קולדפייר

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
לא חשבתי שאגיע ליום שבו קולדפייר יהיה מושעה ואני לא, זה רגע מכונן בחיי.

רק רציתי לומר שקראתי סוף סוף את הדיון על למה הפורום הולך ונהיה גרוע יותר ואני מסכים עם כל מי שטען שהמנהלים פה רק כדי להיות מנהלים, חוץ מהנחש המעשן אין לכם לא ניסיון ולא מושג בענף (סופטי מנהל? אם כן לוקח דבריי חזרה כי לו יש מושג)

אני משער שאקבל באן אחרי ההודעה הזאת ואז אוכל להצטרף לקולדפייר ידידי שעבר הטרלות אינסופיות מכיווני אך עדיין חבר.

מעניין אם עברתי על איזה חוק הפעם שוב, או שצריך שאחד המנהלים ידליק אותי קודם כדי שאטריל ואגרום לו להרגיש חוסר נוחות אינטרנטית ורק אז אקבל באן

אני חושב שהגישה הילדותית שלו לא מועילה, יש דרך לבקר את התנהלות הפורום במקום ליצור אשכולות קטנוניים על כל פעולה של מנהל מסויים.
החלטה שלך אם ללכת בדרך שלו או לנסות באמת לעזור לפורום.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהגישה הילדותית שלו לא מועילה, יש דרך לבקר את התנהלות הפורום במקום ליצור אשכולות קטנוניים על כל פעולה של מנהל מסויים.
החלטה שלך אם ללכת בדרך שלו או לנסות באמת לעזור לפורום.
זו פריווילגיה שמגיעה לאחד מיני יחידים שבזכותם הפורום הזה הגיע למימדים האלו

חייב להודות שהפורום די איבד את המשמעות שלו בעיניי אחרי שדאגו להעיף את כל הותיקים כדי להראות שלמנהלים יש יותר גדול.

לא שיטה לפתור בעיות. לא הנתינה של הבאן ולא הפרישה של מי שרציני וחושב שונה. אתם וגם אתם (אתם יודעים מי אתם) צריכים ללבן את העניינים ולהמשיך לסחוב את העגלה יחד. המאמץ הזה זה מה שעושה את המקום הזה (או כל מערכת יחסים אחרת) למשהו יצירתי ומועיל.
חתכת את מה שמפריע לך? שיטחת את התמונה ואיבדת עומק.

זו פריווילגיה שמגיעה לאחד מיני יחידים שבזכותם הפורום הזה הגיע למימדים האלו
יש גבול לכמה אפשר למתוח את החבל, ואף אחד פה לא מנסה להוכיח שיש לו יותר גדול. יש דרך להתנהג ואחרי שחוצים את הגבול מספיק פעמים למישהו נמאס.

זה פורום, מה שיפה בפורום זה שהוא מורכב ממי שרוצה להיות חבר בו, כן משמעות לא משמעות - רוצה ללכת? לך. יש מספיק אחרים שירצו להיות כאן ואף אחד לא מחזיק אף אחד בכוח. אמרתי לאלכס בכנות יותר מפעם אחת שאם זה היה תלוי בי הייתי מעיף איתו לפני חודשים כי עם כל הכבוד לידע שלו ההתנהלות וההתנהגות שלו מתחת לכל ביקורת.

• פותח/ת השרשור
יש גבול לכמה אפשר למתוח את החבל, ואף אחד פה לא מנסה להוכיח שיש לו יותר גדול. יש דרך להתנהג ואחרי שחוצים את הגבול מספיק פעמים למישהו נמאס.

זה פורום, מה שיפה בפורום זה שהוא מורכב ממי שרוצה להיות חבר בו, כן משמעות לא משמעות - רוצה ללכת? לך. יש מספיק אחרים שירצו להיות כאן ואף אחד לא מחזיק אף אחד בכוח. אמרתי לאלכס בכנות יותר מפעם אחת שאם זה היה תלוי בי הייתי מעיף איתו לפני חודשים כי עם כל הכבוד לידע שלו ההתנהלות וההתנהגות שלו מתחת לכל ביקורת.
אה נכון גם אתה מנהל. טוב אז להוסיף לרשימת המנהלים שיש להם מושג את מייק ביחד עם הנחש.
בכל מקרה הולך להיות פה עוד יותר משעמם עכשיו, לא בטוח אם אתם חושבים שזה טוב או לא (המנהלים) אבל לנו הגולשים זה לא

אה נכון גם אתה מנהל. טוב אז להוסיף לרשימת המנהלים שיש להם מושג את מייק ביחד עם הנחש.
בכל מקרה הולך להיות פה עוד יותר משעמם עכשיו, לא בטוח אם אתם חושבים שזה טוב או לא (המנהלים) אבל לנו הגולשים זה לא
אני ביחד עם עצמי ונשאר נאמן לדברים שאני רואה ומאמין בהם, אם זה משעמם לך תנחומיי (אם הייתי גולש מן המניין "תנחומיי" היה מוחלף ב"כל הזין" אבל נו, אני חושב שהייתי ברור מספיק). מצטער שאני לא צוות הוואי ובידור מוצלח יותר בשבילך.

אני חושב שהמנהלים במיוחד בPL WL הם בהחלט בעלי נסיון / הכשרה מספיקים. דובר כאן על הנחש ומייק, אוסיף על אליהו שהוא מתחרה ותיק עם נסיון אימון וידע נרחב, ויפים שאני לא כל כך מכיר אבל עושה רושם טוב בתור מאמן ומעביר סמינרים, ומתחרה פעיל.

קשה לי להבין איך ככ הרבה משתמשים מצדדים באלכס, אני מאמין שיש לו ידע לא רע (אם כי צר אופקים) אבל אני מתאמץ חזק ולא מצליח לזכור הודעה שלו עוזר ועונה לאנשים בצורה אינפורמטיבית. יש כאן לא מעט ריפטואיסטים עם תגובות חריפות, אבל הם מנסים לעזור לאנשים במקום רק להתנצח.

אם בבאנים עסקינן, מדוע @קפטן קקי (לשעבר @קפטן שלד שמסתבר ששמו קורן) גם חוסל (סיפור ישן)?

וכן מה לגבי @Beast and cheat?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית