חזה זה סממן נשיות מובהק
אז לדעתך למי שיש חזה קטן היא לא נשית ולא יכולה לייצג מישהי כמו WONDERWOMAN?ולא כל כך WOMAN.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חזה זה סממן נשיות מובהק
אז לדעתך למי שיש חזה קטן היא לא נשית ולא יכולה לייצג מישהי כמו WONDERWOMAN?ולא כל כך WOMAN.
אז לדעתך למי שיש חזה קטן היא לא נשית ולא יכולה לייצג מישהי כמו WONDERWOMAN?
היא לא יכולה לייצג מישהו כמו וונדרוואמן
היא הייתה נהדרת
מי אתה שתקבע מה היא סופר אישה?לדעתי היא יכולה להיות נשית -למרות- שיש לה חזה קטן והיא לא יכולה לייצג מישהי כמו וונדרוואמן.
הסרטים האלה הם הגזמות שמבוססות על פנטזיות שלוקחות כל דבר הקצה, ווונדרמוואמן צריכה לייצד את הסופר אישה ולסופר אישה צריכים להיות מאפיינים סופר נשיים שלגל גדות אין.
מי אתה שתקבע מה היא סופר אישה?
פה אתה קובע מה הוא סממן מובהק לנשיותוכן, חזה זה סממן נשיות מובהק וכשלWonderman אין ממנו יותר מדי היא לא כל כך WONDER ולא כל כך WOMAN.
פה אתה קובע מה היא אמורה לייצגווונדרמוואמן צריכה לייצד את הסופר אישה ולסופר אישה צריכים להיות מאפיינים סופר נשיים שלגל גדות אין.
ואני שואל מי לעזאזל אתה חושב שאתה שתקבע את הדברים האלו בשביל נשים?יש לך בעיות בהבנת הנקרא?
פה אתה קובע מה הוא סממן מובהק לנשיות
פה אתה קובע מה היא אמורה לייצג
ואני שואל מי לעזאזל אתה חושב שאתה שתקבע את הדברים האלו בשביל נשים?
זה המשפט היחיד שהתחיל במילה לדעתי, תודה שאתה מאשר לה שהיא יכולה להיות נשית - למרות - שיש לה חזה קטן.לדעתי היא יכולה להיות נשית -למרות- שיש לה חזה קטן והיא לא יכולה לייצג מישהי כמו וונדרוואמן.
בכיף, תבוא כל יום.ההודעות שציטטת התחילו במילה "לדעתי" אחרי שעניתי למישהי ששאלה "האם לדעתי"
ותודה, ענית על השאלה אם יש לך בעיות בהבנת הנקרא
ההודעות שציטטת התחילו במילה "לדעתי" אחרי שעניתי למישהי ששאלה "האם לדעתי"
ותודה, ענית על השאלה אם יש לך בעיות בהבנת הנקרא
אתה רק מוכיח שמה שרשמתי נכון אתה חסר חיים ומשועמם אם אתה מתעסק בשטויות החסרות ערך האלה. ועדיין לא ענית מי אתה לעזאזל שתקבע איך אישה צריכה להראות ו/או לשחק?
חבל רק שלא הדגשת מלכתחילה שזו דעתך, אבל לא בגלל זה אני מצטט אותך הפעם, אני אתייחס רק לעניין הפמיניסטיות של הפייסבוק, הן ממש לא מעניינות אותי, בעיקר בגלל שהן רדיקליות והזויות, ההתנסחות שלך עצבנה אותי דווקא מסיבות אחרות שאין לי כוונה לפרט אותן פה.להיות אביר לבן רק עובד בפייסבוק כשמאות פמיניסטיות יכולות לתת לך לייקים ולגרום לך להרגיש קצת מוערך בקרב המין השני, פה אני חושב שזה לא המקום האידיאלי למהלכים כמו לצעוק כמה גברים שטחיים וכמה ה"הדור הזה חסר חיים"
ואתם יכולים להפסיק לנבוח כמו כלבים על רכב חולף, אני לא קבעתי כלום אלא כפי שנכתב זו דעתי.
