הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בפרקים ,ברכיים בעיקר בסיום הסייקל

• פותח/ת השרשור ironman
  • פורסם בתאריך

ironman

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שאלה עבור חבר שאינו דובר עברית

כאבים בפרקים ,ברכיים בעיקר בסיום הסייקל מה הגורמים ומה לעשות כדי לשפר ?
בנוסף,הזרקה של הטוסטסטרון מבוצעת ב בייספס ויש כאבים נוראיים,ייעוץ ?

תודה מראש

אני זוכר שדניאל וגם טום המנהל הקודם רשמו בכמה פוסטים ששימוש בחומרים יכול לגרום לסיבי קולגן במפרקים קצת להתקשות, ובעיקר אם אתה משתמש למשל בחומרים שהם נגזרות DHT שיותר גורמים לכך. למשל וינסטרול ידוע מאוד לשימצה שגורם לכאבי מפרקים, והוא נגזרת DHT. גם אני השתמשתי בוינסטרול והרגשתי חורק מאוד חחח
בנוסף גם בסייקל יש עליה בכוח ומאסה והגידים והמחברים לא "עומדים בקצב" לעיתים של גדילת השריר, ואז נוצר מעין פער שמתבטא גם בכאבים זה לפעמים בזמ ןהסייקל ולפעמים בסיומו.

עכשיו הכל טוב ויופה גם בתיאוריה, אבל הייתי ממליץ לחבר שלך שיראה רופא ואם צריך גם שיעשה צילום רלוונטי לאיפה שכואב

אני זוכר שדניאל וגם טום המנהל הקודם רשמו בכמה פוסטים ששימוש בחומרים יכול לגרום לסיבי קולגן במפרקים קצת להתקשות, ובעיקר אם אתה משתמש למשל בחומרים שהם נגזרות DHT שיותר גורמים לכך. למשל וינסטרול ידוע מאוד לשימצה שגורם לכאבי מפרקים, והוא נגזרת DHT. גם אני השתמשתי בוינסטרול והרגשתי חורק מאוד חחח
בנוסף גם בסייקל יש עליה בכוח ומאסה והגידים והמחברים לא "עומדים בקצב" לעיתים של גדילת השריר, ואז נוצר מעין פער שמתבטא גם בכאבים זה לפעמים בזמ ןהסייקל ולפעמים בסיומו.

עכשיו הכל טוב ויופה גם בתיאוריה, אבל הייתי ממליץ לחבר שלך שיראה רופא ואם צריך גם שיעשה צילום רלוונטי לאיפה שכואב
יפה, יפה. ממש הוצאת לי את המזרק מהישבן (על אותו משקל של "הוצאת לי את המילים מהפה", רק בגרסת המוזרקים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית