עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יכול לדבר על ארצות אחרות, אבל כאן הדרישה הכי חשובה היא שיהיה לך נסיון מקומי. קשה להתקבל למשרה טובה בלי זה, וברגע שיש לך נסיון מקומי, המוסד האקדמי והשם העולמי שלו - לא חשוב.
מעבר לכך, רוב המוסדות האקדמיים הם בלי שם עולמי, אבל עדיין לגיטימיים ומספקים רמה מספקת של לימודים. אני עובד עם מהנדסים מכל מיני מוסדות אקדמיים, ולא שמתי לב לשום עליונות או עדיפות של מוסדות על פני אחרים (כאן ספציפית).
אני לא יכול לדבר על שום מדינה חוץ מאוסטרליה, כי אין לי ניסיון.
באוסטרליה צריך תעודה / קורס לכל דבר. אבל לא תואר, יש המון בעלי מקצוע בשלל מקצועות עם הכשרה מקצועית (לא תואר) ברמות שונות שמצליחים הרבה יותר כאן.
אם יהיה לי ילד כאן, אמליץ לו לא לעשות תואר ולעשות הכשרה מקצועית כלשהי.
מכאן נובע, לדעתי בלי שום קורס אין שום סיכוי להתקדם כאן בתור שכיר, אלא אם אתה מתפתח בתוך החברה עצמה. אבל ברצינות צריך קורס בשביל לחבר מכשיר לחשמל. נשבע לך.
לגבי לימודי תעודה מארץ אחרת - אין לי ממש מושג. לפעמים יש עניין של רשיון במקצועות מסויימים, ששם אתה חייב לעשות לימודים מקומיים. אני לא יודע את הסטנדרטים העולמיים של לימודים תעודה (בניגוד לתואר שזה כמעט זהה בכל העולם יחסית).
כאן יש ״מדרגות קורסים״ די מסודרות שאני חושב שזה אינדיוידואלי לאוסטרליה. (תעודה רמה 1,2,3,4 וכו׳, לימודי תעודה, תעודה מתקדמת ...)