אגב, להביע דעה חיובית על סרט הוא לא מהלך פחות "חסר חיים" באופן מהותי מלבטא ביקורת עליו. (אבל להיות אביר לבן - כן)
אתה שם לב שאתה סותר את עצמך ידידי?! אם היה לנו אכפת מכל הפמיניסטיות, צומי, נצנצים ופרפרים היינו, איך אמרת?! ״אביר לבן בפייסבוק״ אבל כנראה שמעניין לנו תביצה כל המתנשאים כמוך וכל הפמיניסטיות.להיות אביר לבן רק עובד בפייסבוק כשמאות פמיניסטיות יכולות לתת לך לייקים ולגרום לך להרגיש קצת מוערך בקרב המין השני, פה אני חושב שזה לא המקום האידיאלי למהלכים כמו לצעוק כמה גברים שטחיים וכמה ה"הדור הזה חסר חיים"
ואתם יכולים להפסיק לנבוח כמו כלבים על רכב חולף, אני לא קבעתי כלום אלא כפי שנכתב זו דעתי.
אגב, להביע דעה חיובית על סרט הוא לא מהלך פחות "חסר חיים" באופן מהותי מלבטא ביקורת עליו. (אבל להיות אביר לבן - כן)
אתה שם לב שאתה סותר את עצמך ידידי?! אם היה לנו אכפת מכל הפמיניסטיות, צומי, נצנצים ופרפרים היינו, איך אמרת?! ״אביר לבן בפייסבוק״ אבל כנראה שמעניין לנו תביצה כל המתנשאים כמוך וכל הפמיניסטיות.
ולהביע דעה חיובית על סרט או בכללי זה חסר חיים לדעתך? תספר לי עוד איך אתה משווה בן אדם ששופט ציצי של שחקנית ואשכרה פוסל אותה בגלל זה לבין זה שפשוט מביע דעתו על המשחק,אפקטים וכו?
אני באמת מעדיף לא להכנס לעומק הנושא הזה אבל שדיים הם מאפיינים של נקבות, נקבות של יונקים שכחתי להדגיש.רגע - ציצי זה מאפיין גברי?
הסיבה שבת 17 יותר מושכת מבת 14, זה בגלל שהמאפיינים הנשיים שלה יותר מפותחים.
ציצי הוא גם עדות לפוריות/ נשיות בהקשר המיני. אז איפה זה נתון כאן לדעות בכלל?\
אתם כל כך שטחיים למה אתם לא נמשכים לחזה השעיר שלי, אויויוי
לאן אתה מכוון ביולוגית? פוריות פוריות פוריות.אני באמת מעדיף לא להכנס לעומק הנושא הזה אבל שדיים הם מאפיינים של נקבות, נקבות של יונקים שכחתי להדגיש.
אני לא מכוון לביולוגית בגלל זה אני מעדיף לא להכנס לזה פה...לאן אתה מכוון ביולוגית? פוריות פוריות פוריות.
אין לאן להיכנס
אני לא מכוון לביולוגית בגלל זה אני מעדיף לא להכנס לזה פה...
ולהשקפתי הדיון פה הוא לא דיון ביולוגי, דובר עם נשים לא על נקבות.
עם הדיון הזה אין לי בעיה, אישית מעדיף חזה גדול, אבל לא סיליקון, סיליקון זה חרא.זה יכול להיות נושא מעניין - מה יותר טוב חזה קטן או גדול.
הרבה יותר מעניין מהי באר או לוא באר בסקוואט.
תשחרר חבר, התנסחת בצורה כזו שאתה מתיחס לנשים וקובע מה היא נשיות ולזה אני הגבתי.גל גדות היא נקבה יונקת, צר לי לבשר לך