הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני ריצה+כוח

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
שלום לכולם!

נמצא בדילמה רצינית תקופה רבה שאת
אימוני הריצה עשיתי ביחד עם הכוח שאימוני הריצה היו על מנת לשמר את הכושר האירובי ולפתח מסת שריר.
כעת מבסוט מהתוצאות ורוצה להתאמן לקראת מרוץ 10km השאיפה לרדת מה40 דק.
השאלה שלי איך אני לא מאבד מהמסת שריר ושומר על מצב הגוף כמו שהוא ומצליח להשיג את היעד של הריצה ושל הכוח..

אשמח לעזרה תודה מראש לעונים!!!

כמה אתה רץ היום 10 ק'מ? מתי המרוץ שאתה רוצה לעשות?
כמה אימוני ריצה וכוח אתה עושה היום?

• פותח/ת השרשור
היום אני עושה 4+ אימוני כוח (תוכנית a,b)
ומשלב ביחד עם אימוני הכוח כלומר אחריהם ריצה של עד 6 קמ יוצא שאני רץ או שוחה 3 פעמים בשבוע.(ריצות בדופק נוח ממוצע של 160)
היום מבחינת כושר אירובי אני בכושר סביר בעבר הגעתי ל40 אך לא עם תוכנית מסודרת כל כך
המירוץ יהיה בתחילת ספטמבר.

ב 6-8 שבועות לפני המרוץ הייתי עובר לשני אימוני כוח בשבוע וארבע ריצות. בשבועיים לפני התחרות רק רץ
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
ב 6-8 שבועות לפני המרוץ הייתי עובר לשני אימוני כוח בשבוע וארבע ריצות. בשבועיים לפני התחרות רק רץ
בהצלחה
2 אימוני fbw של 8-10חזרות?
ובזמן של ה6-8 שבועות הללו אני לא ארד במסה בעקבות העלאת נפח ועצימות הריצות והורדה של הכוח בנפח ובעצימות?

אם תאכל מספיק לא תהיה פגיעה.
בכל מקרה בחודשיים לא תהיה קטסטרופה

• פותח/ת השרשור
אם תאכל מספיק לא תהיה פגיעה.
בכל מקרה בחודשיים לא תהיה קטסטרופה
אם אסגל זאת לשגרה מה עליי לעשות? כלומר להתחרות באופן סדיר ולא משהו שהוא חד פעמי..

אם אסגל זאת לשגרה מה עליי לעשות? כלומר להתחרות באופן סדיר ולא משהו שהוא חד פעמי..
השילוב בין אימוני כוח לריצה הוא לא טריוויאלי. לדעתי בתוכנית כמו הלינארית או 5-3-1 תוכל לשלב 2/3 אימוני ריצה.
אבל לא תוכל לתת 100٪ באף אחד מהתחומים

• פותח/ת השרשור
השילוב בין אימוני כוח לריצה הוא לא טריוויאלי. לדעתי בתוכנית כמו הלינארית או 5-3-1 תוכל לשלב 2/3 אימוני ריצה.
אבל לא תוכל לתת 100٪ באף אחד מהתחומים
מה שאומר או כוח או ריצה.
תודה רבה על הסבלנות והעזרה הרבה מעריך זאת מאוד!!!

Back
למעלה תחתית