עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלה סייקלים מופגזים לכל דבר ועניין. מתחרי mma ובכלל אומנויות חחימה כלשהן, מבצעים סייקלים לפי מטרה - אם הם לפני תחרות או אוף סיזן. המשותף הוא טסט במינון יחסית נמוך, GH. לאוף סיזן לעיתים ישלבו בולד, לפני תחרות ישלבו אנאבר או פרימובולן.אחרון
פרופ,טרן קצר ווינסטרול
לפניו
אננטט,דיבול ובולדנון
ועוד כמה סייקלים בעבר
וינסטרול לא הכי בריא למפרקים, נכון? אם כן לא שווה להכניס אותו לפני תחרות כדי למנוע פסילה. נראה לי אנאבר עדיף.אתה יכול להתחיל כחודשיים לפני התחרות טסט פרופ 100מג יום כן יום לא
וינסטרול 40-50 מג ביום ב5 השבועות שלפני התחרות
נכון, אבל עדיין נעשה בו שימוש מאוד רחב בקרב תחומי האתלטיקה והלחימה. עניין המפרקים מורגש יותר באימוני כוח מאשר אימוני לחימהוינסטרול לא הכי בריא למפרקים, נכון? אם כן לא שווה להכניס אותו לפני תחרות כדי למנוע פסילה. נראה לי אנאבר עדיף.
צודק, פשוט זה אינפורמציה שהבחור צריך לדעת אותה.נכון, אבל עדיין נעשה בו שימוש מאוד רחב בקרב תחומי האתלטיקה והלחימה. עניין המפרקים מורגש יותר באימוני כוח מאשר אימוני לחימה
אנאבר בחירה טובה, רק שדי קשה להשיג אנאבר לג'יט
הלוטסין/מיבולרון, איך מסתדרים איתם ביחד עם חיתוך במשקל (Weight Cut)?לפי פורומים בחו"ל ולפי נפילות בבדיקות סמים בארגונים כמו ufc או bellator, יש כמה חומרים משותפים:
טסט, ננדרולון, בולדנון,GH, אנאבר ומיבולרון/הלוטסטין
טסט- הייתי הולך על מינונים נמוכים
ננדרולון- יכול לעזור לך מבחינת כוח, ננדרולון גם "משמן" את המפרקים אז הוא ימנע פציעות אבל הוא מאוד מעלה את הלחץ דם אז לא הייתי ממליץ
בולדנון- יעזור לך בגלל שהוא מעלה כדוריות הדם האדומות, יהיה לך יותר קל מבחינת סיבולת לב-ריאה, ההמלצה היא 800mg עם Frontload בהתחלה
GH- יעזור לך להתאושש, יתן לך כוח, יעזור לך בחיטוב ובקיצור זה GH חח...
אנאבר- אין יותר מדי מה להוסיף, אני רק יודע שהרבה לוחמים משתמשים בזה
הלוטסטין/מיבולרון (cheque drops)- שני חומרים שנותנים המון כוח, המון אגרסיות ולא יעלו אותך במסה, מאוד רעילים לכבד אז ממולצים רק לשימוש קצר, אם זה הלוטסטין הייתי מתחיל שבוע לפני הקרב, אם זה מיבולרון הייתי לוקח שעה-חצי שעה לפני הקרב
מפה תיקח את ההחלטות שלך מה מתאים לך ומה לא ותבנה סייקל שיתאים למטרות שלך
בהצלחה 😃
נחמד ואפילו מועיל מה שרשמתלפי פורומים בחו"ל ולפי נפילות בבדיקות סמים בארגונים כמו ufc או bellator, יש כמה חומרים משותפים:
טסט, ננדרולון, בולדנון,GH, אנאבר ומיבולרון/הלוטסטין
טסט- הייתי הולך על מינונים נמוכים
ננדרולון- יכול לעזור לך מבחינת כוח, ננדרולון גם "משמן" את המפרקים אז הוא ימנע פציעות אבל הוא מאוד מעלה את הלחץ דם אז לא הייתי ממליץ
בולדנון- יעזור לך בגלל שהוא מעלה כדוריות הדם האדומות, יהיה לך יותר קל מבחינת סיבולת לב-ריאה, ההמלצה היא 800mg עם Frontload בהתחלה
GH- יעזור לך להתאושש, יתן לך כוח, יעזור לך בחיטוב ובקיצור זה GH חח...
אנאבר- אין יותר מדי מה להוסיף, אני רק יודע שהרבה לוחמים משתמשים בזה
הלוטסטין/מיבולרון (cheque drops)- שני חומרים שנותנים המון כוח, המון אגרסיות ולא יעלו אותך במסה, מאוד רעילים לכבד אז ממולצים רק לשימוש קצר, אם זה הלוטסטין הייתי מתחיל שבוע לפני הקרב, אם זה מיבולרון הייתי לוקח שעה-חצי שעה לפני הקרב
מפה תיקח את ההחלטות שלך מה מתאים לך ומה לא ותבנה סייקל שיתאים למטרות שלך
בהצלחה 😃
כמו שדניאל כתב למעלה, יש להתאים סייקל למטרות. מה שרץ פה זה רשימות מכולת ללא מטרה מיוחדת.נחמד ואפילו מועיל מה שרשמת
אבל מפה ועד להרכיב סייקל מתאים יש הרבה פער
תלוי בזמן בעונה/מחות לעונה
קרבות ואילו
בדיקות חומרים ידועות או לא
ומלבד זאת הרכב החומרים פה צריך לקבל מינון ותיחום זמן אחרת הכל נגמר בשמות בלבד