הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשיבות האירובי

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי,
אתחיל ואגיד שתמיד העדפתי את עולם הכוח. לפני שנה גיליתי את חבל הקפיצה, הפעם הראשונה שעשיתי אירובי בלי לסבול, ואפילו הגעתי לרמה טובה בו. כרגע הדופק שלי באזור ה60 במנוחה. כשאני חושב על תקופות אחרות בחיים שלי, נשמע לי שקשה לשלב שלושה אימוני כוח ועוד אימון אירובי, זו לא מעט השקעה כדי להיות בריא. האם אירובי הכרחי לבריאות גם כשמבצעים אימוני כוח? ובמידה ואעבור לתקופה לחוצה, כמה אירובי נחשב "שימור" סיבולת טובה?(כמו לדוגמא פעמיים fbw בכוח, נניח), האם עבודה עכשיו על אירובי תיצור "זיכרון שריר" ותתרום לי אם אחזור להתאמן על סיבולת בעתיד?

תודה רבה, מצטער על הבורות,
נראה שהפורום הזה היה רעיון מצוין.

לארובי כמו לאימוני כוח יש תועלות בריאותיות.
שילוב של 3 אימוני כוח ושני אימוני ארובי יהיה אידיאלי. אם יש בעיית זמן הייתי מבצע 2 אימונים של חצי שעה.
בניגוד לכוח יכולת אירובית נעלמת בצורה מהירה מאוד ולכן כן רצוי לשמור על שגרת אימונים

לארובי כמו לאימוני כוח יש תועלות בריאותיות.
שילוב של 3 אימוני כוח ושני אימוני ארובי יהיה אידיאלי. אם יש בעיית זמן הייתי מבצע 2 אימונים של חצי שעה.
בניגוד לכוח יכולת אירובית נעלמת בצורה מהירה מאוד ולכן כן רצוי לשמור על שגרת אימונים
באותה מידה שהיא נעלמת , היא גם נבנת יחסית מהר מאוד , נכון?

• פותח/ת השרשור
אילו יתרונות בריאותיים יש לאירועי שאין לאימונים כוח?

אילו יתרונות בריאותיים יש לאירובי שאין לאימונים כוח?
אם אתה רוצה בריאות, זה פשוט לא או/או אלא גם וגם.
שתי ההסתגלויות האלה שונות לגמרי זו מזו מרוב הבחינות, וצריך מידה מסויימת משתיהן.

Back
למעלה תחתית