הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת דופק

טוב לא ממש ידעתי איפה למקם את זה אז שמתי את זה פה.
יש לי שאלה שהיא קצת מוזרה אבל אני מקווה שתדעו לענות עליה פה בפורום.
כרגע במנוחה יש לי דופק יחסית מהיר מאוד (90-100) ואני חושב שזה בגלל שלא התאמנתי הרבה מאוד זמן ואני כרגע בקושי רץ 10 דקות רצוף.
הלכתי לבדיקת אקג ואקו לב ועשיתי גם בדיקות דם והכול יצא תקין. (באקג הדופק היה מהיר אבל סדיר)
עכשיו יש לי עוד חודש צו ראשון ואני לא רוצה שיעשו לי בעיות עם העניין הזה אז רציתי לדעת- אם אני יתחיל לרוץ באופן קבוע מעכשיו עד הצו ראשון יש מצב שהדופק במנוחה ירד לנורמה?
אני פשוט לא רוצה שיורידו לי פרפויל בגלל העניין הזה במיוחד כי אין בעיה, אבל לפי מה שהבנתי גם דופק גבוה ללא בעיה מורידה לפרופיל 64.
תודה מראש.
הורדה של דופק מנוחה זה משהו שלוקח הרבה זמן. חודש לא יספיק בשביל זה

דופק מנוחה ודופק מקסימלי הם גם נתונים גנטיים, אם לא הייתה בעיה בבדיקות, אין סיבה לדאגה.
שיפור בכושר הגופני יוריד את דופק המנוחה אבל זה לא קורה אחרי כמה אימונים בודדים.
אם אתה לא יכול לרוץ 10 דקות, בכל מקרה כדאי לך לשלב אימונים ארוביים כחלק מתוכנית האימונים

• פותח/ת השרשור
הורדה של דופק מנוחה זה משהו שלוקח הרבה זמן. חודש לא יספיק בשביל זה
לא יעזור אפילו קצת? ואתה יודע אם יורידו לי פרופיל אם אני יביא אישור מהרופא שכל הבדיקות תקינות אבל הדפוק עדיין יהיה גבוה?
דופק מנוחה ודופק מקסימלי הם גם נתונים גנטיים, אם לא הייתה בעיה בבדיקות, אין סיבה לדאגה.
שיפור בכושר הגופני יוריד את דופק המנוחה אבל זה לא קורה אחרי כמה אימונים בודדים.
אם אתה לא יכול לרוץ 10 דקות, בכל מקרה כדאי לך לשלב אימונים ארוביים כחלק מתוכנית האימונים
וחודש שלריצות לא יעזור? ואני יודע שזה גם גנטי אבל עד אותה בדיקה שעשיתי כל הדיקות לפני יצאו תקינות, אז כאילו אם זה היה אצלי עניין גנטי היו רואים את זה כבר בבדיקות קודמות לא? ואתה יודע אם יורידו לי פרופיל אם אני יביא אישור מהרופא שכל הבדיקות תקינות אבל הדפוק עדיין יהיה גבוה?

Back
למעלה תחתית