הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון BP120KG

Jack_Bristow

משתמש קבוע
1,838
634
נק' מוניטין:
1,978
1,838
634
כמה מילות הקדמה... התחלתי חיטוב לפני כחודשיים בהם (עד כה) הורדתי 11 קילוגרם הייתה לי שאיפה להתחזק בלחיצות (נשמע הזוי בחיטוב) - עקב עצירה שהייתה לי בעקבות פציעה במרפק (מרפק גולף).

אתמול ניסיתי סינגל של 120KG והוא עלה יפה:

יפה!
אבל אל תשים סוגרים בפעם הבאה, או שתעלה את מוטות הבטיחות חור אחד למעלה, במקרה של כשל זה יכול להיות משמעותית בטוח יותר.

• פותח/ת השרשור
אחלה ספסל 😃
אחד הדברים שהכי מפחידים אותי באימון, גם בלי ספוטר...:(

יפה!
אבל אל תשים סוגרים בפעם הבאה, או שתעלה את מוטות הבטיחות חור אחד למעלה, במקרה של כשל זה יכול להיות משמעותית בטוח יותר.
העלאה של המוטות מקצרת את טווח התנועה. אם חלילה יש כשל אני מוריד את זה לכיוון הגרון או הצוואר וזה לא פוגע בי. אחרי הRM1 עשיתי נפח עם 110KG והיה לי כשל בחזרה האחרונה שדי הפתיע אותי, הורדתי לצוואר וזה יצא מצויין.

אתה גר בקומות או בקרקע? (חושב לרכוש ציוד לדירה, אבל ניראה לי בעיה בקומות).
בניין קומות. 😃

• פותח/ת השרשור
איך אתה עושה דדליפט בלי שהשכן הזועם שמתחתיך עולה אליך עם גרזן?
תגיד לי מי שכניך ואומר לך מי אתה...

סתם...

בכללי אני לא משתולל וגם אין לי (עדיין) מספיק פלטות בבית בשביל להגיע למצב בו השכן עולה עם גרזן. בנוסף, יש ציפוי גומי לפלטות שמרכך את ההתנגשות והרעש.

• פותח/ת השרשור
גם אין לי (עדיין) מספיק פלטות בבית בשביל להגיע למצב בו השכן עולה עם גרזן.
עשיתי היום בעבודה ניסיון (שהסתיים בהצלחה) לRM1 בדדליפט, והרי התוצאה:
IMG_20170510_123728.jpg

לחיצה יפה, למה לא לקנות ספסל נורמלי (יד שנייה אפילו) ?
ספסל נורמלי שלא ימעך ושאפשר לאחסנו בבית ללא שיתפוס מקום רב עולה הרבה, כבר השקעתי הרבה כסף ואני בנקודה בה אני מעדיף להשקיע כעת בפלטות נוספות מאשר בספסל, לדוגמה בסקוואט ובדדליפט אני "משתעמם" ודורך במקום, טוחן נפח במקום עצימות.

• פותח/ת השרשור
בדיקת rm1, בלי ספוטר ועם סוגרים? אל תעשה את זה שוב בבקשה, זה יכול להגמר לא טוב.
כל הכבוד על המשקל!

• פותח/ת השרשור
בדיקת rm1, בלי ספוטר ועם סוגרים? אל תעשה את זה שוב בבקשה, זה יכול להגמר לא טוב.
כל הכבוד על המשקל!
ראשית, תודה על הדאגה.

שנית, יש מוטות ביטחון בדיוק בשביל זה, שים לב לא כל כך רואים אותם... אבל הם בטווח הנכון שנבדק קודם.

אגב, היה לי כשל בסט הנפח שלאחריו וזה בהחלט הציל. מורידים את הסוגרים אם אין לך מוטות ביטחון.

• פותח/ת השרשור
תעודת לוחם על האומץ לשכב על הארגזי תנובה האלה...
שמע, זאת הייתה הברקה של התלבטות קשה בין קניית עוד פלטות לספסל. עשיתי הרבה ניסויים לוודא את המשקל שזה יכול להחזיק ומה שהסתבר שהארגז הנמוך בצבע צהוב חזק יותר משמעותית מהארז הכתום המסיבי.

חזק! לדעתי אם תכנס למאזן חיובי+קריאטין אתה מהר מאוד תגיד ל130.
מאזן חיובי לא יהיה בזמן הקרוב מפני שאני בחיטוב ונלחם קשה, עד כה ירדתי כמעט 14 קילוגרם באיזה שהוא שלב אני חושב שאני ישאר רק על נטרלי ואנסה להתחזק כך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית