הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איבופרופן וקבותרים

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
יש לי היפרפרולקטינומה ולכן לוקח קבותרים באופן קבוע.
כרגע עושה פרוטוקול איבופרופן לדלקת במינון פסיכי על פי ריפטו (דלקת בחיבור של הרקטוס פמוריס).

ידוע לכם משהו על נטילה של שניהם באותו יום?

800 מג 4 פעמין ביום לחמישה ימים
זה המינון המקסימלי הנחקר, שעדיין בהגבלת זמן נחשב ללא מסכן. גם פה, משרד הבריאות מגביל את המינון היומי המקסימלי (בהמלצת רופא) ל-3200מג. אגב, מניסיון אישי, גם חצי מינון ל-5-7 ימים יעשה אחלה עבודה בפחות עומס כלייתי

האם ידועה הסיבה? אם איני טועה, למרות שהיו מספר נשמות טובות שגרסו שאתה מוזרק, (דבר שבעקבותיו פרסמת תוצאות בדיקות דם), מעולם לא לקחת כלום.
טבעי, חזק ומאסיבי. גנטיקה מבורכת של חזירים. בתכלס חבל שלא מוזרק, היה יכול להיות היום מאוד ייחודי במראה ועוד יותר בכוח.

• פותח/ת השרשור
זה המינון המקסימלי הנחקר, שעדיין בהגבלת זמן נחשב ללא מסכן. גם פה, משרד הבריאות מגביל את המינון היומי המקסימלי (בהמלצת רופא) ל-3200מג. אגב, מניסיון אישי, גם חצי מינון ל-5-7 ימים יעשה אחלה עבודה בפחות עומס כלייתי
יש משהו שאפשר לעשות בשביל להקל על הכליות?

יש משהו שאפשר לעשות בשביל להקל על הכליות?
שלילי. העומס הוא נקודתי ולא משמעותי כל עוד השימוש בתרופה אינו בגדר ה-Abuse (מינון על לאורך זמן או פרקי זמן קצרים מידי)

• פותח/ת השרשור
האם ידועה הסיבה? אם איני טועה, למרות שהיו מספר נשמות טובות שגרסו שאתה מוזרק, (דבר שבעקבותיו פרסמת תוצאות בדיקות דם), מעולם לא לקחת כלום.
כן אחי הקנאה מעבירה את כולם על דעתם. ואיכשהו היא לא דילגה כמעט על אף אחד ממי שהיה אז בטופ. כן גם על כאלה שכל היום פושטים טלפיים וצועקים טבעי אני (לא שאי פעם טענתי שהם מזריקים פשוט כנראה חששו לשיאים שלהם אז ניסו להטיל בי דופי. מזל שפרצתי דיסק בזמן).

הסיבה יכולה להיות סטרס נפשי אני חושב. עברתי mri מוח.
החריגה לא פסיכית בכלל אבל נוכחתי שהליבידו ומצב הרוח וכו' הרבה יותר טובים כשאני מקצץ את רמות הפרולקטין אז מעדיף לקחת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית