עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת זה קצת מציק בעיקר דרך הטלפוןזה מוטמע בתוך הקוד לדעתי.
זה לא אמור להפריע.
איפה יהיה פחות מצחיק מבחינת מיקום?האמת זה קצת מציק בעיקר דרך הטלפון
זה חובה עפ"י חוקאולי פשוט לבחור שאם אני לא צריך את זה אז שזה לא יופיע?
לדעתי בפינה הימנית למטהאיפה יהיה פחות מצחיק מבחינת מיקום?
יש שם בד"כ התראותלדעתי בפינה הימנית למטה
הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להעביר את הסמלון למטה לצד ימין בנייד אבל כמו שאמר מורן יש שם התראות
הפכתי את זה ללבן. אי אפשר למקם את זה ליד החיפוש כי אז זה יופיע באמצע המסך אם תגלוש בנייד
אפשר לדעת באיזה חוק מדובר ולאיזה אתרים הוא תקף? חוץ מבLBS לא ראיתי סמלון נגישות כזה באף אתר/פורום אחר ברשת.הפכתי את זה ללבן. אי אפשר למקם את זה ליד החיפוש כי אז זה יופיע באמצע המסך אם תגלוש בנייד
https://www.aisrael.org/?CategoryID=2765&ArticleID=44360&dbsAuthToken=אפשר לדעת באיזה חוק מדובר ולאיזה אתרים הוא תקף? חוץ מבLBS לא ראיתי סמלון נגישות כזה באף אתר/פורום אחר ברשת.
אבל LBS ספציפית הוא לא אתר שנותן שרות ציבורי. זה פורום לדיונים/שאלות/פרסומים. זה פורום פרטי. אולי אפשר להגדיר את הפורטל כאתר שנותן שרות ציבורי כי זה פורטל מאמרים אבל אני לא מבין למה הפורום נכנס תחת הקטגוריה המדוברת.https://www.aisrael.org/?CategoryID=2765&ArticleID=44360&dbsAuthToken=
על אלו אתרים להיות נגישים?
תקנות השירות קובעות שעל כל אתר הנותן שרות ציבורי או מידע אדות השירות לציבור להיות נגיש.
(זה כולל כל מ ידע שמועבר דרך האינטרנט - יישומים, דפים, מסמכים...)
שירות ציבורי הוא שירות שניתן לציבור או לחלק בלתי מסוים ממנו בידי גוף ציבורי או במקום ציבורי, או שירות מהמפורטים בתוספת השנייה ובין היתר: שירותי מסחר, רווחה, בריאות, השכלה, פנאי, ספורט, תיירות, הארחה, תרבות, בידור, דת, אנרגיה, תקשורת (בזק), שירות בנקאות, אשראי, ביטוח, פנסיה או כל שירות פיננסי, והשכרת כלי רכב. מי שמספק שירות לפי הגדרה זו באמצעות האינטרנט יצטרך להנגיש את האתר.אבל LBS ספציפית הוא לא אתר שנותן שרות ציבורי. זה פורום לדיונים/שאלות/פרסומים. זה פורום פרטי. אולי אפשר להגדיר את הפורטל כאתר שנותן שרות ציבורי כי זה פורטל מאמרים אבל אני לא מבין למה הפורום נכנס תחת הקטגוריה המדוברת.
הבנתי. תודה על ההסבר המפורט!שירות ציבורי הוא שירות שניתן לציבור או לחלק בלתי מסוים ממנו בידי גוף ציבורי או במקום ציבורי, או שירות מהמפורטים בתוספת השנייה ובין היתר: שירותי מסחר, רווחה, בריאות, השכלה, פנאי, ספורט, תיירות, הארחה, תרבות, בידור, דת, אנרגיה, תקשורת (בזק), שירות בנקאות, אשראי, ביטוח, פנסיה או כל שירות פיננסי, והשכרת כלי רכב. מי שמספק שירות לפי הגדרה זו באמצעות האינטרנט יצטרך להנגיש את האתר.
אל תשכח שהאתר מציע שירות בנושא בריאות וספורט, חלק מהשירותים בתשלום ולכן החוק חל גם על האתר.
האתר פעיל באופן ציבורי ופתוח, ופונה לציבור הישראלי.
אני לא יודע להיכנס לתוך הנושא המשפטי יותר מידיי, זה רק ממה שמצאתי באינטרנט ואני יודע שנוטים לאכוף את זה לא מעט בזמן האחרון.
בכל אופן אם זה הוטמע באתר כנראה שהיה צורך.