הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון ביתית

• פותח/ת השרשור TreMix
  • פורסם בתאריך

TreMix

משתמש מתחיל
57
3
נק' מוניטין:
3
57
3
שלום ,
אני בן 15 ואני רוצה להשתמש באבקות חלבון בגלל הנוחות .
לפעמים אין לי זמן אחרי אימון לאכול כמו שצריך ואבקות חלבון יכולות לעזור לי לחסוך זמן.
הבעיה היא שההורים שלי לא מרשים להשתמש באבקות חלבון כי זה לא בריא ואני לא צריך את זה.

הבעיה היא שההורים שלי לא מרשים להשתמש באבקות חלבון כי זה לא בריא
אני לא בטוח אם ה"זה לא בריא" זה אתה מצטט את ההורים שלך או שגם אתה חושב ככה. בכל מקרה זה לא נכון, זה כולה חלבון, כמו שיש בקוטג', טונה, בשר ועוד. בכללי אני מאוד לא אוהב את המושג "להשתמש" כשמדברים על אבקת חלבון או על תוספי תזונה כי "משתמשים" בסמים וכדומה. כמו שאני לא "משתמש" בחזה עוף או במאכלים אחרים אלא אוכל/שותה אותם ככה אני גם שותה שייק חלבון ולא "משתמש" בו.
אתה יכול לתת להורים שלך לקרוא את זה:
אבקות חלבון: בריא או מזיק? - תגובה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אולי זה יעזור. אני מבין אבל שלרוב זה קשה לשכנע.
ואני לא צריך את זה.
אתה צריך כמות מסויימת של חלבון, בלי קשר אם אתה מתאמן או לא (אם אתה מתאמן אתה צריך יותר פשוט). אם אתה מקבל את כל החלבון היומי מאוכל אז אתה באמת לא צריך, אם לא אז אתה צריך או לאכול יותר חלבון או לתסף באבקת חלבון. בשביל לדעת אם אתה צריך קודם כל תדע כמה חלבון אתה אוכל ביום.
לפעמים אין לי זמן אחרי אימון לאכול כמו שצריך ואבקות חלבון יכולות לעזור לי לחסוך זמן.
אחרי האימון זה פחות רלוונטי, כמו שכתבתי תבדוק כמה חלבון אתה אוכל סה"כ ביום זה מה שחשוב.

לגבי אבקת חלבון להכנה ביתי לי אישית אין רעיון כלשהו, תחפש בפורום מתכונים או שנחכה אולי מישהו יבוא עם רעיון.

Back
למעלה תחתית