עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומדוע שלא לרכוש חברה טובה אחרת מראש? אתה מעדיף לבזבז זמן על זריקות שווא, אולי, עד שתדע לבד אם החומר טוב? לא הייתי נוטה לנהוג כך. לשיקולךטוב הדילר שלי בכל אופן אמר שאם לא אתרשם לטובה יחליף לי, תודה על התגובות.
ומדוע שלא לרכוש חברה טובה אחרת מראש? אתה מעדיף לבזבז זמן על זריקות שווא, אולי, עד שתדע לבד אם החומר טוב? לא הייתי נוטה לנהוג כך. לשיקולך
אחי כל מה שיוצא מבית היוצר של החומרים שהזכרת לעיל זה אשפה מולדובנית/אוקראינית של אנשים שבצע כסף אצלהם הוא תואר ״כבוד״Genopharm, מכירים?
אגיע הביתה אחרי העבודה ואצלםפרסם לנו את התמונה
פתחתי פוסט על החברה הזאת לפני חודשיים ומצורפת שם תמונה,את החברה הזאת מייצר בחור מוכר בתחום שידוע כזייפן ברמה גבוהה,הוא גם זייף את באלקן,וגם עכשיו זייף את LA והציף את השוק,אני כרגע משתמש בLA המקורי וחשוב לי להזהיר את כולם,כל מה שמקורי עובר ברקוד באתר המקורי שלהם!!!! יש עוד אתר מזוייף של LA שגם מעלה ברקודים,להיזהר כמו מאש! משתמשים שהזריקו תזיוף התלוננו על כאבי תופת עם סימני אדמומיות וחום למשך 48 שעות משמע החומר מזוהם!פרסם לנו את התמונה
מידע - Sp labsאגיע הביתה אחרי העבודה ואצלם
פתחתי פוסט על החברה הזאת לפני חודשיים ומצורפת שם תמונה,את החברה הזאת מייצר בחור מוכר בתחום שידוע כזייפן ברמה גבוהה,הוא גם זייף את באלקן,וגם עכשיו זייף את LA והציף את השוק,אני כרגע משתמש בLA המקורי וחשוב לי להזהיר את כולם,כל מה שמקורי עובר ברקוד באתר המקורי שלהם!!!! יש עוד אתר מזוייף של LA שגם מעלה ברקודים,להיזהר כמו מאש! משתמשים שהזריקו תזיוף התלוננו על כאבי תופת עם סימני אדמומיות וחום למשך 48 שעות משמע החומר מזוהם!
עוד חשוב לי לציין שהזייפן הנבל החליף את אריזת הניילון שעוטפת את הויאל לאריזה עם הלוגו של החברה,כל מה שמגיע בארץ עם אריזת ניילון בואקום זה מבית היוצר של אותו פח אשפה