הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלאפון חדש

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
שלום לכולם,
אני נוסע מחר לאילת ואני מעוניין לנצל את ההזדמנות ולקנות שם פלאפון על מנת לחסוך את ה17% שהמדינה רוצה לקחת לי.
אני מחפש פלאפון בסביבות ה1200-1800 ש"ח.
כרגע הפלאפונים שחשבתי עליהם הם: גלקסי J7 PRIME, גלקסי A7 וLG G4.
אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם על הדגמים שציינתי במידה ויש לכם ניסיון איתם או שתציעו לי דגמים אחרים מומלצים בטווח המחירים שציינתי.

אני ועוד כמה נוספים פה מאוד מרוצים משיאומי על כל דגמיה. לי יש את השיאומי רדמי נוט פרו 3 ואני ממש מבסוט. לפי דעתי כבר יצא ה-5 וכל מי שאני מכיר מבסוט מהם מאוד.

• פותח/ת השרשור
אני ועוד כמה נוספים פה מאוד מרוצים משיאומי על כל דגמיה. לי יש את השיאומי רדמי נוט פרו 3 ואני ממש מבסוט. לפי דעתי כבר יצא ה-5 וכל מי שאני מכיר מבסוט מהם מאוד.
אני מרגיש שלקנות פלאפון סיני זה סוג של הימור.
כמה זמן כבר יש לך את הפלאפון?
אני מחפש פלאפון שיחזיק לי תקופה ארוכה, אני לא מחליף פלאפון כל שנה.
מה שכן, ממה שראיתי עכשיו הוא ממש זול.

תקנה וואווי p9 או הונור 8. גם הגלקסי a7 נחמד.

רק לא lg g4 מכשיר כושל עם תקלה שאין לה כיסוי באחריות.

אין שום בעיה עם הסינים תלוי בדגם, כל מקרה לגופו כמובן אבל שמדובר במותגים ולא בחברות קש.

• פותח/ת השרשור
תקנה וואווי p9 או הונור 8. גם הגלקסי a7 נחמד.

רק לא lg g4 מכשיר כושל עם תקלה שאין לה כיסוי באחריות.

אין שום בעיה עם הסינים תלוי בדגם, כל מקרה לגופו כמובן אבל שמדובר במותגים ולא בחברות קש.
איזו תקלה?

משהו עם הלוח אם או הרכיב זיכרון שהולך באופן גורף שים לב למחיר שלו ביד 2 נפל חזק כי כולם מוכרים מפחדים שימות להם בידיים...

משהו עם הלוח אם או הרכיב זיכרון שהולך באופן גורף שים לב למחיר שלו ביד 2 נפל חזק כי כולם מוכרים מפחדים שימות להם בידיים...
מסכים, כשל ידוע. זה פון חרא.
אני מרגיש שלקנות פלאפון סיני זה סוג של הימור.
כמה זמן כבר יש לך את הפלאפון?
אני מחפש פלאפון שיחזיק לי תקופה ארוכה, אני לא מחליף פלאפון כל שנה.
מה שכן, ממה שראיתי עכשיו הוא ממש זול.
יש לי אותו כמעט שנה. נופל לי המון ומחזיק טוב (כמובן מגן ומגן זכוכית). עם המון משחקים וסרטונים זה מחזיק לי יום שלם. עם שימוש סטנדרטי מחזיק יומיים או יום וחצי.

• פותח/ת השרשור
מסכים, כשל ידוע. זה פון חרא.

יש לי אותו כמעט שנה. נופל לי המון ומחזיק טוב (כמובן מגן ומגן זכוכית). עם המון משחקים וסרטונים זה מחזיק לי יום שלם. עם שימוש סטנדרטי מחזיק יומיים או יום וחצי.
המחיר של הדגם שלך ממש מפתה אבל גם מחשיד, למה שפלאפון טוב יהיה כזה זול, בטח יש איזה קאץ'.

בכל מקרה אל תקנה lg g4
התקלה יא בלוח אם שלהם, אחרי תקופה מסויימת הוא פשוט מת..
אם אין אחריות זה לא שווה.
שלי היה באחריות, מת לי פעמיים.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה אל תקנה lg g4
התקלה יא בלוח אם שלהם, אחרי תקופה מסויימת הוא פשוט מת..
אם אין אחריות זה לא שווה.
שלי היה באחריות, מת לי פעמיים.
אוקיי, LG G4 יצא מהרשימה, והשיאומי הצטרף במקום

א. אל תקנה טלפון סיני זה באמת הימור ענק, בשנה הראשונה וואלה הוא פצצה אבל הוא מתחיל לקרטע ואז מת (היה במשפחה Meizu m3, Redmi note 3) בדר"כ הטאץ נדפק אחרי זמן מסויים ואז הכל הולך לעזאזל משם. לדעתי בתקציב שלך תקנה LG Nexus 5x הוא מאוד אמין ולא שמעתי בעיות חוזרות איתו.

אם אתה הולך על שיומי הייתי ממליץ לך על מי5 אם חשובה לך מצלמה כי יש מייצב וזה חשוב, אם הסוללה חשובה יותר אתה יכול ללכת על הרדמי.

א. אל תקנה טלפון סיני זה באמת הימור ענק, בשנה הראשונה וואלה הוא פצצה אבל הוא מתחיל לקרטע ואז מת (היה במשפחה Meizu m3, Redmi note 3) בדר"כ הטאץ נדפק אחרי זמן מסויים ואז הכל הולך לעזאזל משם. לדעתי בתקציב שלך תקנה LG Nexus 5x הוא מאוד אמין ולא שמעתי בעיות חוזרות איתו.
לא הימור ולא נעליים מכיר עשרות אנשים ואני בתוכם עם שיומי שמאוד מרוצים.

אל תתקרב לLG, אני כרגע עם G4 ואני סופר את הימים להיפטר ממנו כבר (בשלישי הבא אני אמור לקנות וואוי P10 או גלקסי 8)

שיומי רדמי נוט 4 מצלמה לא מדהימה הירייה מפחידה בינתיים 4 חודשים איתו רץ חלק לא יכול לבקש יותר עלה 1020 בארץ מניח באילת אתה יכול למצוא ב700 אולי כי המחיר ירד קצת מאז שמעתי

שלום לכולם,
אני נוסע מחר לאילת ואני מעוניין לנצל את ההזדמנות ולקנות שם פלאפון על מנת לחסוך את ה17% שהמדינה רוצה לקחת לי.
אני מחפש פלאפון בסביבות ה1200-1800 ש"ח.
כרגע הפלאפונים שחשבתי עליהם הם: גלקסי J7 PRIME, גלקסי A7 וLG G4.
אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם על הדגמים שציינתי במידה ויש לכם ניסיון איתם או שתציעו לי דגמים אחרים מומלצים בטווח המחירים שציינתי.

יש עכשיו באמאזון סמסונג s7 בכ1600 שח. כדאי מאוד

בנוט 4X:
1. מעבד של קוואלקום SD625 שהוא חסכוני יותר וחזק יותר משל מדיהטק.
2. מצלמה עם חיישן של סוני שטובה יותר.

• פותח/ת השרשור
בנוט 4X:
1. מעבד של קוואלקום SD625 שהוא חסכוני יותר וחזק יותר משל מדיהטק.
2. מצלמה עם חיישן של סוני שטובה יותר.
אתה בטוח שה4X הוא הטוב מבין השניים?
אני לא כל כך מבין בזה, אבל לפי המפרט נראה שהמעבד של ה4 הרגיל טוב יותר (10 ליבות לעומת 8, 2.1 גיגה הרץ לעומת 2)
שיומי רדמי נוט 4 מצלמה לא מדהימה הירייה מפחידה בינתיים 4 חודשים איתו רץ חלק לא יכול לבקש יותר עלה 1020 בארץ מניח באילת אתה יכול למצוא ב700 אולי כי המחיר ירד קצת מאז שמעתי
יש עוד משהו שמפריע לך בו חוץ מהמצלמה?

אתה בטוח שה4X הוא הטוב מבין השניים?
אני לא כל כך מבין בזה, אבל לפי המפרט נראה שהמעבד של ה4 הרגיל טוב יותר
זה לא שתראה הבדלים משמעותיים, סה"כ יצאו אחד אחרי השני. בנוסף, הרום של הרגיל לא מוצלח והם רחוקים שנות אור להוציא לו רום טוב כל הזמן יש באגים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית