הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו ניסה את הבלנד של Yohimbine & Clenbuterol ?

• פותח/ת השרשור pizdit
  • פורסם בתאריך

pizdit

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
מישהו ניסה את הבלנד של Yohimbine & Clenbuterol ?
מדובר בחמור על בסיס מים שמוזרק ממש כמו GH
התחלתי השבוע,אבל הייתי שמח לשמוע תגובות נוספות

אתה אולי מתכוון ל HELIOS.
ממה שקראתי על החומר הזה, הוא כביכול שורף שומן נקודתי, אני לא יודע עד כמה זה נכון. אם אם היעילות של החומר הזה בכלל טובה.

• פותח/ת השרשור
כל חברה מוכרת את זה תחת שם אחר,מה שקניתי נקרא CLENJECT
לא יודע עדיין מה המצב מבחינת שריפת שומן (מן הסתם..) אבל ההרגשה ממש טובה

אני בספק עד כמה חומרים שטוענים לשירפת שומן נקודתית יעילים באמת אני הייתי הולך על דברים מוכחים

• פותח/ת השרשור
דבר אחד בטוח,מהירות תגובת ה-CLENJECT מדהימה,להבדיל מכדור שנלקח אוראלית כאן אתה מרגיש את ההשפעה של ה-CLEN תוך שניות

ניסיתי לחפש על ה CLENJECT, אין שום מידע ברשת, איך בדיוק קוראים למוצר הזה ושל איזה חברה?

• פותח/ת השרשור
המוצר של biogenlab נקרא CLENJECT ומכיל
Yohimbine 5.4 MG
Clenbuterol 40MCG
המוצר אמור להופיע באתר לקראת סופ"ש למיטב הבנתי

לקחת את החומר? איך אתה יודע שהוא משפיע בצורה מיידית. נראה לי מוזר כי כל הקונספט מאחורי החומרים האלה זה שהם לא נכנסים למחזור הדם בצורה הקונבנציונלית אלה מוזרקים ישירות לאזורים של שומן עיקש כדי שיבוא באינטראקציה מהירה עם רצפטורים בטא אלפא במקרה הזה הבעיה היא שאין הוכחות מדעיות שדבר כזה אפשרי

• פותח/ת השרשור
לקחתי,הנסיון הראשון נגמר כמעט במיון כי הטעו אותי במינון ( כאן המקום לציין שזה מסוג החומר שלא משאיר מקום לטעויות במינון ואסור לקחת איתו מוצרים כגון אפדרין ) ובמשך כ-3 ימים אחרי הזריקה הראשונה עוד היו לי רעידות בידיים,גם חברים שלקחו מספרים על השפעה כמעט מיידית,להבדיל מכדור שלוקח לו זמן להספג ולהתפרק כאן ההרגשה שהחומר נכנס ישירות ובאופן מיידי

אוקי לא יודע אחי נשמע תמוהה 3 ימים אחרי עוד מרגישים משהו?? זה לא הגיוני החומר יוצא ממחזור הדם יחסית מהר זמן מחצית החיים של קלן זה 4-6 שעות ויהומבין אפילו פחות מזה כך שלדוגמא לקחת זריקה היום אם לא לקחת זרקיה גם למחרת החומר כבר יצא ממחזור הדם אז זה לא מסתדר עם מה שאתה אומר

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה לא נשמע הגיוני,אבל גם אני לא האמנתי שמזריקה של קלן אני עלול למצוא את עצמי במיון,רק מי שניסה יכול להבין

• פותח/ת השרשור
ככה נראה המוצר שלהם ( הבקבוק החדש שונה )

clenject.jpg

נערך לאחרונה:
עלי אישית השפיע משהו פצצות !

ניסיתי בעבר כדורים של קלן ללא השפעה מיוחדת ולאחרונה התחלתי עם ה-CLENJECT
ההבדל הוא שמיים וארץ, אין מה להשוות !
הזריקה חזקה פי כמה ומשפיעה באופן מיידי (תוך 15 דקות בערך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית