הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GH ?

מצב
השרשור נעול

tensigan

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אני מעוניין לקחת GH עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בן 17.11 אני שוקל 56 אני גובה 1.65 אני מחוטב אני בערך 8 אחוז שומן
יש לי כמה שאלות.
מה התופעות לוואי של GH?
נעים לשלב את זה עם עוד חומר?
אני לא רוןצה להיות מר אולימפיה אני רוצה לגדול אבל לא בצורה מוגזמת אני רוצה להיות מחוטב כמו man phsyque רק קצת יותר שומן כי זה לא בריא

אני מעוניין לקחת GH עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בן 17.11 אני שוקל 56 אני גובה 1.65 אני מחוטב אני בערך 8 אחוז שומן
יש לי כמה שאלות.
מה התופעות לוואי של GH?
אני לא רוןצה להיות מר אולימפיה אני רוצה לגדול אבל לא בצורה מוגזמת אני רוצה להיות מחוטב כמו man phsyque רק קצת יותר שומן כי זה לא בריא

תעשה לעצמך טובה ותתחיל קודם לאכול ולהתאמן כמו שצריך
תתגייס, תשתחרר ורק אז תתחיל להעלות בדעתך על שימוש בחומרים

• פותח/ת השרשור
תעשה לעצמך טובה ותתחיל קודם לאכול ולהתאמן כמו שצריך
תתגייס, תשתחרר ורק אז תתחיל להעלות בדעתך על שימוש בחומרים
שמע יש לי גוף אני יותר גדול מכל הבית ספר גם מהגדולים ממני שמתאמנים יותר ממני אני אוכל מסודר אני מכין אוכל בתחילת שבוע לכל השבוע אני יחסית גדול אבל זה מוזר לי שאני שוקל ככה ואני מרגיש לא טוב עם עצמי אני מרגיש שאני עדיין לא מצליח להגיע למטרה שלי למרות שאני משקיע את החיים שלי בזה וזה משגע אותי

אתה בכלל לא אמור לדעת מה זה GH בשלב הזה תעשה לך ולמשפחה שלך טובה ואל תתקרב לחומרים לפחות 5 שנים

שמע יש לי גוף אני יותר גדול מכל הבית ספר גם מהגדולים ממני שמתאמנים יותר ממני אני אוכל מסודר אני מכין אוכל בתחילת שבוע לכל השבוע אני יחסית גדול אבל זה מוזר לי שאני שוקל ככה ואני מרגיש לא טוב עם עצמי אני מרגיש שאני עדיין לא מצליח להגיע למטרה שלי למרות שאני משקיע את החיים שלי בזה וזה משגע אותי

אחי, בלי לבעס אבל 56 קילו גם על 3 אחוז שומן זה לא גוף גדול
יש לך לגדול טבעי לפחות עוד 20 קילו של שרירים
אתה עוד ילד וחומרים זה עסק יקר מאוד, וגם האחזקה של הגוף במהלך הסייקל יקרה מאוד.
מה שגם לא מתחילים ב GH
תשמור את הכסף שלך למהלך השירות בצבא (בתקווה שאתה מתכוון לשרת)

• אהבתי
Reactions: psy
יש לי כמה שאלות.
מה התופעות לוואי של GH?
תתחיל להתאמן ולאכול

מעוניין? מגניב.. תנסה להתעניין קודם באוכל, אימונים, אתה בגיל שבו המוח עדיין לא מבין במה הוא מעוניין, תצא לטיולים שנתיים, תתאהב, תיפרד, תעשה צבא, תתאמן תחזור לפה בוגר, עם יותר שיקול דעת עם יותר מסה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית