הבחור מגיע מליטא. הוא זכה באליפות אירופה לחובבים בשנת 2001, והגיע אל המקום השלישי באליפות העולם לחובבים של אותה שנה. לאחר שנפסל מתחרויות בנשת 2002, חזר אל הזירה בשנת 2004. כיום הוא בן 36.
יש לי שאלה (ובתקווה אמיתית שלא להעליב) -
כאחד שמציץ פה מידי פעם ושמח לראות תמונות של BB מובילים, אני מנסה להבין מדוע זה חשוב להעלות תמונות של מישהו מליטא שחזר אל הזירה וכיום בן 36 (רק כדוגמא), ועוד שלושה סטים מהן?
אולי אני מפספס פה משהו לגמרי, אבל נדמה לי שגם אנשים שכן מגלים ענין בתמונות ובתחום של פיתוח גוף (אנשים כמוני למשל) לא באמת חייבים לצרוך כל כך הרבה תמונות של כל כך הרבה אנשים שמעולם לא שמענו וגם לא נשמע עליהם בשום תחרות חשובה.
ואני כבר לא מדבר על ספייס בשרת. אני מניח שלמשה יש הסדר מיוחד וזה לא עולה לו : )
לא הייתי פוסל את הרעיון שמשה השיג השיג הסדר נוח בנושא.
חוששני שלא הבנתי את התהייה שלך, ואני לא מציין זאת מתוך ציניות. אני אסביר את עמדתי בנושאים שציינת, ואולי זה יבהיר את התמונה. אם יש שאלות נוספות, אשמח לקרוא.
כאדם שמאמין שצריך לדעת כל מה שיש לדעת על תחום העניין שאני אמון על פרסומו, אני משתדל לעדכן את הפורום במידע על כל אדם שלדעתי יכול למשוך תשומת לב כל שהיא של קהל הצופים בפורום (כולל אלו שנכנסים רק כדי לצפות). בין פיסות המידע מתפרסמים סטטיסטיקות, תמונות וסרטונים בכיכובו (או בכיכובה, כמובן) של המתחרה. הכמות משתנה מדי פעם, אך לרוב אני מפרסם את כל מה שאני מוצא, ומשאיר את הבחירה לצפייה בידייכם. פרסום בפורום הזה הוא בבחינת "שלח לחמך על פני המים".
שים לב שעל כל אשכול יש מספר צופים גבוה, ומספר תגובות נמוך מאוד. יוצאי הדופן הם הדיונים שבהם לוקחים חלק "בדרני" האתר, דיונים על "טבעיות" התחום, וסקרים כאלה ואחרים.
לא יודע אם יצא לך לבדוק לעומק, אך למעט פורום זה, רוב הפורומים העוסקים בתחום פיתוח הגוף מתעניינים במספר מוגבל מאוד של דמויות בתחום פיתוח הגוף, רובן פועלות בשנות האלפיים. רוב הדיונים שם פורסמו בהתאם לשבלונות כגון: "המאמר המיוחד ל ... של ...", "X מול Y, למי יש ... יותר טוב/ גדול", "מי לדעתם מפתח הגוף הכי טוב?", וכיוצ"ב.
לא אתיימר לומר שאנו (אני, רוב הזמן) מציגים את החומר הכי מעניין, שלא לדבר על החומר הכי עדכני, אבל בהחלט יש כאן שאיפה לגוון מעבר לדמויות וזמנים מסויימים בכל הפרסומים כאן בפורום, ולחשוף את חברי הפורום אל מה שקורה מעבר לכתפיים מלאות הכימיקלים של אלופי ה-IFBB.
אגב, חברי האתר מוזמנים לפרסם חומרים (רציניים!!!) משלהם בפורום הזה. מעולם לא עצרתי פרסומים כאלה. ולא, פרסום תמונה של מישהי עם אחוז שומן של גבינה צהובה ארוזה וחזייה שחושפת 98% מהחזה לא נחשב רציני.
האידיאל שלנו הוא שגם ישראלים יקחו חלק בפורום, אך לצערי יש מספר קשיים שמערימים חלק ממבקרי האתר על אותם משתתפים אפשריים, והם מאבדים את החשק לקחת חלק בפיתוח הפורום.
מבחינתי, גילאי המצולמים, הרקע (פיתוח גוף, פיטנס, figure, ואפילו ביקיני) וההישגים לא משחקים תפקיד. אם הוא או היא מושכים תשומת לב, הם יפורסמו.
באשר לדוגמניות Figure, אין דבר כזה. האירוניה היא שהדוגמניות בעלות מסת השריר המפותחת (למעט מפתחות גוף) נקראות "דוגמניות פיטנס". בימינו, אפילו מתחרות הפיטנס מתחילות לצבור מסת שריר בהיקף שהיה מיוחד למפתחי הגוף של שנות הששים...
אתה מוזמן לפרסם תמונות/ קליפים/ כתבות/ כל מידע שהוא על אותן דוגמניות.