיטות?
נעילות ובריחים, זה גרפלינג. חשוב שתבין, אני לא אוטוריטה בתחום, רק טעמתי ממנו מעט. המקסימום אליו הגעתי ב mma הוא ערב קרבות אינטרקלאב בנווה מונסון.

נווה מונסון ? מרכז העולם 😛

• פותח/ת השרשור
@DDT אני לא מבין בתחום אומנויות לחימה, אבל שאלתי פעם את מולי אפשטיין לגבי אימונים לשיפור הסבולת של נבחרת הג׳ודו הוא אמר לי שהם לא רצים בכלל אלא מבצעים אימונים ייעודיים לשיפור הסבולת כחל מאימון הג׳ודו

מולי אפשטיין זה במקרה הבחור שמנהל את הדף "דברים שמעניינים מאמנים" בפייסבוק? או שאני מבלבל?

מהניסיון שלי באיגרוף , לאחר אימון הרבה תזוזת לאחר האימון הרבה שדואו בוקסינג ובספארינד גפ כשאין אוויר ממשיכים כי משם משתפרים.
לגבי bjj הייתי ממליץ לך פשוט לאחר האימון לחפש לך משהו ולהמשיך להתגלגל איתו עד זמן מסויים שקבעתם מראש. וכמובן לא להפסיק לפני הזמן שקבעתם כי איפה שקשה משתפרים.

Back
למעלה תחתית