חלק מהדיונים כותבים שזה מיותר לקחת את זה כחומר לבד, וזה אמור להיות חלק מסייקל יותר רציני.
במקומות אחרים כתוב שזה דווקא עובד סבבה על שומן, ובעיקר שומן באיזור הבטן.
אני לא מחפש לגדול כל כך אז לא משנה לי שזה לא עושה גדילה, אני פשוט בתקופה של הרבה אירובי ומעט פחמימות ומרגיש שזה לא מגיע לאן שרציתי.
השאלה אם אנאבר + קלן באמת יתרום משמעותית כי זה סייקל לא זול
לאפקט קצת טוב יותר ובעיקר באחוזי שומן נמוכים ושומן עיקש, אכן קלן יהיה שדרוג משמעותי, וגם אנאבר. אך מה הבעיה עם אנאבר? שהוא סטרואיד לכל דבר ועניין. נכון, הוא מאוד "קל", "רך", "נוח". הרבה אפילו לא מחשיבים אותו כסטרואיד (לא מבחינה כימית, אלא מבחינה מנטאלית), וזה בעצם עוד אקסטרה לחיטוב. הבעיה שגם שימוש ממושך באנאבר, או חוזר בפרקי זמן קצרים, יביא עימו תופעות לוואי - חלקן זמניות וחלקן אולי עשויות להימשך. החל מאפקטים אנדרוגניים כמו שיעור יתר, קידום התקרחות, הפחתת ייצור טסט טבעי ועד גם לפגיעה המערכת הואסקולית, כבד (למרות שאינו מאוד רעיל) וכד'. שימוש באנאר גם מצריך PCT של כלומיד, כמובן בהנחה ונילקח רק אנאבר ללא סטרואידים נוספים כולל טסט.
בשורה התחתונה - כן, אנאבר לחיטוב עם קלן וללא טסט זו אופציה טובה. אני לא הייתי ממליץ כי לדעתי מה שמתחיל "רק" באנאבר, גם יסתיים בעוד צרות. אבל זו רק דעתי. לשיקולך
נ.ב
חשוב יותר - להשיג אנאבר מקורי ולג'יט לא פחות קשה. מאוד יכול להיות שתקבל משהו פייק או במקום אנאבר יהיה וינסטרול...