הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון התחרות שלי מאתמול - טוטאל 580

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
התחריתי אתמול בתחרות של איגוד GPC שנערכה בדליית אל כרמל בצפון, בקטגוריה OPEN עד 110.
סוף סוף סגרתי את הפינה של קידומת חדשה בסקוואט (PR של 10 קילו, לפני חצי שנה בערך היה 190 במכון), דדליפט השאיפה הייתה ל 250 אבל אחרי הכניסה השניה של 230 לא הייתי בטוח שיש לי את זה אז הלכתי על 245 (PR של 10 קילו, בתחרות לפני שנה היה 235). בנץ' הנך לא משהו, פתחתי עם 135, הייתי בטוח שיש לי את ה 145 אבל זה לא עלה בשתי הכניסות הבאות (לפני שנה בתחרות היה 140). בכללי לא התכוננתי טוב, בעיקר בסקוואט ודדליפט, סיימתי נפח לפני שבועיים ולא היה זמן לעשות תקופת עצימות, להבא אנסה לתכנן את ההכנה טוב יותר .

איך זה בתחרויות בעולם, יש יותר מבמה אחת במקביל?

איך זה בתחרויות בעולם, יש יותר מבמה אחת במקביל?
בהרבה מקרים כן. אני אישית ממש שונא את זה. כל אחד צריך לקבל את הזמן שלו וזה לא נעים לעלות כשמישהו לידך עולה.
באליפות אירופה בה התחרתי (גאורגיה 2015) הייתה במה אחת, והיה תענוג.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, ההורדה בדדליפט מרשימה.
תשמע השיפוט היה די קשוח אז פחדתי להסתכן שיפסלו לי כי מישהו יחליט שהפלתי את המוט.
חבל שלא באתי 😭
חבל באמת היית חסר, אם היית שם הייתי סוגר טוטאל 600. אם גם @White Walker היה שם אז 620 לפחות.
מה השיפור מהתחרות הקודמת?
כתבתי בהודעה הראשית.
בסקוואט לא התחרתי שנה שעברה, השיא היה 190 במכון.
ועם כמה סיימת נפח דדליפט?
195, אבל לא 5x5, זה היה שבועיים לפני תחרות ולא רציתי לשרוף את עצמי עם גריינדים אז היה 3 חמישיות רביעיה ושלשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית