כמה שאלות

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
אני שוקל להרשם ויש לי כמה שאלות:
1.אם המטרות שלי זה להשתפר בהרמות, לעלות במסת שריר ובכללי לגדול זה לא יותר מדי מטרות בבת אחת?
2. אם אעשה הכל כמו שאומרים לי מבחינת התכנית, התזונה וכו' אני אגיע לתוצאות משמעותיות מבחינת כוח ומסת שריר תוך 4 חודשים?
3. אם אחרי שנרשמתי לייעוץ אני עוזב לחול אך ממשיך להתאמן שם, אפשר יהיה להמשיך את הייעוץ דרך האינטרנט? אני מן הסתם אלך לחדר כושר ואמשיך לאכול בדיוק אותו דבר.

תשמע זה שיש את תעשיית הפאוורליפטינג ותעשיית הבודיבילדינג לא אומר שאי אפשר לשלב בין שניהם. בעברית, כן תוכל להתחזק ולגדול במסת השריר. לגבי תוצאות של 4 חודשים, בגוף אני לא יודע זה תלוי בהרבה דברים ובכח אם תאכל עם תפריט מסודר ותתאמן כמו שצריך תתחזק מאוד. אם אתה רוצה להתחייב רק ל4 חודשים תפרוש עכשיו.

• פותח/ת השרשור
מנוי אני כרגע מתכוון לעשות ל4 חודשים ומשם נראה לאן להמשיך. מבחינת האימונים אני כבר לבד מתאמן במשך כמעט שנתיים ופשוט הייתי רוצה לקבל הכוונה מבנאדם יוץר מקצועי שיש לו ניסיון על מנת להגיע לתוצאות האופטימליות תוך הימנעות מפציעות ובעיות אחרות.

אהלן,

1.אם המטרות שלי זה להשתפר בהרמות, לעלות במסת שריר ובכללי לגדול זה לא יותר מדי מטרות בבת אחת?
אחת מתופעות הלוואי של לגדול במסת השריר זה העלאה בכוח. ההפך לא תמיד נכון.

2. אם אעשה הכל כמו שאומרים לי מבחינת התכנית, התזונה וכו' אני אגיע לתוצאות משמעותיות מבחינת כוח ומסת שריר תוך 4 חודשים?
משמעותי זה עניין יחסי. אתה יכול להעלות לערך 1 ק"ג מסת שריר נקי בחודש. ב-4 חודשים תראה הבדל ויזואלי

3. אם אחרי שנרשמתי לייעוץ אני עוזב לחול אך ממשיך להתאמן שם, אפשר יהיה להמשיך את הייעוץ דרך האינטרנט? אני מן הסתם אלך לחדר כושר ואמשיך לאכול בדיוק אותו דבר.
כן בהתאם למקום שתעזוב אלו. אתה תצטרך למצוא תחליפים למזונות בתפריט ואפשר לעשות את זה בשיתוף פעולה (ע"י תצלום של מוצרים בסופרמרקט לדוגמה).

Back
למעלה תחתית