הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר+אפדרין

נופר חיון

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי לכולם!!
אני כמעט 3 שבועות על אנאבר במינון של 20 מג׳
ואפדרין 16 מ׳ג.
אני בתפריט של 100 פחמימה
120 חלבון
20 שומן
ללא מלחים,מוצרי חלב.
מתאמנת 6 ימים בשבוע שעה/שעה וחצי אימון כח +חצי שעה אירובי.
הבעיה היא שאני לא מצליחה לרדת במשקל.
מעל 5 חודשים אני נעה בין 58/56
ולא מתחת!
כל האוכל שלי מדוקדק,שקול ומבוקר!
מה אני עושה לא בסדר? שאני לא מצליחה לרדת בשום מצב? אני מתוסכלת ועם התיסכול כל המוטיבציה יורדת!!

יש לך כ-1000 קלוריות בתפריט היומי. שלדעתי זה קצת מידי למישהי שדופקת 6 אימונים בשבוע. החילוף חומרים יכול גם להדפק אם קצת מידי אוכל כמה זמן את על תפריט כזה? את אומרת שהמשקל עומד. השאלה אם יש עליה בשריר וירידה בשומן ? או ששום דבר כלל לא זז ? אפדרין אפשר לעלות ל-50 מלגרם ביום. מי מתי 16 מזיז למישהו ? 30 מינימום.+ קפאין. של איזה חברה אנאבר שלך ? אמין איכותי ? אם זה וינסטרול או משהו אחר זה יפריע לך לרדת במשקל.

• פותח/ת השרשור
אני בתקופה מאד ארוכה על אותו תפריט, מבחינת התקדמות יש אבל איטי בטירוףף אחוז שומן יורד לאט מאד! האנאבר שלי של חברת meditech לגבי האפדרין זה מה שאמרו לי שאני יכולה לקחת רק 2 כדורים ואני מרגישה שהם פשוט לא עושים שום דבר!

כמו שרשמתי 16 לא יזיז לאף אחד. אפדרין נהוג לקחת כ-50 ביום עושה עבודה יפה מאוד+200 מלגרם קפאין. למשקל גוף שלך ואת בחורה אפשר 30-40 גם צריך לעבוד יפה.
תבדקי ב google meditech anavar בתמונות אם מה שקיבלת זה נראה 100% אורגינל כמו שמופיע ברשת קופסה,אריזה,מדבקה,כדורים,סימנים אחרים וכו. שלא נפלת על זיוף וזה בכלל וינסטרול אולי.
לגבי התפריט אני כבר אומר לך שאת צריכה לעשות ממנו הפסקה. את צריכה להכנס למאזן קלורי חיובי יותר לאכול יותר חלבון וקצת יותר פחמימה בשביל לשקם תחילוף חומרים יש מצב שהוא נדפק קצת. הגוף שלך בכל מקרה התרגל לתפריט.

תעלי כמות קלוריות. במקביל תעלי תאפדרין ל-40 מלגרם לפחות. ותעקבי אחרי המראה שלך. לא רק המשקל הוא פקטור אם תתחילי לצבור שריר ו במקביל לראות ירידה באחוזי שומן אז את בדרך הנכונה. אין לך הרבה בררה את חייבת לתת לגוף איזה חודש מעזן חיובי יותר. לשקם חילוף חומרים אם הוא נדפק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית